Že nekaj časa opažam, da ima Čopi težave z zadnjimi nogami, saj nima moči v njih. Najprej ni bilo tako hudo (je skočil celo na kuhinjski pult npr.), zato sem mislila, da so te težave prehodne in povezane z njegovo splošno šibkostjo. Zdaj pa vse bolj vidim, da se težave večajo in danes sem ga videla, kako ni mogel več skočiti niti na kavč in se je zvrnil na tla pri svojem poskusu. Nastavila sem mu brikete na slab meter visoko omarico, pa ni mogel do njih, čeprav bi pojedel vse, kar vidi. Klicala sem sicer na veterino in smo se odločili, da s pregledom počakamo, dokler ne bo končal z antibiotiki, to pa je čez 14 dni (v smislu, da ga ne vozim tako pogosto in spravljam v stres). Zdaj ko razmišljam, kako je bil pred časom še na pultu in kako zdaj večinoma leži in spi ter se spravi samo še na posteljo (se bolj s sprednjimi tacami potegne nanjo), pa se sprašujem, če je dobro odlašati s pregledom. Ne vem. Možno je, da ga je v preteklosti kdaj zbil avto ali da je dobil kakšen drug udarec v medenico, možen je artritis, marsikaj ... In obenem se sprašujem, kakšno sploh ima perspektivo

Pa zelo prijazen muc je, prav res. Mogoče bom še enkrat poklicala na veterino, da bi predlegala kar čimprejšnji pregled ...
Malo moram jamrat, brez zamere, ker mi je hudo zanj ...