TINKO & *ČMOKA, NIKITA, VIGO, La DONA in *GOGI

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 01, 2013 10:48 pm

Re: TINKO & ČMOKA in NIKITA

Vse najboljše, Tinko, tudi od nas! :birthday:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 6:20 am

Tinkič, vse najboljše <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 02, 2013 6:49 am

To pa je bilo praznovanje, da se reče. :good: Vse najboljše, Tinko :kiss: , in res, najlepše darilo si dobil, ko si se vselil v takšno fajn družino. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 5:29 pm

Vse najboljše, kapetan. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 9:15 pm

Vse najboljše dragi Tinko in na mnoga leta v taki super mačji in metinini družbi. Pa veliko takih praznovanj :birthday: :kiss: :rose:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 03, 2013 8:12 am

<3 <3 <3 Vse najboljše Tinko :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 21, 2013 5:23 pm

Tinkov, Čmokin in Nikitin piar je spet doma :yahoo: . Vsi smo preživeli počitnice in se imeli vsak po svoje fajn 8) . Medtem, ko me ni bilo, je Tinko nadaljeval s proslavljanjem in organiziral hude žurke, so varuške poročale, da vsako jutro ležijo stoli prevrnjeni na glavo, tunel se seli iz sobe v sobo, police so prazne, pod njimi pa vse, kar bi moralo bit na njih :D . Pridno so pojedli vse, kar so dobili, Tinko in Čmoka sta izkoristila tudi usluge crkljanja, Nikita se je pustila božat samo po repku ;) . Imeli so tudi fotografa in se mu nastavili v svojih značilnih pozah:

Slika
Slika

Jaz pa sem uživala v soncu in morju. Ponoči me je čuvala psička Kaja, ki je bila tudi natakarica v mačji restavraciji :nyam: :

Slika

Restavracijo so obiskovali sosed Tigr, soseda Kiti ( mogoče tale vas le ni tako na koncu sveta, ker Kiti je sterilizirana :good: ) in prelepa Mamica petih malih muckov, ki jim zaenkrat nič ne manjka, prav lepa bodočnost jih pa najbrž tudi ne čaka :S :

Slika
Slika

Pa še par ostalih prijateljčkov :) :

Slika

Ko sem se vrnila domov, so me vsi trije pričakali že pri vratih <3 :

Slika

Najprej smo se prelubčkali in načohali, po večerji so me pa vsi trije malo čudno gledali, kako da sem še kar tam in nikamor ne grem :D . Pokazali so mi, kako obvladajo lov na vešče:

Slika
Slika
Slika

Potem je Tinko Čmoko povabil na randi :* :

Slika

Ko je Tinko pogruntal, da nikamor ne bom odšla, se mi je namontiral v naročje in še zdaj se skoraj ne gane stran od mene, še ko divja naokrog, pride vsakih par minut preverit, če sem še tu. Žurke so morale bit pa res hude, se še poznajo sledovi bojnih ran na nosu :aggressive:. Drugače pa pravi, da ne rabi on vode, mu zadostuje ležalnik, pa je že na počitnicah 8)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Nikita je postala zelo igriva, prav vse igračke, ki Tinkota in Čmoke več ne zanimajo, so ji všeč. Ko se igramo, ali pa ko ji maham s kakšnim priboljškom pred gobčkom, mi leze v naročje, ko jo hočem pobožat pa reče mrrrr??, skoči 2 metra stran in začudeno gleda :O :D . Tudi kadar spi, ne spusti igračk iz tačk:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Čmoki se je, medtem ko me ni bilo, naučila mjavkat :clap: in se zdaj ves čas nekaj meni z mano. Tudi crkljat se pride k meni, ko ima Tinko kakšne nujne opravke in ji naredi prostor ;). Še vedno pa je mala požrešnica, se vedno, ko je za jest, obnaša, kot da že vsaj en teden strada :O. Pa lepotička je tudi še vedno :girlyes:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Takole si morajo pa moji požeruščki prislužit malico :P : Nikita še opazuje in se uči, Tinko in Čmoka pa sta že prava mojstra.

http://www.youtube.com/watch?v=R1boCLKrXSo

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 21, 2013 5:35 pm

:) Sem vas že precej pogrešala. Hvala za reportažo. Pozdravčki in poljubčki! :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 21, 2013 5:59 pm

:O :O :O Metina kakšne lepotce imaš :). Lepo, da ste se naužili skupnih trenutkov, ko pa ste bili dva tedna ločeni :D.
<3 <3 <3 <3 in :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: vsem in vsakemu posebej :).
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 21, 2013 7:28 pm

Metina, tokrat si pa presegla samo sebe, v sliki in besedi. :good: Bom nekaj priznala: vsakič, ko se na sliki pojavi ona bela muca, si mislim, glej jo metino frajerko, zdaj ima pa že 4 muce. Pol dam pa špegle gor. :blush: :D Pa one varuške tudi kaj okoli hodijo? Rihtajo muce, pa še slikajo, to bi jest meeelaaa. ;) V glavnem, pravi užitek vas je gledat in brat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 21, 2013 8:43 pm

gipsy je napisal/-a:vsakič, ko se na sliki pojavi ona bela muca, si mislim, glej jo metino frajerko, zdaj ima pa že 4 muce.

Ja, če bi seštela vse muce, žive in nežive, ki jih imam, bi bila hudo v prekršku z zakonom :D

gipsy je napisal/-a:Pa one varuške tudi kaj okoli hodijo? Rihtajo muce, pa še slikajo, to bi jest meeelaaa

Varuške so bile pa res za pohvalit :good: . Zajtrk in večerjo je imela čez gospa, ki pri nas pospravlja in je imela vse poletje polne roke dela, da je poskrbela za vse domače živali svojih strank. Popoldansko malico, igranje in čohanje je prevzela pa moja prijateljica, ki, tako kot jaz, zelo rada slika muce.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 11:17 am

:clap: dobrodošla spet nazaj :good: smo vas pa zgleda vsi pogrešali :girlblush:
Res super reportaža, vsi tvoji lepotci, potem pa še dopustniške zverinice :girlblush: :clap: ma super, kaj naj rečem!
Vidim, da obvladaš tudi filmčke (sploh nisem dvomila) :good: Imajo pa res super igračo :clap:
Slike (in filmček) je treba prav večkrat pogledat...tko, za dušo :girlblush: Lupčke vsem trem kosmatinčkom od Ule in Matejke :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 22, 2013 11:47 am

J'z s'm v tejle tebi vedno samo takole: :cupidboy: :cupidgirl: :cupidgirl:

ps: pa lepi fotki kobilic! :good: ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 6:53 pm

Moram malo vadit, ko sem se lih naučila, pa še Tinko je bil ravno v elementu ;) :

http://www.youtube.com/watch?v=aERGAa9jg2A

Tako gremo pa na večerjo, Čmoki je bila malo nataknjena :D :

http://www.youtube.com/watch?v=DtcunkUoFiU

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 7:19 pm

:) Srčki! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 7:58 pm

A dej no, kakšna čedna in lepo vzgojena čredica :) (dobro, Čmoka je morala malo pokazati, da bo pri koritu ona ta prva).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 27, 2013 8:25 pm

Iiiiiii, Tinček srček, pa ti si cel akrobat :girlblush: :clap: lepo si tole demonstriral...pa nič še nisi sedežne spraskal :O :good:

Kako luštno četica koraka proti restavraciji :D kot ene račke so :P Kaj naj pa drugega Čmoki naredi, ko vidi prazno skledo, kot čofne ta prvega, ki je na dosegu tačke :blush: Ona pač že en teden ni jedla in nekomu mora pokazati da je nezadovoljna :D :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 29, 2013 3:26 pm

Tinči je včeraj dobil še eno rojstnodnevno darilo in sicer obisk pri vetkah, da mu pogledajo dlesni. Tokrat se ne more hvalit, da je bil lih nek strašen junak, je v avtu pel take arije, da bi se še Maria Callas skrila pred njim :D . Sem pa vsaj slišala ves njegov glasovni repertoar in moram rečt, da je kar obsežen :good: .
Vetka je ugotovila vnetje dlesni in dobil je antibiotik. So bile cele priprave, da obrnemo transporter tako, da bo po piku pobegnil direkt vanj, Tinko je pa kar sedel in čakal in sploh ni čutil, kdaj je dobil injekcijo. :clap: vetka. Tehta 4,1 kg, menda lih še ok, zredit se pa ne sme prav nič več, drugač bo bajsi :O :blush: .

Slika

Ponoči je bila spet žurka. Sem s krožnika pozabila pospravit polovico kuhanega olupka od hokaido buče in zjutraj je bil tam samo še pecelj, o olupku pa nobenega sledu nikjer. Sem se spraševala kam neki so ga odvlekli, potem pa najdem v mačjem WC-u oranžne klobase, pa še en kupček v koritu s travo na balkonu ( ta vem, da je bil Čmokin in ker je bil najbolj oranžen, je bila ona najbrž glavna pri požrtiji :nyam: ).

Slika

Tinko zdaj razmišlja o zdravi prehrani in zbira pogum za naslednji obisk pri vetkah :rolleyes:

Slika

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 29, 2013 3:34 pm

Še muckom je jasno, da je oranžna najlepša barva in da so buče najboljša poletna hrana :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 30, 2013 3:14 pm

:O klinc pa tako darilo, a ne Tinko :fool: :negative: :S že dovolj hudo je, da si moral od doma, potem so te pa še v rito špikal :O Priznaj, da si bil malo Uli fouš...pa vidiš, da čisto brez potrebe :negative:
Upam, da ti kmalu odleže, pa da boš lažje papal, pa nikar poslušat vetk, saj veš da fejst fanta ni nikoli preveč :kiss:

Tinko lepotec, pozdravi punce in potalaj lupčke :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: , pa drugič raje poiščite kakšen mesek, če ne bo mama Metina mislila, da ste se odločili za vegi meni in bodo za jest samo še buče in podobno :D

Matejka in Ula sočustvujeta s tabo :girlblush: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost