Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jul 16, 2013 2:57 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

no no kakšne traparije se tule pogovarjate o preveč mačjih slikc :O

Mačjih slikc ni nikol, ampak čist zares NIKOL preveč!! <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 16, 2013 3:20 pm

NIKOLI :good: !
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 16, 2013 7:06 pm

jernejch je napisal/-a:no no kakšne traparije se tule pogovarjate o preveč mačjih slikc :O

Mačjih slikc ni nikol, ampak čist zares NIKOL preveč!! <3

Ja res je strinjam se tabo Jernech. Loti pupa uživaj v druženju, opazovanju in fotkanju ter lepljenjem fotk na forumu. Srečni mi vsi, ki imamo to srečo in čast, da nam življenje lepšajo naši kosmatinčki in da nam dovolijo fotkanje, da jih lahko občudujemo vsi tukaj na forumu :) :) :). Le uživaj v mačji sreči Loti pupa :). Prejmite <3 <3 <3 in :kiss: :kiss: :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 6:28 pm

Eni se pa pustijo prosit... :rolleyes: ;)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 7:11 pm

:D :lol: rofl ne pa ne :girlblush: Sem vas ravno hotela utopit spet v slikcah, ko me je soseda povabila na ledeno kavo na klopco, pa me je čisto premamilo :D
Pride pošiljka, hoteli ali ne :P

Metina, ti me boš morala pa enkrat podučiti, kako naredim tak lep kolaž :girlblush: si res majster za te zadeve :good: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 7:42 pm

:girlblush: ker menda slik mačkov ni nikoli dovolj (saj se strinjam ;) ), bom malo smetila po tejle temi in pokazala mojo prejšnjo lubico Loti, ki sta jo nasledili moji princeski :girlblush:
Tega malega hudička :devil: in angelčka :angel: v enem ne bom nikoli pozabila, kar ne pomeni, da nimam rada Ule in Matejke do neba in nazaj :cupidgirl:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

mi se pa radi sončkamo :sunny:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

V ilegali ;)
Slika

Metina, Matejka se ti zahvaljuje za komplimente in sploh ni več vedela, kako bi se nastavila, da bi upravičila svoj sloves lepe mačke :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 17, 2013 8:16 pm

<3 <3 :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 17, 2013 8:25 pm

Loti bla prelepa muca!!! Loti Pupa, mi pa vsi vemo, da je ljubezni več kot dovolj, za vse živalske otroke :). Mm, ko sem že pri tem, en črno beli bi suuuuuuuuuuuuuuper pasal :girlblush: :D . Upam, da bo enkrat šlo, ker bi prav privoščila še kakšnemu mačkončku tak lep in prijazen dom... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 8:29 pm

:girlblush: jaz tudi upam...pustimo času čas ;) Res me medejo črnobeli od Mici naprej, ker sem šla gledat njo, pripeljala pa tidve češplji :D ampak če bo kdaj prilika, bi bil dobrodošel tudi sivo kodrlajsast al pa žnj barve ;) so vsi lepi :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 9:51 pm

Loti Pupa, :girlblush: ne mi zamerit, ampak, ko sem gledala zgornje slikice, me je prešinila misel, da se tvoji dve čebeli ne smeta čisto nič več "povečat", ker se ne bosta več mogli sončkat na balkončku ... :D Zelo rada vas berem, ker se imate tako zelo rade... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 10:05 pm

Loti je bila pa res lepa, zdaj pa opazuje tam dol z mavrice Matejko in Ulo, kako se pretegujeta na sončku <3 .
Matejka, ti se pa kar nastavljaj kakor hočeš, ker z vseh strani si krasna, pa tudi Ula nič ne zaostaja za tabo :girlyes: .
:kiss: :kiss: vsem od našega mačkovja, Nikita pa enega pošilja še svoji botrici :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 17, 2013 10:10 pm

eeeej Loti pupa a se ti, Matejka in Ula še kaj spomnite Bondija :)?
<3 <3 <3 :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 9:53 am

sonja je napisal/-a:Loti Pupa, :girlblush: ne mi zamerit, ampak, ko sem gledala zgornje slikice, me je prešinila misel, da se tvoji dve čebeli ne smeta čisto nič več "povečat", ker se ne bosta več mogli sončkat na balkončku ... :D

:D :lol: se kar strinjam s tabo, čeprav bi šel po dolgem še en maček gor, samo v kader ne bi vseh treh naenkrat dobila :D Res pa je, da imamo še enega asa v rokavu - večji balkon, ki ga nismo usposobile, ker smo imele v planu selitev ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 10:10 am

Metina hvala, tudi meni se zdi, da je Loti srečna na mavrici, ker vidi, da smo me srečne skupaj in se je spominjamo :)
Poljubčke moji bivši posvojenki Nikiti, sem res zelo vesela, da je ravno pri tebi :good: Tinko in Čmoka sta mi pa itak zelo pri srcu, ker sta res kjut parček, pa še cimri so bili z Matejko (pa mogoče z Ulo?),
pa Tinko in Matejka sta gusarčka :rolleyes:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: vsem

Metka, kaj se ne bi spomnile Bondija, saj bi bil kmalu naš :D Ko sem šla po dopustu po Matejko in Ulo, me je imelo, da bi domov pripeljala vse tri :girlblush: Trixi me je že spraševala, če kar pogodbo sprinta :D Ko sem prijateljici razlagala, da sem skoraj enega domov pripeljala, je en čas rabila, da je dojela, o čem govorim ;) je rekla: lej ti njo, jaz mislim, da o tipu govori, a ona bi si še enega mačka pripeljala :fool: rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 2:48 pm

Takole se pa Ula ves čas pogovarja z mano....ne mjavka, ampak gruli kot en ptiček :D Takole me je pozdravila za dobro jutro :P

http://www.youtube.com/watch?v=rOwil332 ... e=youtu.be
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jul 18, 2013 2:52 pm

Ja mrrrrriiiuuu <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 18, 2013 3:00 pm

:O :O :O kako prijazni pozdravčki za dobro jutro :rose: <3 :kiss:

Ja Loti pupa, vem, da je bil Bondi skoraj vaš, zato te pa sprašujem, če se še spomnite nanj. Kje pa je no zdaj? A je našel dom? Al je še pri Trixi?
Vam bi se resnično prilegel kakšen prijazen mačkon, ker bi bil prijetna družba za ženski trio :D.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 3:06 pm

Metka, Bondi je šel pa kmalu zatem ko bi ga jaz pohopsala, v nov dom. Verjamem, da se ima zelo lepo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 4:02 pm

Jutranja joga in pozdrav soncu....faca Ula :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 22, 2013 8:12 pm

Matejka je dočakala 1. rojstni dan :birthday: :martini: !!!! :clap: <3 Zelo zelo te imam rada, ti moja zlata mačkica :* :praising: <3 :rose: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
In kako vemo, da ima danes rojstni dan?! Saj v bistvu ne vemo :girlblush: smo se pa tako odločile, ker ima Ula 22.6., naj ima Matejka, glede na to da je julijsko dete, 22.7. :girlblush:

Stop, ustavi konje, Ula :timeout: najprej se bom JAZ malo igrala, ker imam rojstni dan, da veš :birthday:
Slika Slika

samo še malo pregledam nove igračke, potem bova pa preštudirali načrt, kako se sestavi šotor, a prav ;) :P
Slika Slika
uspelo jima je s prve :clap: in medtem, ko je Matejka občudovala notranjost, je Ula preverila, kako zgleda od zunaj ;)
Slika Slika
Slika Slika
Matejka obožuje palice, bolj kot igrače na koncu le teh :P
Slika Slika
Uli se pa raje igra s tistim na koncu palice, če pride na vrsto ;) :D
Slika

Tudi na taborjenju je treba biti urejen :girlyes:
Slika Slika
Slika

Ko je Matejka dodobra preštudirala novost in izkoristila darilo maksimalno, je lahko malo pogledala tudi Ula, a ne za dolgo, jo je Matejka takoj našibala ven :rolleyes:
Slika Slika

ko je bilo na vrsti rojstnodnevna pojedina, je bila kot vedno Ula bolj navdušena in ni mogla učkati slastnih ribic :nyam: :hungry:
Slika Slika
Slika

Po lahkem kosilu smo zabavo preselile na posteljo, seveda je šel šotor z nami, saj je bil atrakcija dneva :good: Matejka se je napokala ribic in odspala eno kitico na drevesu, Ula pa je izkoristila ta čas :dance:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
ko se je Matejka naspala, je Ula spet potegnila ta kratko :D jah, darile so darile :P
Slika Slika
Slika Slika

Pa je prišla večerja....mmmmm, njami, piščanček :nyam: :hungry:
Slika

Mislim, da sta punci omagali, želita vam le še lahko noč in pošiljata koš poljubčkov - Matejka Trixi še enega za povrh :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

P.S. Pa Ula sproča, da je brez zob čisto ok in gre to jutri povedat tudi vetki ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov