Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 5:31 pm

Re: Družina Von Mačke

O, tole pa bo super projekt :clap: imajo vaši mački srečo, da imate pošlihtano v glavi :good: Jaz sem samo balkon zamrežila, pa se mi vsi smejejo, da sem trapasta :negative: :fool: cepci
Komaj čakam, da vidimo fotke, kako vaši mački uživajo v mačjem Disneylandu :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 5:38 pm

Su Von Mačka je napisal/-a:vsaj Su ni pogledal kot da je z drugega planeta :O

Ja evo, tako gledajo mene vsi mojstri, ko jim začnem razlagat o mrežah od vrha do tal na balkonih. Ko omenim pa projekt terase, me tako začnejo gledat še tisti, ki približno vejo s katerega planeta sem :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 07, 2013 7:57 pm

Homo sapiensi na tem forumu, z bistveno genetsko prednostjo pred drugimi vaše vrste, da imate radi mačke, pozdravljeni! Spregovorila bom, torej šššššššššššššššššš :devil:!

Ma ej, saj se mi ne da tak strogo :D , ki te. Čuj pa kak te naj bo mačka v formi za bit žleht, če je vuni tak mrzlo, dežuje... Še kino program na oknih je za en d..k, če so se vsi ptiči skrili! Pišuka Poldi.
Pa Mati guši z nekimi predstavitvami al kaj?! Pa kdo bo te nas stare gledal, če je tolko cukra na drugih temah... Mislim, saj žalosti tudi, žal, ampak a ste vi vidli vso to lušno mladino???!!! Pa keri potencial človeke za mučit ej :lol: , noro!!! Jaz kuj z Dvonoginega računa dnar nakazujem sama, da naj vsi lepo jejo, so zdravi, se delajo fajne, da pridejo sužnji in pol lepo v stalne domove raztur delaaaaaaaaaaaaaaaaaat :punk: . Kaj te ne! Nič vi meni ne! To bojo same male Santoshe in Santosheki vam rečem :devil: .

Jaz pač ne morem zaostajat po oh in ahih, tak da evo vam nekaj fotk, ko sn jaz bla mali hudič.

Taka sem bla, ko me je Ata prvič vido:
Slika
Vidite malecki, tak morte, lepo mirno mijau mijau in opa, ste na konju :D.

Pol sem prišla domu raziskat:
Slika
Slika
Slika
Slika

Dvonogi sem vsak dan novi vzorec krempljev naredila po telesu :D , tak da sma se kuj v štartu zmenle kera je šefica. Pol sem ji pa tu pa tam, da mi ni kufra spakirala, dovolila z mano taki kič zganjat:
Slika
Če komu pokažete toto fotko, vas izsledim in se zmenimo na šest tac. Žal vam bo :devil: !

Čujte, jaz tote vaše mačke tu še vedno ustrahujem. Vsakič ko keri pride preblizu, piham. Ne razumem jaz mačjega jezika. Mene ja skoraj herc trofo, ko so toti začeli hodit k nam domu, pa je Dvonoga gušla, glej Santoshka, tvoji bratci in sestrice!!! Pa koji bratci ej :fool: , če so to neke čudne male dlakave spake. Jaz sem ja od kar sem prišla k Von Mačkovima za bratca imela psa z imenom Don. On je bil moja vrsta, jaz sem ja pes! Ok, ok, hiper inteligenten pes, ampak ok, ne mormo bit vsi pametni!

Ko se je Don učil sedi, sem mu jaz pomagala:
Slika

Pa spala sma skupaj, pa vse! Prostor na blazini razdeljen popolnoma bratski, valjda! 70 - 30, tak kot se spodobi :
Slika
Slika

Bratec mi je umrl :'( , ko sem bla stara štiri. Zdaj pa mi hoče Mati rečt, da jaz nisem pes al kaj :O ?! Eh, naj gre lepo nekam... V stresu sem bla. Čujte v takem stresu, da sem itak Dvonogi celo bajto polulala. Dolgo sem skrivala in podtikala drugi, zdaj pa ni več dvoma, da sem bla to jaz. Klasika. Sedežna, postle, pouštri, pol sem vse kote lepo zrihtala... Tak propisno, da se ve, da je to vse moje! Namantrala sem jo res. To je bil absolutni finale najine borbe. Pa so padale večerjice, pa spijo muceki zdaj v svojih spalnicah, pa mam jaz ponoči mir, pa svoj wc, pa jem posebej mokre večerjice... Mislim, tak kot si ena taka kraljica zasluži, ne?:
Slika

Tak, da sem se je zdaj usmilila in ne lulam več. Naj jim bo. Mogoče celo neham pihat...
Ja, ja, malo morgen, romantiki vi naivni :D :D :D , to še bomo vidli!!!

Lahko se mi priklonite v slovo, Santosha :devil: .
Mila, tebi pa visokoroden pozdrav.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe jun 07, 2013 8:17 pm

Santosha poklon :kitty: . Faca si, da veš :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 07, 2013 10:01 pm

:O :O :O živio gospodična Santosha, lepo, da si postala bolj prijazna. Srčno upam, da boš nehala pihat :D, ker bo tudi tebi bolj lepo, ko boš imela več družbe.
Predlagam, da skupaj z Majem pripravita kašen pravljični večer za vajine bratce in sestrice, ko sta za razliko od njih mnogo bolj izkušena <3 <3 <3 <3 <3
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 9:11 am

Zdaj razumem Santosho. Hotela je svojega psa, da bi ga trenirala, potem pa njeni povabijo vse te mačke
k njim, ki ne razumejo niti osnov poslušnosti :O

Ampak kako sta pa lepa skupaj :cat: :dog:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 08, 2013 9:36 am

Se bojim, da muk in trpljenja velecenjene Santoshe še ne bo konec. Ampak bo pa lahko na polno izrazila svoje vzgojne sposobnosti in upam, da ji bo tokrat ratalo. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 10:47 am

gipsy, tole se bere, kot da bodo vzeli v vzgojo in izobraževanje cel vrtec malih začasnikov :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 12:21 pm

A ne, vrtec pa ne, recimo temu "mini vrtec". ;) Je treba tej čudoviti familiji privoščiti tudi nekaj drugačnega veselja. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 12:32 pm

Carica si Santosha ! :girlyes: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 09, 2013 1:25 pm

Santosha, ti si res eno prelepo mačje bitje :girlblush: pa ne govorim tega zato, ker moram in to pričakuješ :S taglavna si pa pika :good: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 09, 2013 9:15 pm

Čujte, serbus.
Nismo še fertik. Edino toto muco sem rekla da lahko jaz predstavim. Ava. Ker tota mala je pa kul. Še meni se ne da pihat na njo, glisto malo mehko. Mogoče zato, ker se skoz tiši k enemu od mojih človekov, da sploh več nima mačjega vonja! Brez heca! Mala je ko senca od Dvonoge! Najprej mi je padla v oko, ker okrog njenih nog skoz osmice dela, da se je naša dolginka spotikala, ko pijanček. Sem mislila končno ena, ki ima enak master plan kot jaz. Mati se mora spotakniti po stopnicah :D... Pa sem se zmotla. Tota je tak navdušena na Mamo :O , da res nonstop hodi za njo. Frendici sta. Pa Ava edina hodi k Marlenki in Maju na obisk.

Ava carta Ata, Mamo in celo!!! Malo Kodrasto in Nečakinjo :bad: :
Slika
Slika
Slika
Slika

Enako kot Daisy (se spomnite?)...
Slika

...se tudi Ava zaveda, da je prava lepotica :rolleyes: :
Slika
Slika

Pa da ne bote zdaj takoj mislili, da sma prijateljici al pa kaj :negative: ! Pač napisala sem par besed o njej, to je vse :girlblush: .

Santosha :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 09, 2013 9:42 pm

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!! Skoraj sem pozabla :D :P ;) ! Eno novico še mam za vas... Jaz sem Ata našuntala, da mi mora nujno neko mačjo deco zrihtat, da ji jaz naučim po svoje biti moji kompanjoni :devil: , ker so ostale mačke v familije tote tete Ta začasne čisto skorumpirale in pokvarile s prijaznostjo :negative: !!! Itak da mu Dvonoga pokaže vse fotke mačk in zraven spušča take in drugačne zvoke odobravanja :bad:, pa sta jim padla dva v oko :girlblush: .
Tak da evo (ne zdaj v nezavest popadat pri ekranih, spomnite se na vaše boge mačke, ki vas bodo pobirale po tleh :S ) velika novica... Von Mačkovi so dobili mačji podmladek, jaz pa sem v pogodbi zapisana kot uradna varuška :D malih zveri... Komaj sem čakala, da ju vidim...

Pa prineseta človeka domu neko škatlo in ven prileze najprej dečko MUFFIN (ex. Munch) Von Maček:
Slika

Za njim pa še čisto počaaaaaaaaaaaaaaaaasi njegova sestrica TOFFEE Von Mačka:
Slika

Zdaj pa vi meni povejte, če je to neki prihod za bodoče mačje :devil: ?! :S Sem že bla nejevoljna... In potem se je smrkovje malo šlo kar igrat, namesto da bi skočla v pozor in bila pripravljena poslušati moja navodila Kako postaneš Mucifer/ka (Slavica ;) )... Sem Ata samo šifki pogledala, ki je navdušeno skakal okoli s svojo slika mašino :fool: in mu zarenčala: Kaj si te to domu privleko? In sem seveda zapustila prizorišče... :devil: .

Čuj, glejte kake sta zganjala...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Gipsy, briši na pogodbi uradna varuška Santosha Von Mačka, ker jaz pač ne bom skakala za tem smrkovjem :dash: . Se pa je prijazno ponudila Hančka, da spravi mulca spat...
Slika

"Muffin, čaki ne še spat, Ata te še slika."
Slika
"Nočko"
Slika

Pa ne pozabite se priklonit! Vidim in slišim vse!
Santosha :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 09, 2013 9:47 pm

:lol: :lol: :lol: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 09, 2013 10:05 pm

Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3 :kiss: sej nimam besed :girlblush:
A sprejemate tudi dvonoge?!?! Ker mi bi se vse tri preselile k vam :D mal premislite, no :P
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jun 09, 2013 10:36 pm

iiiiiii iskrene čestike za Mufina in Toffe <3 <3 kolk sta lepa :rose:.
Su, čist verjamem, da je Loti navdušena, jst sn tut.
Santoshika ti se pa ne jezit :D, ne se sekirat, če te ne bosta ubogala, saj sta še mlada :D in na mladih stet stoji :D.
<3 :kiss: <3 vsem Von Mačkovim :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 8:08 am

:) Vidim, da sta bukseljna že kar takoj osvojila teren, pravzaprav njuno otroško rezidenco. Me prav zanima, če bo končno tudi Santosha prišla na svoj račun in se namesto godrnjanja nad usodo raje posvetila vzgoji neugnanih malčkov. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 9:19 am

Ava, make up imaš vrhunski, sploh una lepotna pikica na nosu je :good: :kiss:
Santosha, zdaj se pa fajn potrudi, da boš tadva cukrčka vzgojila v dva prava :devil: :devil: . Prav lahko ne bo, sploh pri Muffinu, ker oranžkoti imajo en poseben gen za nadprijaznost ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 10, 2013 9:51 am

Loti Pupa je napisal/-a:Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3 :kiss: sej nimam besed :girlblush:
A sprejemate tudi dvonoge?!?! Ker mi bi se vse tri preselile k vam :D mal premislite, no :P

Loti, samo še dvonoge sprejemamo! Ti lahko prideš, Matejko in Ulo pa pojem, če ju vidim :devil: ! :D

gipsy je napisal/-a::) Vidim, da sta bukseljna že kar takoj osvojila teren, pravzaprav njuno otroško rezidenco. Me prav zanima, če bo končno tudi Santosha prišla na svoj račun in se namesto godrnjanja nad usodo raje posvetila vzgoji neugnanih malčkov. :)

Gipsy, a a, tota tvoja mala dva pogumneža sta ga šibala direkcione v rezidenco za velike motilce reda in miru vzpostavljenega by Santosha :O , samo spita v svoji otroški sobi (hvala bogu, da zadihamo malo :S ), ker bojita se natančno veš koliko mačk: nič! Danes sta spodnje prostore odkljukala iz seznama NAJIN TEREN in zdaj spita, ko dva mala polha.

Santosha :devil: .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 10, 2013 11:09 am

Alexx je napisal/-a:Santosha :O čist' so te pokvarili! :O

(hecam se, da ne bo kakšne pomote) ;)

Alexx, nič bat :devil: :D ... Temu se reče: zavaravanje neprijatelja :D .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov