Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 16, 2013 3:56 pm

Re: Čarlijeve in Tom Tomove dogodivščine

TomTom je le zelo radoveden in živahen muc, ne begosumen. Ja, posledično pa lahko "izpuhti" iz stanovanja, če se ne pazi nanj. Super, da se je malo umiril in počiva naprej, če si ti pri vratih.
Le dobro pazi še naprej in srečno z vsemi. :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 16, 2013 5:09 pm

:D he he he :D Trixi, vem, vem :D, da Tomi ni begosumen zares, ampak je tako kot ti praviš je željan raziskovanja, ker je živahen in radoveden mucek :D :lol: :D :P
Ti pošiljam poljubčke draga Trixi v imenu vseh :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 20, 2013 6:28 pm

Uhhhhhh :( kakšna vročina! Grozno :O :O :O, hladimo se na vse načine :D in si zadevo lajšamo s počitkom:
Slika
Slika
Slika

Takole pa si s hlajenjem pomagata Čarli in TomTomi :D
Slika

https://www.facebook.com/photo.php?v=639236599438762

Upam, da je pri vas kaj bolje? Objem in poljubčki od vseh :kiss: vsem :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 8:47 pm

O cmokice boge, kok trpijo v tej vročini :girlblush: saj se bo kmalu malo shladilo ;)
Ste pa luštni, da je kaj :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 8:48 am

Sem opazila, da se pozimi muci v klobčiče zvijajo, ko je vroče, pa vse tace čimdlje od sebe stegujejo :D .
Tom Tomiju in Čarliju pa zgleda še ni zadost vroče, ko se tako lepo stiskata :praising:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jun 22, 2013 5:33 pm

Se strinjam Metina :D.

Danes se je TomTomi znova odločil, da odide raziskovat :D, zato je vzel pot pod tačke in hitro smuknil, ko sem odprla vrata, da bi odhitela na sestanek. Ko sem že zaklenila vrata za sabo, me je prešinilo, da sem čutila nekaj ob nogi in da bi bilo dobro, da preverim kje je TomTomi A glej ga zlomka, ni ga bilo :O!!! :O :O :O, kaj pa zdaj?
Odložila sem leptop ter vzela pot pod noge in ga šla iskat. Nasproti mi je prišla soseda, ki mi je povedala, da sliši nekje mijavkanje in da je prišla pogledat. Tako sva šle obe pogledat po celem bloku in ga nisva našli :( :( :(. Nato sem šla še sama po bloku in ga spet nisem našla :(. Zato sem poklicala Trixi, da ji povem kaj se dogaja. Trixi mi je dala nekaj napotkov in znova sem vzela pot pod noge in šla še enkrat po celem bloku. A tokrat sem seboj vzela tudi skodelico briketov in uspelo je :D, našla sem TOMTOMA v kleti bloka :yahoo: :yahoo: :yahoo:. Ko je TomTom slišal moje klice in ob tem zavohal brikete je glasno zamijavkal in se drgnil ob mojo nogo in takrat sem ga hopla zagrabila in vzela v naročje, da sem ga polupčkala od veselja in olajšanja ter ga brž odnesla v stanovanje. Nato pa takoj obvestila Trixi, da sem TomToma našla.
Tako se je srečno končalo še eno TomTomovo raziskovanje bloka :D, ki pa je meni pošteno pognalo strah v kosti :devil:. Vsakega muca in Piko imam full rada tako, da se mi vsakič meša, ko je s katerim kaj narobe :girlblush:.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 22, 2013 6:13 pm

TomTom bo sedaj dobil varno ovratnico z zvončkom ter telefonsko, za vsak slučaj.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jun 22, 2013 9:31 pm

Res je, o tem sva se pogovarjali s Trixi. Kupila mu bom varnostno ovratnico s ploščico kjer bo TomTomovo ime in moja telefonska. Kar pa se zvončka tiče, pa me malo skrbi kako se bo to slišalo ponoči? A mi kdo ve povedati kako je zvonček glasen, da se ne bi sosedje pritoževali, da ne morejo spati, ko bi se TomTom igral z Mišo in Čarlijem itd. Ko sem čez dan razmišljala o tem, sem se na to spomnila, da vas moram vprašat ali kdo kako glasen je zvonček? Morda ti veš Trixi?

Imam pa muckota TomToma zelooooo rada :praising:, prav tako Čarlija in Mišo ter Piko :praising:, da bi zanje naredila vse, da bi se dobro počutili.

Malo sem žalostna zaradi Pike, ker vidim, da me moji prijatelji ne razumejo določenih stvari in me provocirajo namesto, da bi mi raje priskočili na pomoč. Da bi bilo vse skupaj še huje, pa ne spoštujejo mojih navodil, ki jih dam, ko gre Pika z njimi na izlet ali na poldnevni sprehod. Na koncu pa dobim pod nos, da mi je Pika v breme. Pa sploh nisem kaj govorila o tem :O :O :O. Groza :devil: jezna sem.
Tako kot je jeza prišla, bo tudi odšla :D. Važno je, da se jaz s svojimi živalcami razumem <3 :kiss:.
Lep poletni večer vsem vam želimo :cat: :cat: :cat: :dog: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 22, 2013 9:39 pm

Zvonček je v bistvu kraguljček, glasen je približno toliko kot mačje žogice, ki
zvončkljajo, če imaš kakšno :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jun 22, 2013 9:42 pm

aha, razumem. Imamo jih polno, a na žalost jih ne uporabljamo, ker Pika vse zgrize in poskuša pojest :D :lol: :lol: :lol:, mi je že nekajkrat bruhala zaradi grizenja žogic, kulijev itd, zato smo žogice spravili na varno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 22, 2013 10:18 pm

Mi ne uporabljamo ovratnic in nimamo ne zvončkov oz. kraguljčkov, zato ne vem povedati, kako bi bilo to slišat in koliko bi bilo moteče za druge. Za sprobati je, če bi bilo pa moteče, se ga pa odstrani. Ovratnica s telefonsko bi bila pa res priporočljiva.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 22, 2013 10:45 pm

Ovratnico s kraguljčkom lahko zvečer, ko ne greš več ven, tudi snameš in mu jo zjutraj zopet natakneš.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 22, 2013 10:46 pm

V naselju, kjer živi moj fant, je bil nekaj časa nek zunanji muc, ki je imel ovratnico z zvončkom. Se ga je kar slišalo, ko je cingljal po ulici, ampak ne bi pa rekla, da je bilo moteče. Iz zaprtega prostora res dvomim, da bi se tak zvonček slišal k sosedom.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 23, 2013 10:24 am

Res je Trixi, to sem že tudi sama razmišljala, da bi TomTomu lahko zvečer ovratnico snela, ko ne bi šla več ven, Torej, problema ni :D.
Hvala punce za vse vaše info. Vas z veseljem berem. Vsem skupaj, vsaki posebej in vašim kosmatinčkom pošiljam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 23, 2013 11:48 am

Takole je iznajdljiv in inotiven naš Čarli :D, uživa in hladi se kar v umivalniku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 23, 2013 9:30 pm

Za prijeten zaključek nedelje, je tokrat poskrbela moja Pikica :angel:. Šli sva na večerni sprehod, kjer sva se najprej izdatno naigrali, da se je Pika nalaufala :D. Nato sva šli še na sprehod do športnega parka Kodeljevo, kjer sem za povratek do najinega bloka izbrala drugo pot kot se sicer vračava. A glej si našo punco :O :O :O pot je poznala in me sama vodila čez park do pločnika ob železniški progi :). Kar pa je še posebej presenetilo, se je Pika na tem mestu ustavila, počakala, da pridem do nje in je do najinega bloka hodila poleg :O :good:. Povedati namreč moram, da del poti na najinih sprehodih do parka Kodeljevo poteka ob glavni cesti, ki je zelo prometna in jo morava na treh mestih prečkati. Pridna je ta moja punca :kiss: in še zelo inteligentna po vrhu :kiss:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 24, 2013 3:43 pm

Tom Tom, ne Metki sivih las delat, a prou :negative: Si pa firbček mali, ni kaj...poznamo take :D
Luštni ste, uživajte zdaj, ko je bolj hladno ;) :kiss:
Pika, ti si pa ena super pridna kuža :clap:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jun 24, 2013 9:18 pm

Hvala Loti :). Danes sem mojo Piko razveselila z nakupom dveh žogic :D. Veselje iz Pikine strani je bilo veselje neizmerno <3.
Za TomToma pa sem kupila ovratnico z zvončkom 8), da ga bom slišali daleč naokrog, ko bo šel zopet raziskovat :lol: :lol: :lol:. Ko ga bom opremila, vam pokažem kakšna je nova pridobitev :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jun 25, 2013 9:42 pm

Hm danes sem prvič TomToma opremila z ovratnico s kraguljčkom, a te pridobitve, ni bi preveč vesel, ker se mi ni pustil preveč fotkat kaj šele cartat :D :O :lol: :lol: :lol:.
Tako, da zaenkrat fotk ne bo...:D.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 11:21 pm

Ja bogi TomTomi no, naj ti Metka razloži da je to ful fensi šmensi, pa tvoja Pika ga tudi nosi. Saj se boš navadil.... ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov