čvekava papiga
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
čvekava papiga
zvesti pes
kako lepe mucke
in kako lepo spančkajo :
.
in
vsem.
se imamo radi

udomačen tiger
. Ker Čmokini, razen tistega, ki ga je pustila porezat, so kot dolge zakrivljene sablje

udomačen tiger
ne, Metina, Uli je naravno lepa
sta s Čmoko na isti valovni, ni šans da se nohtki strižejo
me požre

zvesti pes
). Saj ju niti ne bi gnjavila več, samo kaj ko mi potrgata majice in trenirke kadar se stiskata, pa še na postelji se ne moreta igrat, ker se nohtki zatikajo v posteljnino. (Tudi ta je že vsa potrgana...
)
udomačen tiger
me prav zanima, kako vam bo šlo
sporoči, prosim 
udomačen tiger
se je zlagal, da Ula ni naročna muca?!?! Ula JE naročna muca, pa fejst scrkljana

in mi skočila v naročje
fejst se je naguzila, da se je čimbolje nastavila za čohanje in prrrrrredla, prrrrredla, prrrrredla.... iiiiiiiiiii
Sem naredila fotke za dokaz, drugače pa sem raje uživala v njeni pozornosti

udomačen tiger

udomačen tiger
. Matejki se pa skrbna nega ful pozna, vsakič ko jo vidim, je lepša, čeprav se sliši čist nemogoče, ker je že od nekdaj huda lepotička

zvesti pes
zvesti pes
Loti Pupa je napisal/-a::D me prav zanima, kako vam bo šlosporoči, prosim
Evo, danes se uradno predajam!
udomačen tiger
škoda. Čez posteljo daj eno deko, da zaščitiš posteljino, pa stare cote imej za doma
to je edin "nasvet", ki ti ga lahko dam
....pa vidim, da jo še spodbujate
No, ja, mal se je treba iz vajeti spustit, pa če te to na koncu pripelje v mamino naročje, pa še toliko bolje

zvesti pes
Loti Pupa je napisal/-a:Ojej, Čombetkaškoda. Čez posteljo daj eno deko, da zaščitiš posteljino, pa stare cote imej za doma
to je edin "nasvet", ki ti ga lahko dam
![]()
Kar se pa Ule tiče, sem mislila, da bo kakšno zgražanje, kdo hudiča ji daje piti....pa vidim, da jo še spodbujate
No, ja, mal se je treba iz vajeti spustit, pa če te to na koncu pripelje v mamino naročje, pa še toliko bolje
![]()
udomačen tiger
čombetka je napisal/-a: Sicer pa le še malo manjka in bo postala taka carta, da se jo boš še naveličala imeti v naročju.
nikoli se ne bom naveličala 
udomačen tiger
Kraj: Ravne na Koroškem
Hitro malo pomesi s tačkami potem pa zaspi na meni. Se tudi mucki spreminjajo skozi leta, tako kot mi
Drugače pa, joj kako fajn vas je brat! Vedno imam en velik nasmešek na obrazu, ko gledam vaše slikce 
zvesti pes
. držim pesti, da bo čimbolj pogosto prišla.
in
vsaki posebej
.
se imamo radi

udomačen tiger
KamI je napisal/-a:Loti Pupa, da te malo potolažim. Za mojega Vala je bilo rečeno, da je zelo aktiven in da ni naročni muc. Po enem letu pri nama se kar po glavi pripelje, če vidi, da se na kavč usedemHitro malo pomesi s tačkami potem pa zaspi na meni. Se tudi mucki spreminjajo skozi leta, tako kot mi
Drugače pa, joj kako fajn vas je brat! Vedno imam en velik nasmešek na obrazu, ko gledam vaše slikce
faca Val! Med Valom in Ulo je ta razlika, da se Val "ni imel časa" crkljat, ker je bil tako aktiven
Uli je bila pa tako nezaupljiva in plašna
Ampak nam je uspelo nemogoče, v treh mesecih je ratala ena velika carta, ki se ves čas se pogovarja z mano, se mi meče na tla za čohat, je kot moja senca, povsod za mano...zdaj po novem pa mi daje buce v glavo, lupčka, jaz jo lahko lupčkam, brez da bi panično bežala, ko se ji približam z glavo (najbrž je prej mislila, da je moja malica
) in po novem mi leze v naročje, pa po trebuhu jo lahko mečkam, pod bradico...povsod pravzaprav
Še sama ne morem verjeti, ker sem ob posvojitvi dejansko mislila, da je ne bom mogla niti božati, razen nekje v varnem zavetju, npr. v duplinici
kar se pa tiče slikc, pa vem da "malo" pretiravam, samo se ne morem odločiti, katero bi dala gor, potem jih pa nalimam 100
pa še ogromno jih ne pride na vrsto
Pa tudi slike niso lih kvalitetne, za razliko od vaših profesionalnih
je pa res, da sta mi modelke zeeeelo všeč, tako kot so vsakemu svoji
lupčke vsem

udomačen tiger
Kraj: Ravne na Koroškem
Plašen pa res ni bil. Nič ne pretiravaš s slikcam! Saj sem jih jaz tudi že ogromno prlepla, sem bila vedno v isti dilemi, katere naj dam, a naj dam vse, a bo forum zaštekal
Sedaj smo se pa res malo umirili
Lepo se imejte še naprej 
udomačen tiger
Loti Pupa je napisal/-a:kar se pa tiče slikc, pa vem da "malo" pretiravam, samo se ne morem odločiti, katero bi dala gor, potem jih pa nalimam 100pa še ogromno jih ne pride na vrsto
Pa tudi slike niso lih kvalitetne, za razliko od vaših profesionalnih
![]()
je pa res, da sta mi modelke zeeeelo všeč, tako kot so vsakemu svoji
![]()
![]()
. Pa tolk, da veš, vsaka slika, na kateri je vsaj en maček, je ful kvalitetna
.
udomačen tiger
Fotk ni nikoli preveč
, sploh, če so modeli za dol past.Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov