Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 06, 2013 8:57 pm

Re: Daj si duška

Parkiranje je pa ena zadeva ko mene čist iz tira vrže če ni narjena tako o treba, ko kdaj vidiš kašnega oh in spčloh znamka avtomobila parkiranega čez dva parkirna prostora po možnosti še invalidska me je treba fejst pregovarjat da ne narišem kašne špure s ključi kam- Res če se parkira ma da se parkira tak ko treba-
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr avg 07, 2013 6:24 am

Nothing to see here - just a cat dressed as a shark riding a robotic vacuum cleaner

http://www.thepoke.co.uk/2013/08/06/not ... m-cleaner/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 07, 2013 7:14 am

Mislm... svašta.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 07, 2013 8:09 am

In zgleda da maček to opravilo skrajno resno jemlje, zato tudi uniforma :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 07, 2013 10:26 am

pri nas je trenutno že tako neznosno vroče (bo minilo, vem, in me bo pri 28 stopinjah zeblo - kot lani :lol: ), ampak Yodl se je danes zjutraj odločil, da bi on spal direktno na moji faci, potem me je prišel še Anubis objemat, nazadnje pa se je k meni stiskala še Leia. verjetno jih je zeblo. :lol:
Milky je pa prste na mojih nogah napadala :kitty:

naspala sem bom najbrž šele jeseni, ane? :coffeecup:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 07, 2013 10:34 am

Pri nas smo imeli dirke divjih konjev čez drn, strn in ovire žive in nežive - če mal pomislim, čist možno je, da so bili vodni konji, glede na hrup, ki so ga proizvajali, pa tudi glede na težo dirkačev, ki so si krajšali pot čez mene - z začetkom ob pol petih zjutraj. Ko je ura zvonila ob šestih, so vsi utrujeni zaspali :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 07, 2013 10:43 am

ja, sej to. vedno zaspijo, ko moraš ti vstati in potem so še užaljeni, če jih s svojimi premiki motiš :lol: ah ... mačke ... :cat:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr avg 07, 2013 2:03 pm

A res, avto, a zdele si se odloču crknt, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :shout: :ireful: :ireful:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 1:46 pm

Že cel dan popravljam službeno dokumentacijo. AAAARGH! Ne samo, da očitno nikogar razen mene ne gane, da bodo vse naše stranke dobile vtis, da smo ena kraljevska zbirka polpismenih fahidiotov, tudi to jih ne zanima, da je dokumentacija že vsaj eno leto zastarela! :dash: :ireful:
Še posebej grozno je pa dejstvo, da niti pod razno nimam časa celotne zadeve spravit v kolikor toliko spodobno obliko, tako da se bom morala sprijazniti s tem, da vsaj ne bo več POPOLNOMA narobe napisano... :shout:

Evo, citat, če mi kdo ne verjame...

"Opisal bi samo funkcijo X ta nam služi ko konfiguriramo okolje in nam napiše potrebena je osvežitev strežnika to naredimo s to možnostjo."

In tako 70 strani. Mene bolijo možgani.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 1:53 pm

:lol: :lol: :lol:
jp, tko nekako zgledajo teksti tudi pri nas, preden se jih jaz lotim :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 2:09 pm

Ojoj :lol:
(pri nas pa najboljši programer navodila piše, da jih meni ni treba... in to zelo dobra) 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 08, 2013 7:28 pm

Ko te človek, ki ne mara mačk, o teh sprašuje, potem se pa čudi odgovorom. WTF :devil: In ne, ne rabim otroka, ker sem mački kupla igračko in ne, ko enkrat bo otrok na sporedu, ne mislim mačk nikamor dat. :devil: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 7:18 pm

Ma ne noooo. Ker noben magnet ni zdržal Jakčevih vlomilskih nagnjenj, sva zamenjala omaro z navadnimi vrati z drsnimi. En teden je rabil, da je naštudiral sistem in tadaaaam, je že vse njegovo. Hudič frdaman kosmati :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 7:57 pm

:lol: :lol: :lol: imam enega takega doma, ja.... sočutvujem s tabo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 11:18 pm

Jaka, intelektualec!
Ta muc je res poseben. :kiss:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So avg 10, 2013 10:41 am

Se priporočam za kakšno idejo, kako kosmatim vlomilcem preprečiti odpiranje drsnih vrat :angel: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 10, 2013 7:43 pm

itak ane. dones naj bi delali estrihe. japajade, valda crkne pumpa. tko k je crknla pumpa na hruški ko smo delal plato, tko k je zmankalo cementa ko smo delal drugo plato pa tko naprezasuli...sva pa pakirala cel dan pa gore dole kilometre nabijala, ker avto prikolce nisva mogla zapet, ker so nama jo z peskom zasuli bebci. mah, sej bo si pravm, sej če ne bom pa kar znorela.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So avg 10, 2013 7:49 pm

Dihi knedl in misli pozitivno (še dobr, da virtualno še noben ni mogel koga na gobec :D )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 12, 2013 10:22 am

Dragi Duško, danes me je ob šestih zjutraj vgriznila lastna postelja :O bi me prosim lahko budil z nekoliko manj adrenalinskimi prijemi, če se da? :negative:

Meli je bil pod rjuho, nisem ga videla, ko sem jo pa hotela odmakniti se je očitno zbudil, zagozdil - in vsekal :devil: Pol je cel poklapan hodil okrog mene, jaz imam zelo seksej tatu v obliki štirih vijolično rdečih lukenj na levi podlahti - une kobre od trixi so mi takoj šle čez glavo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 13, 2013 12:15 pm

jurja plus jogi še za eno usrano postlo za malo močnejše??? ma kaj so :fool: ? sama jo bom zbila skup, al pa še bolš, jo bom kr sezidala. ta se ne bo več podrla, pa tud škripala ne bo. lopovi.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov