muc POLDI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 09, 2013 8:28 pm

Re: muc POLDI

Dobra finta :good: , če bo delovala na daljši rok, si jo zapišem z velikimi črkami. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe maj 10, 2013 8:05 pm

ker je bila naša zverina tudi danes pridna :yahoo: :kiss: :kiss: :kiss: , smo šli v Mačjo hišo in ji nabavili veliiiko priboljškov,.. Pa še Pedenjpeda sva spoznala :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 11, 2013 3:22 pm

Bravo Poldi :good: Upam, da si še vedno priden in da tako ostane :clap: :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 15, 2013 8:02 pm

Poldi sporoča, da nič več ne lula na kavč, ker je tam preveč priboljškov :D :angel: :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 15, 2013 8:03 pm

:D :clap: :clap: :clap:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 15, 2013 8:36 pm

:clap: Bravo vi in bravo za Poldija! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr maj 15, 2013 10:28 pm

Jeeej za nelulanje in en velik hvala za idejo, naša Lina je hodila lulat na pokrov mačjega wc-ja, odkar je pa ta posut z briketi, še nismo imeli novega "incidenta" :yahoo: :yahoo: :yahoo: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jul 08, 2013 7:22 pm

Poldeka dolgo ni bilo na spregled, pa se sedaj javlja nekaj slkcami :).

Finta z briketi se je the best izšla in Poldi ni niti enkrat več lulal na kavč :D :D... Resj je najlepši in najbolj priden mucek na sveeetuuuu :kiss: :kiss: :kiss: :cat: :cat:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 7:29 pm

:good: Super novica in zelo priden Poldi! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 7:37 pm

Uživač lepi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 7:38 pm

Odlično. :good: Medtem sem tvojo finto z briketi preizkusila tudi jaz, ker je ena mojih začela lulati po kuhinjskem pultu (Gipsy, The Smotana Cat, jasno). Ker imam na pultu bolj malo prostora, sem ji lahko dala na točko TL (tuki lulam) kar skledico z briketi in mače se je takoj odločilo, da po hrani pač ne bo... Dobr si to pogruntala, zagotovo si rešila generacije mačjeljubcev, v bistvu bi te z veseljem predlagala za Nobelovo nagrado za mir pred lulanjem. :clap:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jul 08, 2013 8:08 pm

gipsy je napisal/-a:Odlično. :good: Medtem sem tvojo finto z briketi preizkusila tudi jaz, ker je ena mojih začela lulati po kuhinjskem pultu (Gipsy, The Smotana Cat, jasno). Ker imam na pultu bolj malo prostora, sem ji lahko dala na točko TL (tuki lulam) kar skledico z briketi in mače se je takoj odločilo, da po hrani pač ne bo... Dobr si to pogruntala, zagotovo si rešila generacije mačjeljubcev, v bistvu bi te z veseljem predlagala za Nobelovo nagrado za mir pred lulanjem. :clap:

Pozdravljena,...ooo hvala hvala !! ja ne morem povedat kako je tudi mene takrat to pomirilo... in da je res treba tako malenkost!! To idejo sem pa našla čisto z guglanjem za vsemi živimi informacijami, kar je prišlo pod roke pač... samo še probat je blo treba... Pač nisva kupovala nekih "anti mački" sprejev in kemikalij...ampak sva se odlločila za tole, in k sreči je delovalo. Sva pa le po sedežni ene par briketkov..od hrane ali pa tiste "priboljške" nastavla in Maček zdaj zjutraj sam laufa proti sedežni, ko se samo namenimo proti dnevni :D :D

No sedaj pa zbiram nasvete za to, kako spucat sedežno! Ker smrdi pa še zmeraj. Ni toliko v tem problem, kot pa je problem to, da sedežna ni najina (sva najemnika) in je ne moreva kar zamenjat, ker dejasnko je razen mal čudnih vonjav sama po sebi super... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 8:51 pm

Ups, spraviti vonj lulanja iz kavča. Skoraj misija nemogoče. Ena mojih bivših varovak si je naš kavč pošteno privoščila, in to kavč, ki je tapiciran še po starem, torej nobene pene, ko bi človek lahko blazino opral v pralnem stroju. Ne sprašuj, s čim vse sem čistila in špricala, da bi prekrila vonj (razna razkužila, odstranjevalci vonja mačjega urina, eterična olja agrumov, kavč je bil očiščen tudi s profesionalnim parnim čistilnikom), pa se je v toplih dneh še zaznalo vonj. Zdaj, po več kot letu dni, je mir. Mislim, da je poleg čiščenja največ opravil sok limone, ki sem ga pogosto (skoraj dnevno) našpricala na mesto zločina. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 9:30 pm

Pri našem Cucu bi rabila tono briketov, po takem prostranstvu lula. :O

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jul 09, 2013 10:30 pm

visinnox je napisal/-a:Pri našem Cucu bi rabila tono briketov, po takem prostranstvu lula. :O

:O upam, da ne noooo..o groza..meni se je takrat kar mešalo res,... potem sem pa pri guglanju za rešitvami še vse živo orebirala kake so mački ušpičili,.. K sreči je pri nama delovalo že par priboljškov ali briketkov iz Mačje hiše.... Upam, da vam spe kmalu rešit zadevo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 7:22 am

Vso srečo z odstranjevanjem vonja... Jaz sem po cca enem letu obupala (pa se mi je samo 1x polulal tja!) in kupila nov kavč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 7:40 am

Sedežno posujta s sodo bikarbono (močno), zdrgnita z mokro gobico - tako mokro, da gre tekočina s sodo tudi v notranji del, pokrita z brisačo/ami in možno otežita. Pustita, da se posuši oz. da brisače vpijejo odvečno vodo (brisače občasno zamenjata s suhimi ;) ). Če ne bo pomagalo, ponovita postopek tako, da dodata sodi še kis...
Pri nas je ratalo! :)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 11, 2013 10:29 am

Sem si tudi jaz prebrala vse o lulanju... Dobri nasveti!
Poldi, lep mačkon si, zelo, ti privoščimo da uživaš!

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 17, 2013 6:32 pm

Poldiju bo treba nabavit novo košarico :D
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 7:14 pm