Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe maj 31, 2013 10:04 pm

Re: Družina Von Mačke

Avica in Daisy, prekrasni mucki sta :kiss: . Vajini skrbniki pa tudi :kiss: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jun 01, 2013 8:50 am

ja lubica, čudovita si :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: od vseh :cat: :cat: :cat: :dog: :angel:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 01, 2013 11:28 am

Su Von Mačka je napisal/-a:And so pretty,
Miss America can just resign!

Res je! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 11:25 am

Daisy, tale pesmica te še premalo opeva :girlblush: :kiss: res si lepotica brez primere :cupidgirl: in se tega seveda zavedaš 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 03, 2013 9:01 pm

Kmalu se bomo tepli za to, kdo se vam bo lahko oglasil :) . Ker pri devetmačji družini, se je treba lepo v vrsto postaviti. In ker so mačke pri nas šefice (oz fantje smo dovolj pametni, da jim to dovolimo misliti :D ), sem jaz, Tine, počakal, jim dal prednost...
Mislim, kdo pa se bi prepiral z našo samovšečno najstnico Daisy? To, da je lepa in da se zelo dobro počuti v svoji koži, je bilo jasno razvidno iz našega zadnjega javljanja :). Ni pa napisala nič o tem kako se počuti v naši družini. Z Avo sta še vedno zelo povezani, največ se igrata skupaj, vendar tudi vse ostale lepo sprejmeta. Pa Ava je res cuker pupa, z Daisy pa je treba malo v rokavicah, ji pustiti, da je pri igri glavna in je. Sicer pa tako kot sem rekel, fantje imamo vsak svojo :truce: in punce so srečne, to pa je skrivnost mirnega življenja, a ne, gospodje?
Jaz kot siva eminenca spremljam vse zapise v naši temi. Malo sem zasledil, da se čudite, pa zakaj toliko mačjih repov na kupu :O ?! Jaz sem kriv. Priznam :blush: . Naša Su je namreč šest let živela z našo Madam the cat from hell Santosho :devil: . Božat, ne predolgo, v naročje, mhm, malo morgen, česat, ja, če hočeš trajne lepotne posledice, rezat krempeljce, pokliči the ghost busters... Saj vam je približno jasno, ne? Večina obiskov sploh ni vedela, da imamo mačko, ker je ta kitty :D čisto nedružabna. Cele dneve prespi, blagovoli se pokazati ob hranjenju, in to je približno to. Potem pa pridemo jaz, Marlenka in Crimson. Revež je naredil to napako, da se je po obetavnem začetku odločil, da bo tega mačjega hudiča prevzgojil, zanetil vojno in je šel nazaj k začasni mami (o čemer še vedno samo šepetamo po hodnikih, ker dobi Su čudne vodene oči in postane čohalno nesposobna, če se spomni). No, ampak glavni point je, da sem prišel jaz 8) ! Su je doživela doživljajski šok. Jaz sem miren, samozavesten, prijazen, igriv in ravno prav cartljiv.
Slika
Poleg tega, sem pa Su tudi zelo lep :blush: . Je težila Atu, pa poglej ta profil, ta pobarvan obrazek, vzorček pikic na kožuščku, kot pri risu...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Seznam mojih kvalitet v glavi moje zavedno Mame je skoraj neskončen. Tako sem jo prevzel (predvsem s svojim značajem - res je vseeno kakšne barve smo, a veste?!), da je dobila Su popolnoma novo vero v mačjo vrsto, ki jo je tako pritegnila, da nas je želela spoznati in nam čim večim ponuditi dom.
Sem se pa značajsko malo spremenil. Umiril, odrasel sem, pravi Su. Trenutno imam pomembno nalogo, da pomagam Maju spoznavati naš dom in krdelo. Jaz se ga seveda edini nisem ustrašil (tudi Joštu gre odlično, sploh je Jošt en fejst fant in moj velik prijatelj) in ga s Su obiskujem, se igrava v mačji sobi, danes se pa je dedi opogumil in sva šla na sprehod po hiši :good: . Lep, velik, vitalen mačkon. Mi pravi, sinko, pri petnajstih se življenje lahko šele začne :drinks: .
Še ena slikica za moje oboževalke (Slavica :kiss: , še vedno te imam rad) in nasvidenje!
Slika

Tine :sunny: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 9:11 pm

Tine, kako si pa ti tole lepo napisal :angel: Še naprej bodi tako prijazen fant, ki se z vsemi razume in jih vzame pod okrilje če je treba :clap: lep si že itak, ima Su kar prav :good: (kot vedno)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 5:02 am

Tinček, ti boš imel zmeraj posebno mesto v mojem srcu <3 <3
umirjen da si postal? :O ne morem verjet :D :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 9:44 am

Poleg vseh ostalih kvalitet pa še tak lep flekec na nosku. Tine :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 10:36 am

Tine, ko si bil majhen, si se mi zdel tako podoben "naši" Pepsi, ampak zdaj vidim, da si ene dvakrat večji pa ene dvakrat bolj zrel <3
Ampak tale flikica na nosku vama je pa skupna :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jun 04, 2013 9:49 pm

iiiiiiiii Tine :kiss:. Lep si <3 :rose:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 05, 2013 9:16 pm

Prišel je predračun za mačji prizidek! Sta Von Mačkova prestrašeno sedla pred kompjutor in odprla priponko...
:good: zelo v redu ponudba! Imeli ga bomo :yahoo: :yahoo: :yahoo: !!!
Stric iz podjetja Ciproš drugače zida montažne hiše, velik ljubitelj živali, ki je bil nad idejo navdušen (oz. da ne bom osladen, vsaj Su ni pogledal kot da je z drugega planeta :O), doma ima gozd in bo poskrbel tudi za "notranjo opremo" :D naše zunaj sobe. Bo narisal Mami skico kako bo noter postavil veje. Štart del čez en mesec. :punk:

Lp, Luka ;) .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 05, 2013 9:38 pm

yeeeeeeeees :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: mi se veselimo z vami :yahoo: .
Hej Von Mačkonovi ali bomo lahko prišli pogledat, ko bste imeli prizidek zgrajen? Zdi se mi, da bo to nadgradnja mačjega kraljestva, ki vlada pri vas :D.
Veselite se, igrajte se in radi se imejte :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 05, 2013 9:41 pm

Metka, seveda. Vabljena. In Pika tudi :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 05, 2013 9:58 pm

Oh, blagor :) Slikce, ko bo ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 05, 2013 10:10 pm

Vauuu Su in vsi Von Mačkonovi Hvala v imenu naju obeh s Piko :kiss:, uživajte in komaj čakam vaše nove novičke od vas :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 06, 2013 7:18 am

JUHUUUUUUU!!! :clap: :yahoo: :good: Se veselim z vami!!! :clap:
Prosim, prosim, dokumentacijo in fotomaterial obvezno deliti z nami... :angel:

ps: pa da povem še po pravici: fooooovš sem vam!!!! :girlblush: ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 06, 2013 7:34 am

O super :good: , to sem si vedno želela - zunanji mačjak, samo bi na bloku malo čudno izgledalo. :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 06, 2013 7:38 am

Alexx je napisal/-a:JUHUUUUUUU!!! :clap: :yahoo: :good: Se veselim z vami!!! :clap:
Prosim, prosim, dokumentacijo in fotomaterial obvezno deliti z nami... :angel:

ps: pa da povem še po pravici: fooooovš sem vam!!!! :girlblush: ;)

Alexx, hvala. Bomo, bomo...
Eh, malega zelenega (gospod zavistko ;) ) pa kar nekam pošlji. So človeki :D letos odpovedali večji dopust, da bodo mačkice lahko dopustovale za celo življenje...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 06, 2013 9:49 pm

česa vsega človeki ne naredimo za te naše repkote, midva že 10 let :shipwrecked: ne hodiva na dopust, ampak občasno koristiva vikend paket z maximalno 0 nočitev :mocking: ..., nimam srca, da bi nekomu "obesila" :scare: v oskrbo približno 5 notranjih mucov (štirje gor al pa dol, kje se pa to pozna) in dveh prostoživečkotov, ki ju moram imeti stalno na očeh, pa še skrbelo bi me, kako se imajo. Se pa seveda pridružujem vsem, ki jim je ideja o zunanjem mačjaku všeč, :good: tudi midva sva že razmišljala o njem, do realizacije pa še nisva prišla ...mogoče mi bo pa sedaj uspelo mojega prepričat, da tudi naši mačkoni nujno rabijo svež zrak... Skratka, vaši mačkoni bodo res na doživljenskem dopustu, uživači lepi, čestitke za pametno odločitev.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 07, 2013 1:47 pm

Čestitam za dober predračun :), al vam bo lepo, mačkoni :clap:

Ste pa vsi tako krasni, da sploh ni za povedat, ta javljanja vsakič od drugega so takooooooo lušna, slikce itak...
In nikoli ne bom razumela ljudi, ki govorijo o navadnih mačkah. Haloooo? Kaj je to navadna mačka? :rolleyes: ;)
Mene tudi dostkrat sprašujejo, če mam kake pasemske mačke in vedno rečem ja, Felis catus, pa vsi utihnejo :)
Dogs have Masters. Cats have staff.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov