Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 10:12 am

Re: Čarlijeve in Tom Tomove dogodivščine

Pridna Miša :kiss: , Metko so gotovo prej minile bolečine, ker si ji delala družbo :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 2:47 pm

res pridna in prijazna Miša :kiss: lepo še naprej pazi na Metko, da bo čimprej zdrava in bo spet lezla vate :D :angel: Držite se vsi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jul 27, 2013 8:21 pm

Zdaj ko sem jaz ozdravela in željno čakam Pikino vrnitev, ki bo prej kot sem jaz mislila, pa je začel bolehati TomTom. Že nekaj dni ima drisko in včeraj mi je bruhal. Že dvakrat sem govorila z vet. iz veterine MH kjer so mi naročile, da naj poskusim skuhati riž in pusto piščančje meso in ga naj skoz opazujem. Če bo jutri spet driskal, bova šla v ponedeljek na veterino MH.

Potrebovala sem kar nekaj dni, da sem ugotovila kdo driska. In zdaj končno vem komu biksa prebava. Je pa še vedno precej živahen in nadobuden, kar mi je pokazal danes, ko je zlezel na neverjetno mesto :D :
Slika

Miša pa je še večji gavnar kot TomTom, saj si je izbrala prepovedano mesto za uživancijo :O :O :O
Slika

Ko sem videla te tri kosmatince skupaj pri večrji, sem se pa res vprašala "PA KDO TO PRAVI, DA SE MUCI NE RAZUMEJO :O :O :O ?" Pa seveda se razumejo :D, še složni so med seboj <3 <3 <3
Slika

To kar jejo mucki je kuhan riž in piščančji mesek. A muci ne bi bili muci, če ne bi pojedli samo meso, riž pa pustili :O :O :O.

Pa držimo pesti, da bo TomTom ta dieta kaj pomagala. To mu mislim kuhati vsaj 3 dni. Držite pesti ;).

Pa lepo in čimbolj dihanja svežo lahko noč :rose:. Metka :angel:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 28, 2013 7:41 am

Metka, TomTomu lahko med piščančka z rižem vmešaš tudi kakšen linex - probiotične kapsule, ki se dobijo v lekarni, primerne pa so tudi za dojenčke, tako da tudi mucu ne škodijo. Kapsulo odpreš in prah vmešaš med meso in in riž. Pri nas je imela muca lani takle čas tudi težave z drisko, pa smo s to dieto v nekaj dneh rešili problemček. Dobro je tudi, da TomTom več pije - lahko mu ponudiš kar ohlajeno "juhico" - vodo, v kateri si skuhala piščanca. Čim prej se vsi pozdravite, ko se Pika vrne, boste pa sploh kar pokali od sreče in zdravja.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 28, 2013 8:40 am

Bela šapa je napisal/-a:Metka, TomTomu lahko med piščančka z rižem vmešaš tudi kakšen linex - probiotične kapsule, ki se dobijo v lekarni, primerne pa so tudi za dojenčke, tako da tudi mucu ne škodijo. Kapsulo odpreš in prah vmešaš med meso in in riž. Pri nas je imela muca lani takle čas tudi težave z drisko, pa smo s to dieto v nekaj dneh rešili problemček. Dobro je tudi, da TomTom več pije - lahko mu ponudiš kar ohlajeno "juhico" - vodo, v kateri si skuhala piščanca. Čim prej se vsi pozdravite, ko se Pika vrne, boste pa sploh kar pokali od sreče in zdravja.

Aha, hvala Bela Šapa za nasvete, ki so mi zelo dragoceni :). Nisem vedela veš, da lahko tudi mucu dam Linex. Še večjo traparijo sem naredila, ko sem juho zlila stran :S. No danes bom imela popravni izpit, da shranim juhico.

Danes so jedli kot volkovi :D. No se vam javimo, ko bo kaj novega :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 28, 2013 9:15 am

metka, piščanca in res čisto malo riža kuhaš kar skupaj, da se riž razpusti v riževo sluz (vsaj 45minut-1 uro), potem pa vzameš meso ven, ga sesekljaš ali narežeš na drobno in vrneš v to juhico, premešaš in jim daješ za jest to, lahko hraniš v hladilniku in pogreješ do mlačnega pred obrokom. Vendar največ 1 dan, potem mora biti ponovno sveže.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 28, 2013 10:36 am

Ok, hvala tudi tebi Helena, da si mi bolj podrobno opisala :), kajti zdaj sem ugotovila zakaj niso hoteli jesti riža :(, ker sem riž skuhala posebej :(.

No se bom že naučila :).

Pred eno uro sem pogledala wc-ja in nisem opazila podriskano pač pa klobasice. A ne bi se veselila prehitro, ker je TomTom še vedno malo umazan pri ritki.

Skratka.... se beremo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 28, 2013 12:11 pm

Tom Tom, a te je vročina zdelala :girlsad: pozdravi se hitro, ljubček, prav :angel:
Tudi jaz sem parkrat skuhala riž posebej, vendar ne tako dolgo (hvala za nasvet), pa sta pojedle vse kot dva sestradana volka :D punci pač radi papata... Upam, da bo Tom Tom lepo popapal kar mora, pa da se hitro pozdravi ta driskica :S
Držite se, Metka in družinica :good: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 29, 2013 7:42 am

Danes sem doživela pravo presenečenje s strani moje muce Miše, ki je prva muca v mojem zlatem domeku <3.
Zjutraj, ko sem muce spusitla k sebi v dnevno sobo, je Miša bila pri meni na postelji in me suvala s vojo lepo glavico hkrati pa je imela močno grbo. Nič nisem slutila, zato sem jo samo božala :D. A ko sem vstala in si nataknila svojo obvezno vsakdanjo oprermo: očala, slušni aparat, pa mi je postalo jasno, da me me mucka opozarjala na zvok aparata, ki se je sprožil ob padcu na tla. Na srečo sem en aparat imela v ušesu, da sem drugega lahko našla ob sledenju zvoku piska.
Ko je k hiši prišel muc Čarli, me je Miša vedno prišla opominjat, da je mc zaprt v kuhinji ali v kopalnici in da joka.
Moja zlata Pika, pa pa je ob prihodu k meni hitro spoznala, da ne slišim zvonenja mobitela, ko nimam slušnih aparatov v ušesih. Na to opozori s sprednjimi tačkami s katerim se dvigne na posteljo in mi potrese jogi.
Zlate so moje živalce in res sem vesela in ponosna, da jih imam. Komaj čakamo, da se k nam vrne tudi Pikica, ki je zdaj na treningu kjer se pridno uči in bo postala prava pasja dama, ki bo vsem v ponos še posebej pa meni <3.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 29, 2013 8:40 am

Bravo Miša. :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Po jul 29, 2013 9:18 am

Pa naj še nekdo reče, da niso naše mačkice pametne <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 12:01 pm

Miša :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 29, 2013 8:03 pm

Nimamo več driske, kar kaže na to, da smo ozdraveli :yahoo: :yahoo: :yahoo:.

Helena, upa, da boš brala kaj to temo, ker SE TI MORAM ISKRENO ZAHVALITI ŠE ENKRAT, ker si me končno naučila kako kuhati riž in piščančka za naše kosmatince, ker je bila to zame prava znanost :S, ker tega do včeraj nisem znala in mi je včeraj prvič uspelo :D. Hvala res in prej en <3 :rose: in :kiss:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 9:29 pm

Bravo pametne živalice :clap: :good: :clap: tako kot ti dobro skrbiš zanje, tako ti tudi one vračajo svojo pozornost <3

In super, da se je Tom Tom pozdravil :clap: :good: končno ene lepe novice :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 30, 2013 8:34 am

Me veseli, da si spet zdrav, Tom Tom :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 03, 2013 10:03 pm

Ojla dragi moji :), pri nas se ne dogaja nič posebnega, bi zapisali mucki :D. A zame je bil ta teden kar zanimiv in zelo ganljiv. Vam takoj povem zakaj.
V četrtek sem po dveh tednih prvič videla mojo zlato Piko :) :kiss:. Srečanje med nama je bilo zelo ganljivo in prisrčno <3.Ko pa sem videla koliko se je Pika v tem času že naučila odkar je na treningu, pa sploh nisem mogla govoriti tako se mi je smejalo :yahoo: od navdušenja. Naslednji teden se bova začeli učiti skupaj, da bova osvojeno znanje lahko v bodoče negovali in nadgrajevali :).

Včeraj pa sem si kupila nov mobitel z izvrstnim fotoaparatom. Včeraj sem bila še pod močnim vtisom četrtkovega srečanja s Piko, da sem veselje delila tudi z mucki in jim kupila perje z zvenečo žogico :D, ki jo fanta noro obožujeta :D.

Slika

Čarli glej in se uči :D
Slika

TomTom, daj še meni malo :blush: igrajva se skupaj ;)
Slika

A TomTom ni bil preveč radodaren, ker je bil preveč zagret za igro, zato se je Čarli moral zadovoljiti s palčko, ki je visela čez kavč :D. Kako se fanta grebeta za igračo pa je zabavalo Mišo, ki je iz svojega običajnega mesta gledala dogajanje :D.
Slika

Drugače pa je peklensko vroča sobota minila v dremežu in počitku, ki g aje občasno zmotilo moje fotkanje, med preizkušanjem novega fotkiča :lol: :P
Slika
Slika
Slika

Nočko Metka :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 10:51 pm

Super slikce :clap:
Pri perotu bo pa itak kmalu na obeh straneh samo še palčka, vsaj pri nas je tako, ker vse perje kmalu pocufajo stran :D . Me veseli, da sta se videli s Piko :) , jaz bom tudi moje fuuul pogrešala, ker se zdaj ne bomo videli 14 dni :O . :kiss: vsem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 04, 2013 6:38 pm

:clap: o super, zdaj bomo pa še lepše slikce gledali :good:
Joj, kako moraš pogrešati Piko :girlsad: jaz sem mojidve res fejst pogrešala, pa nismo bile toliko časa ločene...upam, da vama bo čimprej minilo. Vsaj veš, da je v dobro obeh, Pike in tebe :good:
Mačkona imata pa super novo igračo :good: a vidm, da Miši bolj dol visi :D naj se fantje igrajo, si misli...jaz se bom pa raje hladila ;) Pametna punca :girlyes:
Lepo se imejte vsi in pozdravčke vsem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 04, 2013 6:51 pm

[quote="Loti Pupa"]:clap: o super, zdaj bomo pa še lepše slikce gledali :good:
Mačkona imata pa super novo igračo :good: a vidm, da Miši bolj dol visi :D naj se fantje igrajo, si misli...jaz se bom pa raje hladila ;) Pametna punca :girlyes:

He, he, he :D :D :lol: :lol: :lol: prav imaš, gotov si Miša misli kaj takega. Ona se redko kdaj igra s fantoma, pač pa ju vedno opazuje precej zviška in od daleč nekje udobno zleknjena :D.
Uživajte tudi ve, čimveč cartanja, hlajenja in dobrih užitkov <3 <3 <3 :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 06, 2013 8:57 pm

Zame in za naše muce je bil danes en poseben dan :). Obiskala nas je Teta Su :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:. Full sem vesela, da sem spoznala tako prijetno in toplo osebo. Tudi TomTom je bil očaran nad njo, da se ji je pridružil kar na mizi in jo prosil za vodo :D.
Čarli in Miša pa sta se umaknila in nista prišla v kuhinjo. Skratka bilo je zelo lepo in sproščeno. Dobrodošla še kdaj na obisku Su :kiss:
Zdaj pa gremo hitro stiskat pesti in šapice za našo Marleni, da se čimprej pozdravi <3.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov