Homo sapiensi na tem forumu, z bistveno genetsko prednostjo pred drugimi vaše vrste, da imate radi mačke, pozdravljeni! Spregovorila bom, torej šššššššššššššššššš

!
Ma ej, saj se mi ne da tak strogo

, ki te. Čuj pa kak te naj bo mačka v formi za bit žleht, če je vuni tak mrzlo, dežuje... Še kino program na oknih je za en d..k, če so se vsi ptiči skrili! Pišuka Poldi.
Pa Mati guši z nekimi predstavitvami al kaj?! Pa kdo bo te nas stare gledal, če je tolko cukra na drugih temah... Mislim, saj žalosti tudi, žal, ampak a ste vi vidli vso to lušno mladino???!!! Pa keri potencial človeke za mučit ej

, noro!!! Jaz kuj z Dvonoginega računa dnar nakazujem sama, da naj vsi lepo jejo, so zdravi, se delajo fajne, da pridejo sužnji in pol lepo v stalne domove raztur delaaaaaaaaaaaaaaaaaat

. Kaj te ne! Nič vi meni ne! To bojo same male Santoshe in Santosheki vam rečem

.
Jaz pač ne morem zaostajat po oh in ahih, tak da evo vam nekaj fotk, ko sn jaz bla mali hudič.
Taka sem bla, ko me je Ata prvič vido:

Vidite malecki, tak morte, lepo mirno mijau mijau in opa, ste na konju

.
Pol sem prišla domu raziskat:

Dvonogi sem vsak dan novi vzorec krempljev naredila po telesu

, tak da sma se kuj v štartu zmenle kera je šefica. Pol sem ji pa tu pa tam, da mi ni kufra spakirala, dovolila z mano taki kič zganjat:

Če komu pokažete toto fotko, vas izsledim in se zmenimo na šest tac. Žal vam bo

!
Čujte, jaz tote vaše mačke tu še vedno ustrahujem. Vsakič ko keri pride preblizu, piham. Ne razumem jaz mačjega jezika. Mene ja skoraj herc trofo, ko so toti začeli hodit k nam domu, pa je Dvonoga gušla, glej Santoshka, tvoji bratci in sestrice!!! Pa koji bratci ej

, če so to neke čudne male dlakave spake. Jaz sem ja od kar sem prišla k Von Mačkovima za bratca imela psa z imenom Don. On je bil moja vrsta, jaz sem ja pes! Ok, ok, hiper inteligenten pes, ampak ok, ne mormo bit vsi pametni!
Ko se je Don učil sedi, sem mu jaz pomagala:

Pa spala sma skupaj, pa vse! Prostor na blazini razdeljen popolnoma bratski, valjda! 70 - 30, tak kot se spodobi :

Bratec mi je umrl

, ko sem bla stara štiri. Zdaj pa mi hoče Mati rečt, da jaz nisem pes al kaj

?! Eh, naj gre lepo nekam... V stresu sem bla. Čujte v takem stresu, da sem itak Dvonogi celo bajto polulala. Dolgo sem skrivala in podtikala drugi, zdaj pa ni več dvoma, da sem bla to jaz. Klasika. Sedežna, postle, pouštri, pol sem vse kote lepo zrihtala... Tak propisno, da se ve, da je to vse moje! Namantrala sem jo res. To je bil absolutni finale najine borbe. Pa so padale večerjice, pa spijo muceki zdaj v svojih spalnicah, pa mam jaz ponoči mir, pa svoj wc, pa jem posebej mokre večerjice... Mislim, tak kot si ena taka kraljica zasluži, ne?:

Tak, da sem se je zdaj usmilila in ne lulam več. Naj jim bo. Mogoče celo neham pihat...
Ja, ja, malo morgen, romantiki vi naivni

, to še bomo vidli!!!
Lahko se mi priklonite v slovo, Santosha

.
Mila, tebi pa visokoroden pozdrav.