Amarand in Rea, Leni in Ziggy

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 1:13 pm

Re: Amarand in Rea

Joooj, cukra lepa progasta. In pikasta. <3 Jaz se tudi spomnim, ko sva prišla pogledat Izo in njeni sestrici, da ko so stale skupaj in firbčno gledale skozi okno, je bilo popolnoma očitno, da imajo različne obražčke, ko so pa šibale po sobi, je pa vse skupaj delovalo kot ena sama manična teleportirajoča se tigrasta mačka. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 1:14 pm

Pa saj je jasno razvidno, da je Rea pikasta in sploh ne tigrasta :fool:

;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 1:21 pm

Hm, Leia, ne vem, če ji bo všeč, ko ji povem, da sploh ni tigra, ampak pikra :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 1:22 pm

Bela šapa je napisal/-a:Še ena sinhrona primerjalna fotka - tu razlika v barvi sicer ni tako očitna, se pa vidi, da imata drugačen vzorček, Rein (levo) je bolj na gosto posejan.
Slika
.....

điiizs krajst - še dobro, da nimate poda s temle vzorcem v sivi barvi! :O
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 6:08 pm

Jaz ju tudi ne ločim :girlblush: . Pa saj tudi svojih dveh v temi ne ločim takoj, pa si sploh nista podobna :blush:
A&R, pravi mačji raj imata, zabava na vsakem koraku :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 19, 2013 8:24 pm

Lepi sta lubici srčkani <3 <3
:kiss: :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 9:16 am

Rea je bila danes na cepljenju. O tem, da je za dobro kilo težja od taelegantne sestrice, ne bi (5,4 :girlblush: ), drugače pa vse b.p. Že nekaj pred peto zjutraj je začela s seanso razstresnjenja moje osebe (dajva se cartat, glej, kakšne zvezdice delam, ti pogrejem ledvica, znam sedeti na tebi, kako daleč pod odejo lahko zlezem?, pobožaj me itd.). Po zgodnjem zajtrku smo še malo spali.
Najljubši del njenega obiska pri veterini je pakiranje v transporter, ker ga samo odložim na tla in gre sama vanj, zaprem vrata in pridno počaka na odhod. Amarand se je nekam zavlekel spat, tako da niti ni vedel, da nas je odšlo več kot po navadi. Med vožnjo do veterine (še dobro, da ni daleč) sva poslušala ploščo 100 in 1 razlog, zakaj se ne bi cepila prav danes. Nobeden od razlogov ni zvenel dovolj prepričljivo, ostala sva neomajna. Na veterini je šlo sprva povsem gladko - sama je prišla iz boxa, radovedno opazovala okolico (kam bi se dalo zviznit in se skrit), tako da se je asistentka prav čudila, kakšna pridna muca je to :O . Rea pa se je v bistvu pripravljala na prihod veterinarke. Takoj, ko je ta vstopila in pohvalila njen izgled ter ime, je v odgovor dobila renčečo zverino z repom med nogami. Opozorilno renčanje se je potem nadaljevalo do konca pregleda, a je bilo bolj milo kot lansko leto, da je cepljena, pa sploh ni opazila.
Ob vrnitvi domov nas je pri vratih pričakal zaskrbljeni Ami, ki nama je hitel razlagat, da je Rea izginila (kmalu je ugotovil, kam :D ). At the end of the day - Rea se je izkazala in vzorno prenesla stresno situacijo (tudi razglistenje pred 14-imi dnevi je minilo brez prask), malo renčanja pa nikoli ne škodi ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 10:28 am

"Taelegantna sestrica" ima zadnje čase toliko rekreacije v obliki enega torpednega Pepsi-drobižka, da ni rečeno, da ni zaradi tega še shujšala. :D

Ampak ta je pa dobra, da Ami sploh ni opazil... midva sva pa ugotovila, da se kar dobro obnese, če peljeva v transporterju dva mačka skupaj. Namesto prepevanja se tiščita skupaj in sta tiho kot miški.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 10:42 am

Jaz si skušam predstavit transporter, v katerem bi bila poljubna kombinacija katerihkoli mojih dveh - me prav zanima, če bi ga kdo dvignil brez viličarja :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 12:00 pm

:D plošča 100 in 1 razlog zakaj se ne bi cepila :D Mi imamo take plošče na zalogi in smo se jih naposlušali, ko smo se vozili na veterino :crazy: :dash: sicer tema cepljenje šele pride na vrsto, a so tudi druge zanimive in nič manj glasne in argumentirane :S :D Na koncu bi že skoraj jaz rabila kako injekcijo proti stresu :D Ula se rada vozi v tišini, Tejči pa ima enih 50 plošč s sabo, če sta pa skupaj, pa privlečeta vse kar jih imata :fool: :lol: noro.
Ampak Bela Šapa, čisto preveč skrivaš tedva lepotca :negative: zdaj, ko sem ju končno začela za pikco ločevati, ju pa skorajda ne pokažeš več :S Hočemo več slik!!! Pa kakšen jeziček ima Rea :O lepa sta ful :girlblush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 12:51 pm

Coprnica Zofka, kadar gresta oba na pot, sta sicer vsak v svojem transporterju, a obrnjena drug proti drugemu, da se lahko bodrita. Amarand je do sedaj vožnje mirno prenašal (o tem bi lahko več povedal Mare, ki ga je redno vozil na preglede v Lj, pa je bil menda vedno priden, razen enkrat, ko je imel nekaj pripomb :D ), Rea pa milo mrnjavka in se pritožuje, a mislim, da si tako daje pogum - pesem za korajžo, bi rekla. Sem že razmišljala, da bi vozila do veterine oba, čeprav hodita na cepljenja v razmaku nekaj mesecev, zgolj zato, da bi trenirala prilagajanje na transporter in avto, a se mi zdi, da je bolje voziti le tistega, ki res mora tja in ne izzivati usode.
Loti Pupa, imaš prav, da ju zadnje čase čisto premalo fotkam, glavni razlog je, da sem čisto premalo doma in trenutke, ki nam ostanejo, raje izkoristimo za igranje in cartanje, fotoaparat že počaka. Ampak sem tvojo grajo vzela resno ;) in fotografirala trenutno stanje.
Rea se je že kmalu po prihodu domov (po malici in cartanju v mojem naročju, med katerim mi je na dekolteju pustila za celo nebo zvezdic - še dobro, da prihaja čas pulijev :D ) vrnila v transporter in sladko zaspala. Se ne pusti motit, Amarand jo občasno sicer pobeza, a mu pravim, naj ji da mir in je še kar razumevajoč.
Slika
Slika
Takoj, ko je zagledal aparat, se je spomnil, da ni dovolj lep in si privoščil "urejanje na hitro".
Slika
Slika
In voila:
Slika
Samo zate ;)
Slika
Poziranje utrudi še tako trpežno mačko in Amarand pravi, da pravi fantje ostanejo mačoti, tudi če ležijo na roza blazinici (sta jo dobila kot spominek z dopusta in je v hipu postala njegova najljubša :cupidgirl: ).
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 1:06 pm

ja pa iiiiiiiii <3 kako se splača včasih malo težit ;)
Armand, pa ti si tako lep, da se ne rabiš posebej rihtat za fotošuting :girlblush: pa res pusti svojo sestrico počivat, ker pančka kot angelček :angel: rabi odspati eno kitico po vsem hudem, kar se ji je danes zgodilo ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 21, 2013 7:43 pm

:clap: Rea za pogum, nas še čaka v bližnji prihodnosti. Ami se je pa res tako ekspres u nulo zrihtal, da bi lahko kar priročnik napisal ( sej po moje je on vedno zrihtan, samo eno brko si je moral še na hitr popravt ;) ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 10:21 am

Začenjamo s fotografijami, posnetimi tik po zadnjem javljanju (mimogrede, Rea se je tako rekoč prilepila na transporter in je postal njeno najljubše počivališče, včeraj pa tudi igrišče).
Slika
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
Slika
Amarand Strašni počiva
Slika
Slika
Slika
V eni izmed svojih soban.
Slika
Včeraj je v okviru delavnice "Sam svoj mojster" tudi praskalnik doživel nadgradnjo. Seveda sta kontrolorja takoj opravila pregled kakovosti. Najprej Rea.
Slika
Slika
Slika
"Naj vama bo."
Slika
Menjava straže, Amarand.
Slika
Slika
Rea je vmes poiskala nov kotiček za urejanje.
Slika
Budnemu očesu nadzornika ni moč uiti.
Slika
See if I care :P .
Slika
Kasneje se je razvila burna debata, kdo kam sme in kdo ne.
Slika
Slika
Tokrat je obveljala njena ...
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 26, 2013 10:52 pm

tadva sta pa tudi samo za lupčkat :kiss: :kiss: kako lepo pančkata, no <3 Pa čestitke za praskalnik :clap: :good: dobro se jima godi :girlyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 10:17 am

Zgleda, da je bila izvedba projekta s strani nadzornih odobrena :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 27, 2013 10:23 am

Bela šapa, kako lepo imate pri vas! :clap: Bosta malo pomagala z nasveti, ko bomo pri nas imeli pogoje za podobno inštalacijo? Mačkovje izgleda jako zadovoljno, pa saj kako drugače v takem luksuzu ne more biti. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 10:12 pm

Hja, kaj naj ti rečem, improvizacija :D . O "lepo" bi se tudi dalo debatirat, trenutno se trudiva predvsem, da je funkcionalno za mačkovje. Ampak bomo pomagali z nasveti (mogoče še kakšno roko posodimo), ko boste instalirali, če bomo le lahko ;) .
Projekt je bil pa odobren, ja. Trenutno Amarand sicer zaseda cel kavč, Rea pa uživa v svojem transporterju, ampak podnevi so poličke prav lepo obiskane.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 28, 2013 5:23 am

spet lepe slike in fajna reportaža! :good:
Odlična ideja, takle praskalnik-odlagalnik-počivalnik- nadzorovalnik! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 11, 2013 11:20 am

Hladnejše vreme nas je prisililo v priprave na zimsko spanje.
Amarand
Slika
Rea
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov