Yoda in Leia (nekoč Jakob in Žana)

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 21, 2010 7:50 pm

Re: Yoda in Leia (nekoč Jakob in Žana)

sem pozabila vprašat :blush:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne nov 21, 2010 7:55 pm

Tak nobel ime pa res mora obdržati :P :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 22, 2010 11:29 am

Hihi, bomo videli :)

Jo pa naš Yoda zelo zelo pogreša ... Se hodi stiskat k nama pa k Leii (no, saj stiska se itak, ampak zdaj dosti več) pa joka naokrog pa šnofa njene kotičke ... No, saj jo ostali tudi :girlblush:
Ampak sem res vesela, da je šla in da je šla k res prijetnim ljudem. Pa takoj se jima je pustila božat in takoj je prišla k njima ;) Pa Yoda je tudi dal svoj blagoslov :lol: Je zlezel v naročje in ju "potrdil" :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 1:16 pm

Da se vam še mi malo oglasimo!
Naši mački so gromozanski, vsaj meni se tako zdi. Yoda ima že dobre 4 kilograme, Leia pa slabe 4 :D Debela nista, sta pa ogromna. Vsaj po moje :lol:

Yoda ima novo obsesijo - pleteno žogico, ki jo prenaša okrog in renči na vsakogar, ki bi jo hotel vzeti. Ko gre jest, jo odloži v sosednjo skledico s hrano :D Potem včasih malo pozabi nanjo pa mu jo Leia odnese in potem gre revež poklapano sesat svojo ljubo zeleno dekco (nimamo vijolične, je hišni svet soglasno sklenil, da je ne rabimo ;) ). No, danes zjutraj mi je to krasno žogico prinesel v posteljo. In potem renčal, ko se poskusila vstati :)

Še ena nadvse kvalitetna fotka našega lepotca:

Slika

Leia je pa zlata in prijetna muca, ki je ugotovila, da se je res fajn crkljat, zato bi se ves čas samo crkljala. Seveda bi se ona crkljala samo tako, da se sprehaja okrog in potem jaz hodim za njo in jo čoham :rolleyes: Ko grem iz prostora, me čaka pred vrati, da se vrnem. Zadnjič sem do ene treh zjutraj pekla piškote (pa ne, ker bi jih toliko spekla, ampak sem se jih tako pozno lotila :rolleyes: ) in je ves čas vztrajala z mano, potem je pa cel dan prespala :lol: Obiskov se strahovito boji, sesanja pa tako zelo, da je pred kratkim s svojim jokom preglasila sesalnik (in s tem, da sem jaz sesala v spodnjem nadstropju, ona pa je jokala zgoraj ...) :O
Danes pa sva samo za na forum posneli, kako se zjutraj sprehajava :) (kvaliteta seveda vrhunska, ampak si boste že predstavljali ;) )
jutranji sprehod
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 2:17 pm

moji, moji.... :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 2:19 pm

Leia, vidim, da bi ti morala malo priti k nam na obisk, da boš nehala ta tvoja uboga suhca zmerjat z gromozanskim :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 2:24 pm

Hehe, a veš, ko prideš na obisk k Poli in vidiš njeno Inko, potem se ti zdi takle muc ogromen :D
Sicer bosta pa menda še malo rasla, se mi zdi :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 3:20 pm

4kg pa res še ni dosti. Moji majo malo pod 5 (ne rastejo več), pa so v primerjavi z ŽFC pritlikavčki. :lol: :lol: :lol:

Smo pa itak vse mame ful ponosne, ko opazujemo, kako naši srčki zlati pridno rastejo. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 3:23 pm

Kaj pa moja kolegija, ki ima mojega Luna (9 kg) in Zmagičinega Lukca (8,5 kg). Pa sploh nista debela :shout: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 3:24 pm

kolegica :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 3:32 pm

pola je napisal/-a:Kaj pa moja kolegija, ki ima mojega Luna (9 kg) in Zmagičinega Lukca (8,5 kg). Pa sploh nista debela :shout: .

Če nista bajsija, morata biti pa res že bl v maine coon dimenzijah. Če bi v živo videla take velikane, bi bila najbrž takole :O :O :O
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 3:35 pm

Pola, koliko pa jih ima Maggy? Če ni skrivnost, ko govorimo o dami ;) Ker ona je tudi res ogromna, pa se mi ne zdi debela.

No, saj na tista osemkilska orjaka se spomnim, ko se pogovarjamo o mačji teži, pa sem pomirjena ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 4:13 pm

PS: so za vikend našega malega mucka obtožili, da je debel, pa zdaj hodim okrog in ljudem razlagam, da ni ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 6:30 pm

pola je napisal/-a:moji, moji.... :kiss: :kiss:

Leia, aneda je lahk Leia tudi mal moja moja... :angel: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 7:31 pm

Oaza, ves da :) A mata s Tjasko tudi kaksno takole koreografijo? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 7:46 pm

Leia je napisal/-a:Oaza, ves da :) A mata s Tjasko tudi kaksno takole koreografijo? :)

mava, mava :) ...tkole mičken pošetkava, pol se pa ona kar s celega na tla vrže (sam res, ej, mene prou zaboli) in se razteeeeeegne in buhico nastavi za čohanje....ah bonbonček! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 07, 2010 9:55 pm

taperverčki je napisal/-a:
pola je napisal/-a:Kaj pa moja kolegija, ki ima mojega Luna (9 kg) in Zmagičinega Lukca (8,5 kg). Pa sploh nista debela :shout: .

Če nista bajsija, morata biti pa res že bl v maine coon dimenzijah. Če bi v živo videla take velikane, bi bila najbrž takole :O :O :O

Prov res nista debela :O . Ironija je pa ta, da ima kolegica 150 cm in 40 kg in ko prime katerega v naročje res smešno izgleda :lol:

Leia je napisal/-a:Pola, koliko pa jih ima Maggy? Če ni skrivnost, ko govorimo o dami ;) Ker ona je tudi res ogromna, pa se mi ne zdi debela.

No, saj na tista osemkilska orjaka se spomnim, ko se pogovarjamo o mačji teži, pa sem pomirjena ;)

Maggi ima okoli 5-6 kg. Je ogromna, sam jo ni nič skupi, ker vse pokuri s svojim letanjem po stanovanju. Vsak, ki pride k nam se najprej obdregne v Ninota (o kako debel maček 8) ) in ob Maggi (lej kakšen ogromen mačkon :fool: ). Ljudje božji....ima roza ovratnico, kaj naj še naredim, da ne bo izgledala možača :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 10, 2010 10:13 am

Naš Billy ima tudi 8,5kg in ni debel, ampak velik in najboljše pri tem je, če pride kdo na obisk, si ne upa vanga silt :D

btw: čist neumesno, ampak lih slučajno sem se spovnila, ko sem omenjala obiske...najbolj smešni so mi obiski, k vidijo našedva mačkona in začnejo roko stegovat, pa govort muc muc in jih noben ne porajta :O pa joj no, sej nismo na kmetih, naši mački so družinski člani in zastopijo na ime. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 10, 2010 11:08 am

Hehe, najina ne slišita na nobeno ime :D
Kličeva ju pa predvsem: Mucmuc (ampak to kot ena beseda, zelo pomembno ;) ) ali Yodi :D in Mucamuca ... No, danes je pa navdušeno pritekla, ko sem ji rekla tečka (ker me je minuto prej "pretepala", ko sem jo božala ;) )

Glede obiskov pa ne vem, kako bo, če bo mali še prav dosti rasel (8,5 kg :O wow, mi smo šele na pol poti ;) ), že zdaj namreč zleze v vsakogar in na vsakogar in je še vedno prepričan, da ima trikrat manj kilogramov ;) No, bomo obdržali pa samo najbolj pogumne obiskovalce :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 6:39 pm

Naša dva mačja cukra sta od dedka Mraza končno dobila prvo polovico darila (drugo bo očitno prinesel velikonočni zajček? ;) ) Takle je naš novi doma narejeni praskalnik:

Slika

Sledil bo še en višji ...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov