Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 5:57 am

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

jaz dam lupčka vsem luštnim šnofljam! :kiss:
ja, čez vročino je pa najbolje hrbtno. Sem včeraj popoldan mal stestirala to mačjo foro - a vam rečem, da je noro fajna! :good: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 11:45 am

:D Oaza, si me spomnila, da te vprašam - kaj hudiča je v tej tvoji tutki :scratch: ker pri nas jo imamo za lulat :fool: :S Veš kakšno navdušenje, ko je prijazni poštar dostavil darilce kosmatkama :yeey: ,
zjutraj je bila pa vsa premočena od lulanja in še zluknjana, ker naš terminatorček Matejka vse zgrize ;) tako, da smo jo takoj vrgle v pralni stroj...
Potem je bil en lep čas mir...danes zjutraj pa jo je Ula spet polulala in tako smo jo oprale že drugič :S Hvala bogu se je Ula tokrat spravila na tutko, ne na posteljo - bila je na polički poleg postelje.
Po dolgem času smo spet spale skupaj (ker sosedov ni doma, pa lahko razgrajamo :D ) pa tkole... Ne pogruntam je...včasih sem že mislila, da me kaznuje, zdaj pa se mi vedno bolj zdi, da vsakič, ko ima preveč svobode in preveč uživanja, jo zmede :girlblush: :D

V glavnem, takole je zgledalo prvi dan:
https://www.youtube.com/watch?v=iK9Ikkx ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=KDmSgnG ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=oiQW-cw ... e=youtu.be

potem pa smo na oprano tutko dale brikete in je bil do sedaj mir ;)
https://www.youtube.com/watch?v=prZotM_ ... e=youtu.be

Lubici ti vračata poljubčke :kiss: :kiss: (svoje, ne tvojih :P )
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 05, 2013 12:25 pm

<3 <3 lepotički nabriti :D. A je dobra tutka Matejka? A lepo diši po tvojem naravnem parfumu :D. Res sta navihani naprej in nazaj :D.
Uživajte in ne več zvečit in parfumirat blazinice :D.
:kiss: :kiss: :kiss: vsem :).
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 1:42 pm

:D Metka, ni Matejka "parfumirala", Ula je ;) kot ponavadi ;) Sta pa obe prehlajeni, zato gremo jutri na pregled :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Voličina v Slovenskih goricah

Odgovor Če avg 08, 2013 7:36 pm

Ijooooooooj, kaki lepi šmrki! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 7:39 pm

:girlblush: hvala, zame najlepšejši, ker sta moji :girlblush: drugače so pa vsi mački lepi oz. kot pravi Trixi - nelepega mačka še nisem videla ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Voličina v Slovenskih goricah

Odgovor Če avg 08, 2013 7:47 pm

Se popolnoma strinjam :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 08, 2013 9:31 pm

Na fotkah - hrbtne poze Matejke v šotoru - zgleda kot mladiček . Ljubica mala.
Na posnetkih je pa očitno, da tutkata obe kot profesionalki ;) .
Loti, kako narediš takole s fotkami (bi jaz tudi, ker imam tooooooooooooooliko modelov :D ).
Pozdrav vsem :kiss: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 08, 2013 9:52 pm

Loti Pupa je napisal/-a::D Metka, ni Matejka "parfumirala", Ula je ;) kot ponavadi ;) Sta pa obe prehlajeni, zato gremo jutri na pregled :angel:

eh presneto :dash: adijo pamet :D. Sorči Matejka, spet sem tebe po krivem obtožila :S. Se bom potrudila, da ga neham sračkat ;).
Lubice, upam, da se čimprej pocajtata, da bosta lahko spet uživali do konca in nazaj :D.
<3 <3 <3 in :kiss: :kiss: :kiss: vam želimo celotna družina :cat: :cat: :cat: :dog: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 3:42 pm

Loti Pupa je napisal/-a::girlblush: hvala, zame najlepšejši, ker sta moji :girlblush: drugače so pa vsi mački lepi oz. kot pravi Trixi - nelepega mačka še nisem videla ;)

AMEN za tole! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 4:01 pm

Jooj, zdej me bo pa firbec matral, dokler ne pridem nazaj domov, ker je tukaj (nekje na koncu sveta) tako slaba net povezava, da sem se 2x obrnila na ražnju medtem, ko sem čakala da filmček odpre, pa po eni uri še kar connecting.... :O

Tole Ulino lulanje pa...meni se zdi, da lula po stavreh, ki so ji všeč :) . Matejči in Ula :kiss: :kiss: , prehlad pa šccccc čimrej.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 09, 2013 4:13 pm

:D :D :D, kdor čaka, dočaka Metina :D. Filmček te bo lepo počakal, da prideš nazaj ;).
Uživajte Pikice :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 10, 2013 11:50 am

:D Metina, kot pravi Metka - filmčki bodo počakali ;) ti pa čimbolje izkoristi dopust "na koncu sveta", ti zelo privoščim ;) Še bolj pa privoščim tvojim mačkom, da se vrneš :D Pogrešanje je huda reč, a ne...še na dopustu ne moremo da ne bi ves čas mislili na naše srčke :P pa še vse ostale :D
Kar se lulanja tiče, se pa tudi meni čedalje bolj zdi, da je res tako :) za to se ne sekiram, hudo bi mi bilo, če bi lulala zaradi stresa, pa ji ne bi znala pomagati.
Lubici sta kar fejst prehlajeni, Matejka je dobila zdravila, pa injekcijo, Ula pa nič...pa učke moramo mazat... Saj bo, ne bomo jamrali ;)
Me je pa na rit vrglo, ko smo Matejko stehtali in ima 3,7 kg :O :O zgleda pa pol manjša pa shirana kot Ula, ki ima 3,4kg... :scratch: :girltruce:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 10, 2013 9:49 pm

Super, lepo, da Matejka toliko tehta. To pomeni, da apetit ima dober :D. To je najbolj važno. <3 <3 <3 :kiss: :kiss: :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 10, 2013 10:25 pm

Mojo Simonco so dali na dve različni tehtnici, ker niso mogli verjet, da mačka, ki je zgledala težka ene dobre tri kile, tehta 4,5 kg :D Pa sva namesto 'pridno papaj' dobili 'če se še malo zredi, bo treba na dieto'. Znajo prav dobro skrivat tele gospodične, svaka jim čast, šlankarce. Ampak Matejki in Uli se pa ni za bat, da bi morali na shujševalno, kar pridno mljaskajta, mucici. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 12, 2013 12:16 pm

ja, se matramo, da bi vsaj nekaj pojedli, sta tako prehlajeni, da že dihata težko, jesti je pa še težje z zamašenim noskom :girlsad: Ula je sicer že precej bolje in hiti jesti svoje in še Matejkino....Upam, da bo Matejči kmalu bolje, ker se mi takooo smili, revše malo :girlsad: saj jo hranim kar z roko, da čisto lačna ni...ampak vseeno :girlsad: boga je, res težko diha :S . Še kak dan, pa bo bolje :angel:

Kar se pa kilaže tiče pa še vedno mislim, da se je vetka zmotila ali pa sem jaz narobe slišala....se mi zdi, da je bolj 2,7 kot 3,7kg :scratch: ko ozdravi, jo bom tooook nafutrala, da ji bo z vseh lukenj lezlo :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 13, 2013 8:41 pm

:O :O :O ubožice male :(. Upam, da se čimprej pocajtata, da bosta lahko uživali v sončenju na balkonu in na taborjenju pod šotorčkom ter pozirali sto na uro ;).
Držita se pikici :kiss: :kiss:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To avg 13, 2013 9:49 pm

O, a vi ste tudi bogi :( Držim pesti, da bosta hitro zdravi :angel: Če Matejka še vedno slabo jé, probaj najdit (če še nisi) kakšno fajn ''smrdečo'' konzervo, ji bo šlo mogoče bolj v slast (je verjetno tako kot pri nas, ko smo prehlajeni; vse brez vonja in okusa...).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 14, 2013 9:32 am

ojej bogi punci. :girlsad:
Naj se čimprej pozdravita, da bosta lahk zganjali skupaj lumparije. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 14, 2013 1:21 pm

Hvala vsem za lepe želje :angel:
Kami, saj Matejka bi jedla, ampak ima tako vse zabasano, da ne more istočasno dihat in še jest :girlsad: Ko je, take zvoke spušča, da ne vem, a bo šlo skozi, al bo dušo spustila :girlsad: Saj sva šle nazaj k vetki, pa je dobila antibiotike, upam, da kmalu primejo. Pa kupila sem jima baby briketke, ki so res ultra majhni, da lažje papa ;) Tudi Ula je še prehlajena, ampak proti Matejki je mnogo bolje.
Mal se crkljamo, pa je :praising: :* Se ne damo kar tako :good:

Vsemu navkljub zganjamo kič :P
Slika
Ula najraje spi točno tam, kjer je včasih lulala :girlblush: Upam, da tako ostane - pančkanje ja, lulanje ne ;)
Slika Slika

se crkljamo :rolleyes:
Slika Slika
Slika Slika
tiščita se, če je le možno :P
Slika Slika
Slika

Ne, Ula tukaj sploh ni debela :S če kdo tako vidi, rabi očala :fool: :D na drugi slikci pa se vidi, kako je scrkljana, vedno ko jo božam, rine bučko k moji roki :girlblush: :kiss:
Slika

lepotički moji :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Slika Slika

Obe vama pošiljata (zaenkrat smrkave) poljubčke :girlblush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov