Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jun 05, 2013 7:22 am

Re: Daj si duška

Vixen je napisal/-a:Imam eno vprašanje, če slučajno kdo ve - bom tukaj, ker je dokaj brano - kdo tala humanitarne pakete hrane in kje? RK, Karitas ali kdo drug? Pa kakčni so pogoji, da jih greš lahko iskat?

Hvala, Petra

Paket hrane lahko dobiš tako na Karitasu kot na RK. Pri Karitasu moraš pogledat pod katerega spadaš, glede na stalno prebivališče. Sicer pa pri nas, v MB, CSD ne odloča posebaj o tem, kdo dobi paket. Ponj lahko gre vsak, ki ima odločbo CSD in dobiva denarno pomoč. Tudi za paket pri Karitasu potrebuješ odločbo CSD in osebni dokument.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jun 05, 2013 12:08 pm

:devil: :dash: :ireful: :dash: :fool: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 05, 2013 7:24 pm

danes povožen muc, ki se je klatil tu okoli, direkt pred našim vhodom. srce mi bo počilo :'(
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 05, 2013 9:21 pm

:girlsad:
drži se, knedl! :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Če jun 06, 2013 2:13 pm

Vem, da vas je tu največ, naj mi nekdo pomaga, prosiiiiiiiiiim...

Kako je treba plačati za licitacije, kam, namen, itd ... nikjer ne najdem, nakazati moram pa čimprej.. HELP! Zs, prosim.
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Če jun 06, 2013 2:20 pm

Pardon, našla :)
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 7:04 am

Se usedem v avto, da bom šla v avto in sredi ceste vrana (sej so vrane tle po LJ a ne?) in drži nekaj v krempljih pa na cesto prtisnjen in jaz gledam in vidm da ma to krila, sm skočila z avta pa jo spodila vrabček, ki ga je hotla pomalcat je pa ušel pa se je potem za njim pognala...upam da ji je uspešno ušel. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 11:20 am

Vsakic posebej mi pokvari dan tale spletna stran. Valda da ni denarja za nujno potrebno operacijo ce se pa ti okrog vozis s takim avtom da samo gledas, pod izgovorom da rabis zanesljiv avto., pa to je samo se ena malenkost v vrsti mnogih :bad:

Ps:dusko lepo prosim za en tovornjak energije, sele taprvi izpit od sedmih je za mano jst sm pa ko bi me vlak povozu, aja pa ful bi tut pomagalo ce ukines cvetni prah ker ne morem vec kihat
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 12:22 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Se usedem v avto, da bom šla v avto in sredi ceste vrana (sej so vrane tle po LJ a ne?) in drži nekaj v krempljih pa na cesto prtisnjen in jaz gledam in vidm da ma to krila, sm skočila z avta pa jo spodila vrabček, ki ga je hotla pomalcat je pa ušel pa se je potem za njim pognala...upam da ji je uspešno ušel. :S

Ko sem zvedla, da vrane tudi golobe in vrabce napadajo, mi je postalo jasno, da so za obglavljene golobe v moji bivši soseski lahko krive prav one. :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jun 07, 2013 7:10 pm

all je napisal/-a:
IsKrIcA je napisal/-a:Se usedem v avto, da bom šla v avto in sredi ceste vrana (sej so vrane tle po LJ a ne?) in drži nekaj v krempljih pa na cesto prtisnjen in jaz gledam in vidm da ma to krila, sm skočila z avta pa jo spodila vrabček, ki ga je hotla pomalcat je pa ušel pa se je potem za njim pognala...upam da ji je uspešno ušel. :S

Ko sem zvedla, da vrane tudi golobe in vrabce napadajo, mi je postalo jasno, da so za obglavljene golobe v moji bivši soseski lahko krive prav one. :(

Ojej, to pa potem razloži tisti kup golobjega perja, ki je bil pred nekaj dnevi okrog mojega avta... meni nič jasno, sem bla kar ziher, da nisem nobenega goloba povozila, ko sem parkirala... Vran mamo pa zadnje čase okrog bloka ogromno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 07, 2013 7:15 pm

Število psihopatov je neomejeno in še vedno narašča. KJG, meni kreteni kretenski zblojeni ne boste spili še zadnjih atomov moči, ki jih imam.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 7:38 am

MM tudi pri nas jih je vedno več in so že pisali, da imamo zato vedno manj drugih ptičkov (no golobov je kar se mene tiče še zmeraj preveč). Btw kot zanimivost...baje vrane prepoznajo človeka, recimo če kdo na njih strelja, da bi jih preplašil oz. jih podi, si zapomnejo njegove poteze in se naslednjič ful derejo ko ga vidijo.

Duško prosim, zdaj pa res mal pesti držat, da bo tista pošta k jo čakam pa nej bi tm enkrat v ponedeljek al pa torek pršla, vsebovala dobro novico. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 10:01 am

:lol: :lol: :lol:
Jap... bolečina.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 08, 2013 1:16 pm

Vixen imaš ZS :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 09, 2013 1:49 pm

Je***m jim vse po spisku, že spet!!!! Ljubljančani, pazite:

(kopiram s facebooka):
Pozor! Ob koseškem bajerju so našli sumljive kose mesa - morda so zastrupljeni, zato bodite previdni vsi sprehajalci s psi!
Riry: "Ob koseskem bajerju, ob promenadi, najdeni licno raztroseni kosi mesa, najbrz zastrupljeni, lih cakamo policijo, tisti, ki se vam da, dejte to podelit ostalim psicarjem"
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Ne jun 09, 2013 5:08 pm

A se ni kamena doba že končala?!

Računalnik v vsaki hiši, ampak vse (!) kar znamo je, vklopit kišto in občasno prečekirat trač na fejsbuku. Uporabljat fejsbuk skupino in ankete znotraj, je že cela znanost.
O bože moj mili, da ne govorim, da za Drobox še slišali nismo... :dash:

Big D., a res pričakujem preveč, ko hočem od družboslovca, da bo uporabljal osnovne (!) računalniške funkcije?
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 10:00 am

Dragi Duško, danes se ti pa morem zahvalit, da si zrihtal da sm nardila najtežji in najobširnejši izpit v celem letniku, HVALA! :kiss:
zdej pa z eno tono motvacije naprej se učit statstiko :D
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 12:19 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 10, 2013 1:51 pm

:( :( :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 10, 2013 6:57 pm

Delam študentsko delo s temu primernim "kolikor-te-bomo-rabili-toliko-pač-delaš" urnikom (ur je večino časa seveda premalo), po butasti študentski plači, če se temu sploh lahko tako reče. Zakaj hudiča je pol normalno, da se od mene pričakuje, da sem na razpolago 24/7 in delam trojno, kot da bi dobivala 2000€ na mesec in poleg tega velepomembnega študentskega dela ne bi mela čisto nobene druge obveznosti?!
:dash: :dash: :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov