Mačji boter

Moderator: renata

Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Če dec 02, 2010 6:44 pm

Re: Mačji boter

Iiiiiiiiiii :'( Kako lepo napisano (obe pisemci) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 03, 2010 7:24 am

oooohhh....:'(
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 03, 2010 8:04 am

Čudovito, res lepa pisma in topla srca, pri meni pa solze v očeh. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 03, 2010 8:08 am

Jaz si sploh ne morem več predstavljati, da bi bili brez Mačje hiše in brez vseh teh, ki so zajeti pod tem imenom, tudi botrov. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 05, 2010 10:52 pm

Meti je dobila paket od botrice knedličke. :kiss:

Takole je najprej preverila, če je varno in ugotovila, da nekaj prav fino diši v tej škatli.
Slika

Vir prelestnih vonjav:
Slika

Moje, moje
Slika

Slika

Malo je smela povohati tudi prijateljica Žuža
Slika

Drugi so se morali zadovoljiti z embalažo
Slika

In potem še slastna večerja
Slika

ki jo je ravno tako velikodušno delila z Žužiko
Slika

Takšna je, tale naša Meti. Lepa, prijazna in radodarna, kot njena botrica knedlček. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 06, 2010 8:35 am

oooooohhhhh, nimam besed... :'(. pa ful hvala za slikice. je prec lepši pondelk. meti moja zlata tebi in tvoji druščini pa :kiss: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 13, 2010 6:50 pm

Danes sem bila na obisku pri mojem posvojenčku na daljavo, Pikotu. Že nekaj dni sem se veselila tega obiska in sem komaj čakala, da se spoznava tudi v živo. Ampak je tale lubek bolj sramežljive sorte. Me je sicer po dolgem prepričevanju in vabljenju izpod postelje le uspel povohati, kaj več pa ni pustil.

Piko je en tak zelo zelo simpatičen muc, ki bi si res zaslužil svoj kavč. Žal pa ne skoči takoj v naročje in to potencialne posvojitelje odvrne. Škoda. Ljudje vse preveč stavimo na prvi vtis, ki ni nujno pravilen. Piko je tak mačji sonček, ki mu je potrebno dati malo časa, da zasije v polni luči. Kako že pravijo? Na dobre strvari se splača počakati. V Pikotovem primeru to več kot 100% drži. :good:

Hvala skrbnici, ker mi je omogočila tole srečanje (ne vem, če lahko takole javno napišem ime :girlblush: ). Res mi je polepšala dan. Hvala, hvala, hvala. Hvala tudi zato, ker Piko ni edini stanovalec pri njej in več kot očitno je, kako veliko ljubezni in požrtvovalnosti premore ona in njena družina. Ko bi bilo več takih ljudi ...
Fur coated vibrating heating pad that never has to be plugged in = my cat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 14, 2010 12:57 pm

Piko, to je un pobček ko že tak dolgo čaka na svoj kavček ane? z njem imam tud potihoma en dogovor sklenjen, no ta je bolj v moji glavi še zaenkrat. ah ja, kdo si je zmislu da je lahko samo 5 mačk na gospodinjstvo? to bi blo treba spremenit...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 14, 2010 1:18 pm

Haha, a pet jih je lahko? :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To dec 14, 2010 3:31 pm

sam nikjer pa ne piše, kok je loh tiglov :) tko da - za info - js mačka nimam dubenga :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 14, 2010 11:14 pm

knedl je napisal/-a:Piko, to je un pobček ko že tak dolgo čaka na svoj kavček ane? z njem imam tud potihoma en dogovor sklenjen, no ta je bolj v moji glavi še zaenkrat. ah ja, kdo si je zmislu da je lahko samo 5 mačk na gospodinjstvo? to bi blo treba spremenit...

Ja, to je on. Premiren, preveč sramežljiv, preveč zadržan ... Recimo da to ljudi odvrne. Škoda. Ker je res posrečen muc. :girlyes:
Fur coated vibrating heating pad that never has to be plugged in = my cat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 15, 2010 9:03 am

ja, glede cifre ne vem če nisem od tebe zvedla helena. ti se sicer maš za kaj režat :D ...sicer glede pravil, kdo hudiča te pa pride čekirat kolk mačkov maš pod streho? to je samo še ena stvar napisana in je bolj sama sebi namen se mi zdi.
drugače pa imam doma zdaj rozi, starejšo gospo, ki je tudi malo bolj odmaknjena. sicer se pride crklat in se pusti božat pač samo ko njej ustreza. tako da me to, da se ne vlači po rokah čisto nič ne moti, mam z drugima preveč dela po navadi itak. me pa zanima še ali ima kako družbo tam kjer čaka na svoj kavč?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 17, 2010 9:01 pm

December je zaenkrat povečal družino mačjih botrov za dve novi botri. Monika botruje Aji, Maša pa malim Bubijem. Mojca, prej Bocellijeva, je podaljšala svoje članstvo in botruje Meti. :kiss: :kiss: :kiss:

Prvo svečko na torti botrovanj bodo upihnili v tem mesecu: Ina, Elizabeta, Anina, dve Vesni in dve Maji, Petra, Špela, Sonja, Žana, Sabina, Manica in dve anonimni botri. Naj se vam uresniči vse, kar si boste ob pihanju zaželele! <3

In prejeli smo tudi prvo čestitko.

"Zelim vam vsem iz macje hise, vsem mucikam in mucekom, se posebej pa
tudi vsem skrbnicam, vesele bozicne praznike in srecno novo leto.
Seveda pa se dobrega sodelovanja v bodoce.
Lepo je z vami!
Macji boter Robert"

Hvala :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 17, 2010 9:13 pm

No, če bo Piko pri kom ta šesti maček, ne bo, razen domačih, tega prav nihče opazil. Kajti, ko pridejo tujci v hišo, Piko dobesedno "mrkne" na "varno".

Piko je pri nas ves čas v družbi drugih mačkov, ni pa navdušen nad dominantnimi sostanovalci, ker ga preganjajo. Pri nas sta taki zgagi Vis in Cuc. Piko zaradi svoje nežnosti in zadržanosti pač ni kos takim "težakom". Z ostalimi pa se dobro razume.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 26, 2010 11:06 am

Še dva odziva botric na jesensko pismo. :kiss: :kiss:

"Draga moja Miška,

čeprav ti šele danes odpisujem, si v mojih mislih odkar sem tvoja botra. Tvoje pisemce me je zelo osrečilo. A, moram priznati, da sem bila obenem tudi malo žalostna, ker ti ne morem ponuditi kavča in biti za zmeraj deležna tvoje družbe. Na veliko govorim okrog o mucah iz Mačje hiše in še posebej poudarim, da tam prebivajo prav posebne muce, specializirane za reševanje naših težav in da znate odlično poskrbeti, da nam čisto nikoli ni dolgčas. Za primer jim vedno omenim moji muci Luco in Stello, ki sta nekoč ravno tako bili prebivalki Mačje hiše, kjer sta več mesecev urili svoje posebne talente za preganjanje dolgega časa in žalostnih trenutkov. Veš, prepričana sem, da imata Cvetka in Maca prav. Zato še naprej pridno in vztrajno vadi zahtevne discipline, ker slej kot prej bo nekdo ob pogledu v tvoje magične okice in ob dotiku tvojega svilnatega kožuščka začutil, da sta ravno pravšnja drug za drugega.

Lep zimski pozdrav in tisoč poljubčkov, od tvoje botre Aleksandre."

"Dragi Bubi,

hvala za tvoja pisma! Me razveselijo in obudijo upanje v clovecke :)...
Sem zelo vesela za Maco in vse muce, ki prinesejo soncek v domove, kjer so izgubili kaksen koscek srca z zivalcami, ki so se poslovile...
Ti kar pridno treniraj vse zahtevane discipline, ceprav si itak ze mojster v vseh :)! Pazi na vaso macjo mladino, vzgajaj jih na vso moc in pomagaj Combetu, saj ves, da potrebuje tudi tvojo pomoc.

Zelim vsem vam prav lepe praznike in domove, kjer boste zaziveli vsaj tako dobro, kot ste ziveli do sedaj, soncki zlati:)!

Lepo vas pozdravljamo
Irena"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 26, 2010 11:10 am

In še tri nove botrice. :kiss: :kiss: :kiss:

Lidija botruje Mami
Janja botruje Zari
Ines botruje Muci
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 26, 2010 11:15 am

In še voščila :)

Lili nam je poslala elektronsko voščilo :kiss:
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2588009261249&source=jl999

Prav tako Aleksandra :kiss:
http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

:kiss: Barbara pa pravi takole:

"Draga Lizi,
v prihajajočem letu ti želim, da bi čim prej našla topel dom in skrbnega lastnika.
Predvsem pa: ostani taka nagajivka, kot si.
Ostalim mačjim prijateljicam pa veliko lepih trenutkov, nagajivih pogledov in nabrušenih krempeljčkov ... :-))

Barbara"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 27, 2010 9:05 pm

"Moj dragi Čombe in Bubiji - ena voščilnica za vse vas mačice in vsa požtrvovalna dekleta, ki tako lepo skrbijo za vas.

Pozdravčke od mačke Tačke, Miške, Mikija in Murija, seveda pa tudi od botrice Petre :-)

P.S.: bi jo prilepila na forum, pa mi nekako ne uspe

Pozdravčke,
Petra"

Uspelo! :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 6:05 pm

Renalda si je za konec leta podarila botrovanje Calebu. :kiss:

V nov dom se je odpeljala srčica Repka. :bye: Hvala Petri, Boži in anonomni botri, ki so ji pomagale dočakati svoje ljudi. :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 29, 2010 1:39 pm

jaz sem pa malo žalostna, malo sem se pa nasmehnila prejle ko sem prejela čudovito pismo od moje meti. žalostna zato, ker sem okoli podarila toliko šalčk in in informacij o botrovanju, pa mislim da je šlo vse bolj mimo ljudi. grdo od njih...ampak sem pa prebrala dogodivščine z božičkom in mrazkotom, pa se prec bolj počutim, ko vem da so mucki na toplem in varnem. moram še metki moji eno voščilo skupi spravt. hvala lubica moja :kiss: !
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačji boter

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov