Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 31, 2013 12:21 pm

Re: Daj si duška

Zebe me že nekaj ur skupaj, ker je res res mraz v pisarni, ko sodelavec pride na idejo, da bi on odprl okno. Naj dam kar jakno gor, pravi ... :O :O :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 01, 2013 5:40 pm

ddddd, al pa, če po 8 urah zmrzovanja stopiš v "taxi", kjer ima "taksist" na ful vklopljeno klimo in sedi lepo v kratkih hlačah.... :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 01, 2013 7:32 pm

Dragi Duško.

Pravijo, da denar ni pomemben, da je pomembno samo zdravje. Ni res. Za ozdravitev namreč potrebujem dodatne terapije, ki so samoplačniške. Veliko denarja za moj prazen žep. Za neplačniško je potrebno čakati v vrsti približno 3.leta čeprav je zdravljenje potrebno takoj. Zato dragi Duško hočem denar in če bi ga kaj ostalo itak veš, da bi šel za oskrbo ubogih živalskih dušic.
Saj ne, da bi mi kar padel izpod neba, samo naj mi končno kdo ponudi resno popoldansko delo ali ob vikendih, ki ga že iščem nekaj let.

Duško ..zrihtaj! Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 9:04 am

Kaj bi pa delala? Oz. Kaj lahko delas?
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 3:18 pm

Didi je napisal/-a:Kaj bi pa delala? Oz. Kaj lahko delas?

Karkoli, na primer čiščenje stanovanj, hiše, pisarn,pomoč pri gospodinjstvu, tudi generalna čiščenja, vrt,delo na računalniku, kontaktiranje strank, vendar ne trženje,sestavljanje, pakiranje, delo v trgovini..........po 15,30 uri in ob vikendih. Ljubljana in relacije Lj.-Kamnik ali Lj.-Brnik.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 3:20 pm

Patricija je napisal/-a:Dragi Duško.

Pravijo, da denar ni pomemben, da je pomembno samo zdravje. Ni res. Za ozdravitev namreč potrebujem dodatne terapije, ki so samoplačniške. Veliko denarja za moj prazen žep. Za neplačniško je potrebno čakati v vrsti približno 3.leta čeprav je zdravljenje potrebno takoj. Zato dragi Duško hočem denar in če bi ga kaj ostalo itak veš, da bi šel za oskrbo ubogih živalskih dušic.
Saj ne, da bi mi kar padel izpod neba, samo naj mi končno kdo ponudi resno popoldansko delo ali ob vikendih, ki ga že iščem nekaj let.

Duško ..zrihtaj! Hvala.

Kje pa si ga že iskala?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 3:29 pm

Kolko imas izkusenj z delom z otroci?
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 02, 2013 7:34 pm

jest več N-Č ne zastopim :crazy:
al pa če rajši poslušam notranji glas, prevaral me ni še nikoli, edino slišat ga nisem hotela včasih kar kuj prec :rolleyes:
al pa če grem rajši spat, itak je že pozno :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 6:18 pm

Imam eno vprašanje, če slučajno kdo ve - bom tukaj, ker je dokaj brano - kdo tala humanitarne pakete hrane in kje? RK, Karitas ali kdo drug? Pa kakčni so pogoji, da jih greš lahko iskat?

Hvala, Petra

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 6:39 pm

RK ima prehranske pakete, je urejeno preko CSD, na CSD ocenijo stanje kakor vem, dobiš listke, na katerih piše kdaj in kam greš po paket. Razdelilnica paketov je verjetno ločena od same enote RK. (Glede na stiske ljudi verjetno kdo pride tudi brez tega, isto kot v ljudski kuhinji,...)

Drugače pa tudi Karitas, in drugi, delijo hrano, ampak imajo pomoje svoj ločen sistem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 6:44 pm

Aha, super, hvala. :) Verjetno je res najbolje, da se obrnem na CSD. Hvala! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 6:47 pm

drugače pa se dobi pomoč tudi prek ZPM lj moste. prek vala 202 je oddaja botrstvo pa mal poglej.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 03, 2013 6:52 pm

knedl, hvala, kolikor sem uspela poguglat gre pri botrstvu bolj za počitnice, ne za osnovno pomoč v obliki hrane (mleko, riž, zdrob, moka, jajca,...). Hvala vseeno. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 11:21 am

Bom tole napisala sem, ker je ena od najbolj branih tem.

Na naše podjetje, glede na to da smo uspešni, vsak dan dobi veliko razno raznih prošenj. Načelno jim ne odgovarjamo, ker če ugodiš enemu se to razve in jih imaš naslednji dan trideset.
Tako da je direktiva od vodstva da se vse "fehtanje", predvsem tisto za denar, ignorira. Vsake toliko pa pride kakšna, ki ti gre do živega...
Ker ji ne smem odgovoriti v imenu podjetja, jo nalepim sem. Jaz bom verjetno šla čisto privat kupit par oblog, mogoče pa gane še koga:

Spoštovani !
Pišem vam z malo nenavadno prošnjo, vendar upam, da se me boste usmilili vsaj vi, kajti nihče mi ne pomaga, še odgovora ne dobim, čeprav je toliko govora o dobrodelnosti in pomoči sočloveku...neumnosti - samo lep bla bla
Oba z možem sva nezaposlena invalida in oba skupaj prejemava 390 evrov mesečno. Jaz imam ulcus na nogi že skoraj 1 leto in obloge za rano ne dobim na recept, ampak moram plačevati sama. Vsaka obloga SUPRASORB A stane 3,20 evra, jaz pa rabim vsaj 3 na vsako previjanje vsak drugi dan. Ne zmorem več !!!
Nimam za zdravila, kaj šele v trgovino. Ampak jaz vas ne prosim za denar !!! Lahko prosim kupite v lekarni te obloge in mi jih pošljete ?
Ne zamerite mojemu pisanju, toda zavrnjena sem bila že z mnogih strani, zdaj mi ostane samo še to ponižujoče beračenje.
Upam da dobim kmalu vaš odgovor, lahko pa me pokličete na gsm 031 222 486
Lep pozdrav
Majda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 11:46 am

Vixen je napisal/-a:knedl, hvala, kolikor sem uspela poguglat gre pri botrstvu bolj za počitnice, ne za osnovno pomoč v obliki hrane (mleko, riž, zdrob, moka, jajca,...). Hvala vseeno. :)

Mislim, da so to malo razširili vsaj kolikor sem videla v Tedniku so zbiral sredstva za družino, ne samo za počitnice.

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Šempeter

Odgovor To jun 04, 2013 11:52 am

Mačja mama, tudi mene je ganilo, sploh me zadnje čase gane toliko stvari, da ne vem, ali sem postala tako mehka ali kaj... kakor koli jaz teh oblog ne bom kupovala, bi pa ob plači nekaj denarja dala/nakazala/ poslala. Saj ob tem te zaboli srce, ne moreš biti kot kamen. Ob poplavi vsakodnevnih takih in drugačnih zgodb, ki jih zadnje čase ni konca, niti ne zaupam več, da je vse res. Ampak, dejstvo je, da puncam na tem forumu zaupam in zato bi mogoče za nekaj teh oblog le bilo. Je pa žalostno, kam smo prišli kot država, kot skupnost. :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 6:19 pm

helena je napisal/-a:
Patricija je napisal/-a:Dragi Duško.

Duško ..zrihtaj! Hvala.

Kje pa si ga že iskala?

Iskala preko salamona,kjer ti sploh ne objavijo, če nimaš uradno popoldanskega dela prijavljenega ali s.p. Nekajkrat mi je za par dni uspelo, a ponudbe so bil samo intimne narave, ne moreš verjet.Potem preko moona, tudi v dnevniku se imela plačani oglas. Lani sem dobila eno ponudbo za trženje strank za zavarovanja preko telefona. Težka muka, vsak dan se pregovarjati z ljudmi in jih skorajda prositi. Vseeno mi je v 80.urah dela in uničenih živcev uspelo pridobiti 40 strank, a glej ga zlomka....mentorica mi jih je priznala in plačala le 4. Seveda verjamem, da se jih približno 10 % premisli, ampak 85 sigurno ne.Imam prakso s strankami in vem kdaj je dogovor ziher in kdaj na približno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 6:21 pm

Didi je napisal/-a:Kolko imas izkusenj z delom z otroci?

Izkušnje z otroki...hm z mojim sinom pred mnogimi leti, ko ga je bilo še potrebno vzgajati in sedaj z vnukinjo, drugega ne. Zakaj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 7:13 pm

Vixen je napisal/-a:knedl, hvala, kolikor sem uspela poguglat gre pri botrstvu bolj za počitnice, ne za osnovno pomoč v obliki hrane (mleko, riž, zdrob, moka, jajca,...). Hvala vseeno. :)

Vixen, Anina zvezdica: http://www.aninazvezdica.si/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 04, 2013 7:15 pm

Patricija je napisal/-a:Iskala preko salamona,kjer ti sploh ne objavijo, če nimaš uradno popoldanskega dela prijavljenega ali s.p. Nekajkrat mi je za par dni uspelo, a ponudbe so bil samo intimne narave, ne moreš verjet.Potem preko moona, tudi v dnevniku se imela plačani oglas. Lani sem dobila eno ponudbo za trženje strank za zavarovanja preko telefona. Težka muka, vsak dan se pregovarjati z ljudmi in jih skorajda prositi. Vseeno mi je v 80.urah dela in uničenih živcev uspelo pridobiti 40 strank, a glej ga zlomka....mentorica mi jih je priznala in plačala le 4. Seveda verjamem, da se jih približno 10 % premisli, ampak 85 sigurno ne.Imam prakso s strankami in vem kdaj je dogovor ziher in kdaj na približno.

Patricija, če prijaviš osebno dopolnilno delo, potem boš lahko oglaševala svojo storitev.

http://www.durs.gov.si/si/storitve/oseb ... pojasnila/
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov