To dec 14, 2010 3:35 pm Napisal/-a Megi
Da samo na kratko opišem kako smo se preselili.
Premestitev je potekala tako, da smo mucko prenesli skupaj s kletko in z vsemi njenini stvarmi (posodice s hrano, WC, odejica), na novo lokacijo, v manjši prostor. Iz tega manjšega prostora, kjer je tudi hrana ima odprt izhod na nizko streho in od tam na dvorišče. Tudi skrivališč ima muca tukaj malo morje. Najprej je bila muca v zaprti kletki, seveda pod nadzorom. Potem sem odprla kletko in se umaknila iz prostora na dvorišče in sem dežurala na dvorišču.
Muce do sedaj še nisem videla, kar ni nič čudnega ali nenavadnega. Plašna kot je, se sigurno nekje skriva in hodi jest, ker tukaj je hrana non stop, ker se lahko da na zalogo.
Če realno razmišljam, ima mucka tukaj veliko možnosti, da se obdrži. Dvorišče je ogromno in tudi dobro ograjeno.
Obstaja pa seveda možnost, da se mucka tukaj ne bo obdržala. Ampak potem se tudi na kateri koli drugi lokaciji ne bi. Žal je to preseljevanje vedno tveganje. Možno pa je, da bo mucka tukaj, ampak je kar nekaj časa ne bom videla, ker se bo skrivala in bo hodila jest kadar se ji bo zdelo varno. Ker tule je nekaj muck, ki sem jih odlovila pred 2 leti za S/K za katere vem, da so tukaj, ker jih varnostniki vidijo, pa jih jaz skoraj nikoli ne vidim.
Jaz upam, da je mucka tukaj in da me nekje iz varne razdalje opazuje in je samo vprašanje časa kdaj se bo pokazala.
Lp.