Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 8:48 am

Re: Daj si duška

Poslanka A.K.G. se je npr. kazni za ponarejeno spričevalo izognila tako, da je nakazala 1.000 eur v korist javnega zavoda Splošne bolnišnice SG. Zaradi tega plačila so ji izdali nato sklep o zavrnitvi kazenske ovadbe...
Piše oz. je bilo objavljeno v Delu, 17.1.2013.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 8:51 am

Ja, ampak to ti mora izrečt sodišče, ne moreš se sama odločit, lohk pa probaš. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 9:02 am

:girlblush: Mah, ni kaj. Bom kar plačala, da ne bo še več.
Mi je pa res žal, ker sem iz službe šibala naredit dobro delo, od tam šibala naredit drugo dobro delo (pa me je vmes dobil ta radar), od tam šibala naredit tretje dobro delo, pa nato četrto.. Bi bila pa raje donator komu drugemu, prav zares. Sem takoj v sterilizacijo preračunala. In, kazni pridejo sedaj ekstra hitro. Fotkana sem bila 1.8., ob 17.54.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 04, 2013 7:26 am

Tisto, ko z zanimanjem opazuješ ptiča na drevesu, pa ne veš a je orel a ujeda, al kaj zaboga je to en velik ptič, ki nekaj cufa... potem ti pa nastavi rit, in greš zaradi varnosti na drugo stran drevesa. In ga opazuješ naprej, ko dojameš, da je tisto kar čupa narazen pravzaprav en mali mrtev ptič. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 9:02 am

fiorina je napisal/-a:
choo je napisal/-a:Ah Italijani... in njihove ceste...in vozniki. V zadnjem tednu sem bila dvakrat samo do letališča v Trstu in nazaj in moram priznat, da sem srečna, da še diham (in imam vse okončine pa tak). Ta teden grem pa še 2x tja, ne vem, če ne bi kar oporoke napisala za vsak slučaj :rolleyes:

haha, če jamrate čez toskanske in severne ceste, to ni nič, probajte enkrat Rim in Napoli, tam se res userješ hlače.... :P

ti se kr hecej, v Rim me z avtom ne spraviš, za Toskano sem si pač mislila, da mrbit pa le niso taki ... no, zdej vem :fool: (sicer čisto razumem, da se njim zdi, da turisti po tisti neobstoječi cesti vozijo prepočasi, ampak vsaj kakšna dva metra varnostne razdalje jim pa le ne bi škodila ... in prehitevanje v ovinek, klanec z dvojno neprekinjeno črto je pač adrenalinska reč :D )

enivej, Duško, jaz imam toploto čist rada, tudi firbčni sosedi (ki me je dejansko vprašala, če imam še mucka) sem razložila, da je vročina vseeno boljša od pol leta mraza in dežja, ampak vsaj ponoči bi pa le lahko spustil temperaturo v stanovanju za še ene tri stopinje, prosim. :cupidgirl: bom bla strašno pridna, obljubim :thanks:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 9:18 am

Pri nas prvič po vselitvi s pridom uporabljamo klimo. Ampak mački... mački pa hočejo na balkon! Nemoršverjet, res. Zunaj je vsaj 40°C, Muri pa misli, da mora vseeno še malo nesti pogret svoj črni kožuh...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 9:24 am

Kr grozljivo:

16 največjih ladij na svetu ustvari toliko onesnaženja kot vsi avtomobili na svetu skupaj!!! :O :O :O

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1229857/How-16-ships-create-pollution-cars-world.html
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 1:18 pm

omg! Berem tole o italijanskih cestah in voznikih - dddd, jaz jutri opolnoči moram odrinit ama baš tja! :dash:
no, na srečo ne prav globoko v ta šit, pa ipak...hvala za vzpodbudne besede! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 2:00 pm

ma, dokler si na avtocesti, še ni resne krize (če ne greš prečkat škornja ;) ). Malo pazi na varnostno razdaljo, ker se v trenutku ustavi promet (brez razvidnega razloga), drugače pa brez panike. Če greš čez dan, bo ogromno tovornega prometa, zvečer/ponoči pa je tega manj (nisem ziher, če imajo tudi med tednom prepoved vožnje) in je promet precej bolj pretočen.
Jaz tam nekje do Benetk nisem imela nobenih večjih zoprnij ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 2:05 pm

Cela severna Italija je čist kul, tut Toskana sploh ni problema, avtoceste so dokaj normalne nekje do sredine škornja.
Mesta... mesta so pa druga zgodba. Že Trst je nekaj posebnega, za Rim rabiš pomirjevala, Napoli pa... ma mislim da se raje fentam kot da grem še 1x vozit skoz Napoli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 3:14 pm

Eh, saj se navadiš, sploh ni tak hudo. Mi smo prekrižarli vse gore dole levo desno, trikrat do Šičilije, pa na koncu voziš kot oni. Hudo je le takrat, ko nemci vozijo po predpisih :P in se pol razburjajo celi presrani :lol:.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 4:33 pm

jst tut nisem za v italijo it vozit, peljala do gardalanda in nazaj, road rage level expert, preklela vse po vrsti po naše po angleško po italjansko še nekej španskega sem zravn priklopla je pa res da je bila polna cesta kamijonov in je bla res grozljivka
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 6:15 pm

Mačja mama je napisal/-a:Mesta... mesta so pa druga zgodba. Že Trst je nekaj posebnega, za Rim rabiš pomirjevala, Napoli pa... ma mislim da se raje fentam kot da grem še 1x vozit skoz Napoli.

:lol:
V mesta že prideš...sam VEN iz njih, to je pa čist druga zgodba.... 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 05, 2013 9:08 pm

Če imaš Garmina, iz Trsta prideš ven po najkrajši poti. Taki, navpični, potegnjeni od morja do Opčin. Dvakrat preverjeno - samo da veste, da je takih poti več 8) 8)

Pa ne tega počet, če niste pripravljeni za adrenalinska doživetja :D :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po avg 05, 2013 9:20 pm

No, trenutno imam eno kolegico iz Italije na obisku, ki je doma z juga (čisto dol v peti škornja), študira pa v Pisi. Je rekla, da po Pisi si še upa vozit, doma pa ni šans, da to pa ne, da jo je strah, kaj če umre :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 06, 2013 8:14 am

kozmopolitanka je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:Mesta... mesta so pa druga zgodba. Že Trst je nekaj posebnega, za Rim rabiš pomirjevala, Napoli pa... ma mislim da se raje fentam kot da grem še 1x vozit skoz Napoli.

:lol:
V mesta že prideš...sam VEN iz njih, to je pa čist druga zgodba.... 8)

Moj stric je pred časom kar policijo poklical, da so ga pospremili iz Milana, ker so mu živci totalno popustili. :) :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 06, 2013 9:05 am

:lol: :lol:

Jaz sem v Trst enkrat peljala pa še to je bil zraven prijatelj, ki pozna pot pa bila je nedelja (čeprov sm pa nabasala na en kup prireditev in ljudi sred ceste) tko da vseen ni blo tok hudo. Je pol reku, da naslednjič greva pa v soboto dopoldan, da pol bom pa že počas taprav voznik. :D

Aja za adrenalinska doživetja pa priporočam Albanijo pa un prelaz od makedonske meje tm naprej od Ohridskega jezera pa proti Tirani in naprej do Črne gore. Ozka vesta, prepadi na obeh straneh taki, da je bla tovarna dol v dolini čist mejhna, kakšne ograje, še bankin ni, na vsakih par sto metrov kkšne rožce pa spominska plošča...me smo se pelale po moje 30 na uro, jaz si dol gledat sploh upala nism...so pa kul, ker pohupkajo k prehitevajo, da ne bi slučajno ti kej bl na un pas zapelu pa bi bla oba v prepadu. No da ne omenjam pol konjev na cesti, k je bla v senci pa jim je valda bl sedl, pa mosta do meje k sm bla jaz prepričana da se bo kt v filmu udrl pod nami...pa še je blo dogodivščin. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 06, 2013 12:50 pm

:D
V Rimu sem doživela 'bočno parkiranje' cadillaca iz 50ih v parkirni prostor, ki je bil komaj dovolj velik za micro. Gospodična je parkirala po metodi butni avto spredaj, butni avto zadaj, dokler se ne naredi dovolj velik prostor za tvojo kravo.
Sem pa v Trstu dobila najboljši štop doslej: štiri punce smo pomahale prvemu avtu z mladim dečkom, pa je odpeljal mimo nas. Čez 3 minute je prišel nazaj in nas odpeljal do cilja v popolnoma drugo smer, kot je bil sam namenjen :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 06, 2013 1:14 pm

Gospodična je bila ziher Parižanka. :D Ane, kozmopolitanka? :D Imava fotodokaze, da tam drugače ne znajo parkirat. :fool: Kar se tiče štopa pa ... kdo ne bi ustavil štirim lušnim puncam? Take priložnosti so redke. :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 06, 2013 8:15 pm

Uf, francozi in parkiranje... Starši so bili spomladi v Parizu. So šli zvečer ven in videli tipa, ki je sredi elizejskih poljan na semaforju gladko ustavil, parkiral, ugasnil vse luči in šel v bližnji lokal na pijačo. Eh... :fool:
Drugače pa... aaaaa, no, kolk je vroče :S
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov