Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 1:43 pm

Re: Čarlijeve in Tom Tomove dogodivščine

Lepo :good: teta Su ima sigurno dobro energijo ;) Uživajte vsi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 08, 2013 10:09 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: juhu - juhu - juhu vsi smo spet tu :good: :clap: :clap: :clap:
Veselje ob vrnitvi Pike je bilo nepopisno. Iskreno smo se veselili Pika, TomTom in jaz. Ne morem vam opisat kako je bilo srečanje ganljivo med piko in TomTomom. Stala sem kot očarana in nisem uspela ujeti fotoaparata ali snemanja, da bi to ujela, ker je bil trenutek tako ganljiv in intimen, da sem raje preprosto opazovala in uživala v teh lepih trenutkih.
V domeku je prav živahno, ko smo spet polnoštevilčni, kar se pozna pozna pri Čarliju, ker se hodi več cartat k meni, ker TomTom nima več časa zanj, ker se je vrnila njegova Pika :D.

Klub veselju ob snidenju pa je vzdušje rahlo zasenčila TomTomova bolezen oz. novica tete Vetke. TomTom naj bi imel garje, ker ima ušesa črna :(. K vetki sem ga odnesla, ker ima spet drisko. Pravi vetka, da ima malo napet trebušček a kaj drugega ni nič posebnega ni opazila. Je pa res, da se je TomTom precej poredil saj ima apetit kot nakladač :D. Dečko veliki ima 6,25 kg :O. Začudenje ob števcu tehtnice je bilo veliko :O. TomTom je dobil eno injekcijo proti driski. V ušesa pa Otonazol, da so mu ščitili ušeska.
Za preventivo sem dobila od vetke še ampulo proti zunanjim zajedalcem in tudi Čarliju ter Miši sem ob pomoči prijazne sosede očistila ušesa.

Pa - pa vam želiva srečno utrujeni Metka :angel: in Pika :dog:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 08, 2013 10:25 pm

Vesela, da je Pika nazaj in malo mi je žal, da je nisem spoznala! Moram nadoknaditi. ;)
Z Metko sva res lepo poklepetali, Čarli je od daleč opazoval, Miše ni bilo na spregled, TomTom pa se je takoj odločil, da sem ok :D , moje noge nadvse okusne, njegova skledica za vodo ob mojem kozarcu in sva ga lepo pila na vroč poletni dan :D ! Nadprijazen srček lepi!
Lepo bodite vsi skupaj :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 3:23 pm

O, lepo, da je cela družinica spet skupaj <3 . Tom Tom, tebi pa želim, da te nevšečnosti čimrej minejo :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 3:34 pm

Pika, končno si domaaaa :clap: :yahoo: sem še jaz vesela za vas! Zdaj se pa samo crkljajte en čas, nič delat ;) :P
Tom Tom, ti pa hitro ozdravi, božček mali :angel: Matejka in Ula ti pošiljata en koš poljubčkov več, kot ostalim :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 09, 2013 4:07 pm

Hvala tetke, bom povedala TomTomu, da mu želite čimprejšnjo ozdravitev. Mislim, da bo zdaj šlo, saj je njegova Pka doma :), ki ga zdaj pridno liže, umiva in druži z njim :D. Zanima in hkrati smešna sta ob ene.

lp Metka
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 16, 2013 9:14 am

Pri nas se je zgodila strašna izguba, ki je mene čisto strla. Čarli je umrl ponoči enkrat. Zjutraj sem ga našla revčka čisto trdega in hladnega :(. Lahko si predstavljate, da je to zame nepojmiljiv šok.
Včeraj sem opazila, da z njim nekaj ni ok. Bil je čudno miren, čepel je v enem kotu in se ni pustil jemati v naročje. Vsakič, ko sem ga dvignila, se mi je z ostrimi tačkami izvil iz naročja. Opazila sem, da je postajal vedno lažji.
V prvem trenutku sem se začela tresti in tuliti a na koncu mi je sililo tudi na bruhanje.
Zavila sem ga in ga odnesla na veterino MH. Čakam, da mi sporočijo kaj je bilo. Očitam si, da nisem prej kaj opazila razen včeraj. Še včeraj sem pisala mail Trixi, da je Čarli miren in čuden in da ima zapackana ušesa. Skrbi me, da nisem naredila kaj kar ga je pahnilo v prezgodnjo smrt.

Blazno mi je hudo, da je revček umrl sam v kotu. Nisem se mogla posloviti od njega.... Umrl je mnogo premlad.

Dragi Čarli, od prvega dne, ko te je Trixi prinesla k meni si bil moj mucek, ki sem ga imela neizmerno rada. To ljubezen si mi izdatno vračal z bucami, crkljanjem in skupnimi počitki na moji postelji. Pogrešala te bom a hkrati upam, da ti je lepo na mavrici. Lepo spančkaj pri angelčkih :'( :'( :'( :'( :'(

p.s. Trixi neuspešno te kličem že celo jutro, kje si? Žal mi je, če boš prej zvedela preko te teme, a ne morem te dobiti, da bi ti povedala sama.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 9:21 am

:O O grozljivka. Tole me je pa grozno streslo. Jaz pa odpiram temo in pričakujem slike treh lepih mačkov s Piko... :'( :'( Joj, Metka, sploh si ne morem predstavljati, kaj zdajle preživljaš. Drži se, samo to lahko rečem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 9:37 am

O prekleto :(

metka, zelo mi je žal ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 9:39 am

:( Metka, iskreno sožalje :'(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 16, 2013 11:07 am

Metka, žal mi je. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 16, 2013 11:46 am

:O Kaj naj drugega napišem kot da me je zelo žal. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 12:21 pm

:O brez besed sem, Metka moje iskreno sožalje :girlsad: :'( , Čarli ti pa se lepo imej na mavrici in pozdravi naše srčke :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 1:44 pm

Metka, sem žalostna s tabo. Takole nenadoma mora bit pa še veliko huje, kot če veš vnaprej, da se bo moralo zgodit. Pa kljub temu, da je Čarli odšel veliko prezgodaj, mu je bilo pri tebi lepo, zdaj bo pa užival na mavrici z vsemi prijateljčki, ki so že tam.
Čarli :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 16, 2013 2:16 pm

Ojoj, Metka, tako mi je žal :( . Drži se.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 7:26 pm

:girlsad: Res mi je žal za to tragedijo. :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 7:52 pm

Sem čisto brez besed... Metka, zelo žal mi je... :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 16, 2013 7:59 pm

Obdukcija je pokazala, da je muc pogoltnil daljši trak/vrvico, ki mu je vkleščila črevo. Izjemno nenavadna nesreča vsaj pri mucah. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 8:05 pm

:(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 16, 2013 9:47 pm

Pogoltnil je več kot pol metra traku, po izgledu traku za zavijanje daril.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov