Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 14, 2013 2:21 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

Ja, prehladi so vedno zoprni. Antibiotik bo pa sigurno pomagal.
Vedno, ko ju vidim skupaj ležat, sem zelo vesela, da sta šli v skupni dom. Res se imata radi. :good: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 14, 2013 6:32 pm

Kak sta dobri, ko se tak štulita ena k drugi!!! Res lepo videt! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 14, 2013 8:34 pm

Cviiiilim ... kolk je fajn gledat tele stiskajoče se lepotičke :kiss: :kiss: . Počohaj malo Matejko in Ulo še v mojem imenu :praising: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 14, 2013 9:10 pm

:yeey: :yahoo: kako sem vesela, zgleda da je Matejki prijel antibiotik! Še zjutraj se je kar dušila, Ula je kihala in cel dan sta obe prespali (z občasnim crkljanjem ;) ), zdajle zvečer pa se jima je čisto odpeljalo :yeey: tako dolgo se že nista igrali takole :girlblush: iiiiiii
Ohladilo se je, pa še bolje se počutita in smo v akciji :good: Sem čisto happy :punk:

Ko se umirita, pa ju z veseljem pobožam pa še polupčkam zate, Metina <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 15, 2013 11:12 am

Sup'rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! :yahoo:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 17, 2013 12:39 pm

:yahoo: :yahoo: Bravo lepotičke moje :good: :good:, da je vama bolje. Tudi jaz se veselim z vami :).
<3 <3 :kiss: :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 11:56 am

Evo nas ;) pretežno zdrave, s kakšnim kihcem še, a smo kar ok :good:
Uli se je po 4 mesecih pri nas končno odpeljalo do konca in naprej :D zgleda da jo je polna luna nosila, ker je skakala kot kakšna mlada kozica :D toooook je bila luštna, da ni za povedat! Napadala je igračke (pa je drugače sploh ne zanimajo), nevidne sovražnike, iz zasede tudi Matejko in sta se podile kot dve furije :P skratka, bilo je zabavno :) Ob vsem norenju je grulila kot en ptiček :P
Vsake toliko časa pa se je zvrnila na bok in obležala za kakšno minuto :P Tiste malo starejše se bodo spomnile igračk, ki so imele okrogli spodnji del nafilan s svincem, da se je igračka vsakič postavila pokonci, ko si jo hotel prevrniti...no, Ula ima ta "svinec" na boku :lol:
Odkar nima zobkov in s tem povezanih težav, se je tudi poredila in je pravi mali bajsek :D no, prav bajsa ravno ni :S , ampak proti prejšnji (pre)šlank verziji je kar estetsko popolnjena :girlblush: :good: :clap:
Se pa v kuhinji "boji" priboljškov in beži pred njimi, ali pa jih vsaj postrani gleda in se umika :D ker sem jo ponavadi s priboljški podkupovala za v transporter :S :P v sobi se pa stepe zanje, če je treba :D tam pa nima travm :P
Fina je ratala tudi glede tega, iz katere šalčke bo jedla meske :fool: imamo dve različni, stekleno in keramično. Ula zahteva stekleno, ker na keramični je na dnu slikca zajčka in ona res ni noben zajec, da bo jedla iz tega :fool: kar Matejka naj, če ji je že vseeno :S Prav hecna je, če se narobe postavita, toliko časa rine Tejko stran, da pride do SVOJE šalčke....krade pa lahko iz obeh, to pa :fool: :D to ji pa ni izpod časti :lol:
Veliko veliko se božava, kar naprej se nastavlja in dostikrat pusti, da se je tiščim z glavo :girlblush: :kiss: ampak vsakič pa ne, le kaj mislim da sem :fool: Je pa takrat toliko bolj sladko :P

Matejka je pa itak eno zlato bitje z močnim motorčkom, ki ga vklopi vsakič, ko zleze v naročje :girlblush: :kiss: Glavo vedno zarije med moj trup in roko in jo močno tišči vmes, tako da moram fino tiščat skupaj, ker drugače ji ni všeč :D Še najraje pa vidi, če jo skrijem pod jopico ;) Ves čas dela zvezdice, tako da sem že vsa našpikana in močno upam, da bo iz teh luknjic nekoč začel odtekati špeh :girlblush: Radi se lupčkava in ko je bilo treba papati antibiotike, je bila najbolj pridna muca na svetu in jih je brez pripomb goltala :clap: Ima pa hude kremplje, ki me vsakič (ko šempelj zbledi) znova označijo, čigava sem :S pa nikoli nalašč...ampak vedno se ji mudi in ko laufa čez mene :fool: se odžene s kremplji, včeraj pa je hotela skočiti iz okenske police na fotelj ravno ko sem dvignila naslonjalo in seveda je spet priletela direkt name in me fejst označila :fool:
Tejka ima za razliko od Ule zelo rada igračke, tako da včasih leta od ene do druge in ne ve, katero bi, ker jih ima preveč :D , da bi se pa kateri zamerila pa tudi ne gre ;) In tako butne žogico na žogocesti, leti do miške, jo vrže, napade slamco in spet leti do žogoceste, dokler še lučka utripa :lol: :dash: V glavnem, mlado mačje dete oz. najstnica pač :girlblush: 8)
Imamo se fejst fejst rade....pa vas tudi :kiss: :kiss:

Če je le možno, se držita vsaj za repka :P
Slika

hudi krempeljčki 8)
Slika

Slika

kaj delam? Mah nič, tukaj sedim pa čakam sestrico 8)
Slika Slika
pridi, sestrica moja :kiss:
Slika Slika
Slika

Lupčke od Ule in Tejke :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 12:25 pm

<3 <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 22, 2013 1:45 pm

<3 <3 lepe punčke, rade se imejte še naprej :kiss: :kiss: :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 2:47 pm

A pri vas tud lunca muce gunca :) Pri nas se najbolj pozna Čmoki, postane ultra prijazna ;) . Sem vesela, da sta lepotički ozdraveli in da Ule ne matrajo več zobki :good: :yahoo:

Loti Pupa je napisal/-a:sem že vsa našpikana in močno upam, da bo iz teh luknjic nekoč začel odtekati špeh

To, ja...jaz kar čakam in čakam, pa še nič ne deluje :O :D
Pošiljamo poljubčke nazaj in dodajamo še par extra :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 22, 2013 7:50 pm

Ma joj, kako ste dobre, no! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 7:53 pm

Ja, Metina, do sedaj še ni imela luna tako močnega vpliva kot ga ima tokrat, čista norišnica :D še kar traja....ravnokar je polno enega mijavkanja in norenja z Uline strani :lol: upam, da tako tudi ostane, da je zdaj osvojila igranje v celoti. Saj se je že igrala in norela, seveda je...a kaj takega še nisem videla, res :dance: :punk: Blazno uživam, sosedje pa verjetno malo manj :girlblush: :D
Bela Šapa, zahvala gre Rei in Armandu, ker se pravkar z njunim darilom igra :good: Matejka se pa hodi stiskat pa crkljat, prej je obisk šarmirala in se stiskala :P
Metina, izkoristi Čmoko sedaj ko je njena luna :D pa vse tri fejst prebožaj :kiss:

Kar se pa luknjic tiče, pa lahko samo čakava in upava :D ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 7:55 pm

čombetka je napisal/-a:Ma joj, kako ste dobre, no! :kiss:

A vidiš, kakšno dobro delo si naredila, ko si Ulo rešila?!?! :clap: :good: Hvala, hvala..... :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 11:59 pm

lepotički <3
res lep lep zapis. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 23, 2013 5:54 am

Krasni sestrici! :kiss:

tale si je pa za zapomnit: lunca muce gunca... :lol: Saj ne, da ne bi vedela, kako to zgleda (predvsem naš Srečko je takrat total ubrisan....sicer pa malce manj :lol: ) - ampak tko lepo se rima :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 23, 2013 5:59 pm

dokaz da sva si z Ulo čisto na "ti" :girlblush: :kiss:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe avg 23, 2013 7:58 pm

Kakšna fajn reportaža za lahko noč (malo sem za ''cajtom'' :blush: ) <3 Vesela, da sta zdravi in da pridno jesta :good: Tole s strahom pred priboljški je pa nam tudi znano, se trenutno izogibamo kopalnice kot hudič križa :rolleyes: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 25, 2013 12:23 pm

Še dokazno gradivo, da Ula gruli kot ptiček in da ima dejansko obtežen bok ;) :P
http://www.youtube.com/watch?v=25w-0P_3W0E

pa da cvili ko je lačnaaaaa :hungry:
http://www.youtube.com/watch?v=4tfWz7t6mFA

naša lepa Matejka :cupidgirl:
http://www.youtube.com/watch?v=ON41Bj5VM3I

in še lubice.... :cupidgirl:
http://www.youtube.com/watch?v=zcEDQVubPZg

Slika Slika

naš mali bajsek :girlblush: :kiss:
Slika

po 4 mesecih prvič v tej košari....samo blazinico je bilo potrebno zamenjat :fool: :D
Slika

Slika Slika
Slika

Lupčke od Matejke in Ule :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 25, 2013 1:21 pm

iiii pa iiiii, kako jih je lepo gledat :kiss: :kiss:
Kje sta pa hodili v igralsko šolo, ker, ko se jaz spravim snemat kakšno zanimivo sceno, kar naenkrat vsi otrpnejo in obležijo, potem se pa 10 minut ne dogaja nič :S . Itak, ko spravim foto, spet veselo nadaljujejo, karkoli že so prej počeli :D .

Tinkotu bom pa predvajala tole Ulino lepo petje, mogoče se kej nauči, da ne bo samo cvilil ;) .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 25, 2013 2:01 pm

:) Blackyca je takoj prišla gledat, ko se je slišalo Ulino mijavkanje. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov