Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 11, 2013 8:48 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

Nočko :) .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 11, 2013 9:57 pm

ljooooj :O kako lepe mucke :O in kako lepo spančkajo : :angel:.
Nočko tudi v našem imenu <3 in :kiss: vsem.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 10:14 pm

A ima Ula zmanikirane kremplje? :O . Ker Čmokini, razen tistega, ki ga je pustila porezat, so kot dolge zakrivljene sablje :S
Tejči in Ula, lepotički mehki, lepo spančajta <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 12:49 am

:D ne, Metina, Uli je naravno lepa :D sta s Čmoko na isti valovni, ni šans da se nohtki strižejo :S me požre :hungry: :fool: :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jul 12, 2013 12:29 pm

Ula... ti si faca! :)

Včeraj sem gledala posnetek kako se najbolj spretno nohtki strižejo in bomo sprobali čez vikend. Če bo uspešno - javim (če pa ne... je pa to samo še en spodletel poskus :truce: ). Saj ju niti ne bi gnjavila več, samo kaj ko mi potrgata majice in trenirke kadar se stiskata, pa še na postelji se ne moreta igrat, ker se nohtki zatikajo v posteljnino. (Tudi ta je že vsa potrgana... :( )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 2:14 pm

:D me prav zanima, kako vam bo šlo ;) sporoči, prosim :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 12:04 pm

Kdo?! Kdo?! Kdo hudiča :devil: se je zlagal, da Ula ni naročna muca?!?! Ula JE naročna muca, pa fejst scrkljana :punk: :dance: 8)

Najprej je pančkala na okenski polici kot en angelček, seveda nisem mogla, da je ne bi čist en mal pofotkala :girlblush:
Slika
Slika Slika

in potem se je ta kosmati angelček zbudil, skočil na vzglavje fotelja in se je močno stegnila do mojega obraza, da mi je dala lupčka :O :O :girlblush: in mi skočila v naročje :O fejst se je naguzila, da se je čimbolje nastavila za čohanje in prrrrrredla, prrrrredla, prrrrredla.... iiiiiiiiiii :girlblush: :kiss: :angel: Sem naredila fotke za dokaz, drugače pa sem raje uživala v njeni pozornosti :angel:

Slika Slika

no, verjetno ni bilo z njene strani nič takšnega, se je pač prišla tolažit k meni po prekrokani noči, po kateri ji je "en maček" razbijal po glavi :D

Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika

Matejka se ni pridružila njeni zabavi, ona se gre zdrav duh v zdravem telesu in se raje posveča sebi ;) :good:
malo meditiranja
Slika Slika

Slika Slika
Slika

Ula pa se je trudila, da bi zgledala čim manj prekrokana 8)
Slika Slika

a ji ni čisto uspelo.... in je omagala :girlblush:

Slika Slika

Lupčke od Matejke in Ule :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 2:22 pm

Ula, saj bo minilo. Včasih se je treba malo poveseliti! ;)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 4:05 pm

Ah Ula, ti kar žuraj, kdaj pa boš, če ne zdaj :drinks: . Matejki se pa skrbna nega ful pozna, vsakič ko jo vidim, je lepša, čeprav se sliši čist nemogoče, ker je že od nekdaj huda lepotička :cupidgirl: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 14, 2013 4:46 pm

iiiiiiiii kako lepo <3 <3 :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 14, 2013 8:53 pm

Loti Pupa je napisal/-a::D me prav zanima, kako vam bo šlo ;) sporoči, prosim :good:

Sporočam, da ni šlo... :( Evo, danes se uradno predajam!

Ps: Luštne nove fotkice!!! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 11:19 pm

Ojej, Čombetka :S škoda. Čez posteljo daj eno deko, da zaščitiš posteljino, pa stare cote imej za doma :D to je edin "nasvet", ki ti ga lahko dam :D

Kar se pa Ule tiče, sem mislila, da bo kakšno zgražanje, kdo hudiča ji daje piti :devil: ....pa vidim, da jo še spodbujate :D No, ja, mal se je treba iz vajeti spustit, pa če te to na koncu pripelje v mamino naročje, pa še toliko bolje :D :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 15, 2013 7:34 am

Loti Pupa je napisal/-a:Ojej, Čombetka :S škoda. Čez posteljo daj eno deko, da zaščitiš posteljino, pa stare cote imej za doma :D to je edin "nasvet", ki ti ga lahko dam :D

Kar se pa Ule tiče, sem mislila, da bo kakšno zgražanje, kdo hudiča ji daje piti :devil: ....pa vidim, da jo še spodbujate :D No, ja, mal se je treba iz vajeti spustit, pa če te to na koncu pripelje v mamino naročje, pa še toliko bolje :D :good:

Ja, ja... ta nasvet s pregrinjalom in starimi cotami že prakticiram. :D
Za Ulo pa itak vsi vemo, da ji nisi dala pit. Hehe... Sicer pa le še malo manjka in bo postala taka carta, da se jo boš še naveličala imeti v naročju.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 15, 2013 3:12 pm

čombetka je napisal/-a: Sicer pa le še malo manjka in bo postala taka carta, da se jo boš še naveličala imeti v naročju.

Ko bi le :clap: :good: :angel: nikoli se ne bom naveličala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Po jul 15, 2013 6:57 pm

Loti Pupa, da te malo potolažim. Za mojega Vala je bilo rečeno, da je zelo aktiven in da ni naročni muc. Po enem letu pri nama se kar po glavi pripelje, če vidi, da se na kavč usedem :D Hitro malo pomesi s tačkami potem pa zaspi na meni. Se tudi mucki spreminjajo skozi leta, tako kot mi :) Drugače pa, joj kako fajn vas je brat! Vedno imam en velik nasmešek na obrazu, ko gledam vaše slikce :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 15, 2013 10:17 pm

Bravo Loti pupa lepo, da je Ula začela hoditi v naročje :). držim pesti, da bo čimbolj pogosto prišla.
Uživajte <3 <3 <3 in :kiss: :kiss: :kiss: vsaki posebej :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 11:59 am

KamI je napisal/-a:Loti Pupa, da te malo potolažim. Za mojega Vala je bilo rečeno, da je zelo aktiven in da ni naročni muc. Po enem letu pri nama se kar po glavi pripelje, če vidi, da se na kavč usedem :D Hitro malo pomesi s tačkami potem pa zaspi na meni. Se tudi mucki spreminjajo skozi leta, tako kot mi :) Drugače pa, joj kako fajn vas je brat! Vedno imam en velik nasmešek na obrazu, ko gledam vaše slikce :kiss:

:D faca Val! Med Valom in Ulo je ta razlika, da se Val "ni imel časa" crkljat, ker je bil tako aktiven :dance: :D Uli je bila pa tako nezaupljiva in plašna :girlblush: Ampak nam je uspelo nemogoče, v treh mesecih je ratala ena velika carta, ki se ves čas se pogovarja z mano, se mi meče na tla za čohat, je kot moja senca, povsod za mano...zdaj po novem pa mi daje buce v glavo, lupčka, jaz jo lahko lupčkam, brez da bi panično bežala, ko se ji približam z glavo (najbrž je prej mislila, da je moja malica :hungry: ) in po novem mi leze v naročje, pa po trebuhu jo lahko mečkam, pod bradico...povsod pravzaprav :yahoo: Še sama ne morem verjeti, ker sem ob posvojitvi dejansko mislila, da je ne bom mogla niti božati, razen nekje v varnem zavetju, npr. v duplinici ;)
In dejansko upam, da bo še boljše, da se je ne bom več rešila :D :good:
Matejka se pa rada crklja, a samo takrat ko njej paše, pod njenimi pogoji....tudi ona nima časa, ker se ji preveč mudi igrat in afne guncat :D

:girlblush: kar se pa tiče slikc, pa vem da "malo" pretiravam, samo se ne morem odločiti, katero bi dala gor, potem jih pa nalimam 100 :D pa še ogromno jih ne pride na vrsto :D Pa tudi slike niso lih kvalitetne, za razliko od vaših profesionalnih :good: :good: je pa res, da sta mi modelke zeeeelo všeč, tako kot so vsakemu svoji :girlblush: :P

Metka, hvala za lepe želje :girlblush: lupčke vsem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To jul 16, 2013 2:25 pm

Aja potem je pa Val bolj Matejkin tip :) Plašen pa res ni bil. Nič ne pretiravaš s slikcam! Saj sem jih jaz tudi že ogromno prlepla, sem bila vedno v isti dilemi, katere naj dam, a naj dam vse, a bo forum zaštekal :D Sedaj smo se pa res malo umirili :blush:

Ula je pa potem res super napredovala, kako ne bi, če je pa tako zelo ljubljena :) Lepo se imejte še naprej :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 2:52 pm

Loti Pupa je napisal/-a:kar se pa tiče slikc, pa vem da "malo" pretiravam, samo se ne morem odločiti, katero bi dala gor, potem jih pa nalimam 100 :D pa še ogromno jih ne pride na vrsto :D Pa tudi slike niso lih kvalitetne, za razliko od vaših profesionalnih :good: :good: je pa res, da sta mi modelke zeeeelo všeč, tako kot so vsakemu svoji :girlblush: :P

Tukaj imava pa iste probleme, pa se tolažim s tem, da je zihr še kdo, ki se nikoli ne naveliča gledat mačjih slikc. Sem po sili razmer, enkrat ko se imela preveč časa, celo pogruntala, kako se več slikc v eno spravi ;). Pa tolk, da veš, vsaka slika, na kateri je vsaj en maček, je ful kvalitetna :cat: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 2:57 pm

:goodpost: Fotk ni nikoli preveč ;) , sploh, če so modeli za dol past.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov