Zdravo tete in strički, ki imate moje kolege

Metka je prosila, da napišem nekaj prvih vtisov o novem prihodu v nov dom :

, res je tako kot je napisala teta Trixi, takoj mi je bilo všeč in počutim se kot doma. Da je res tako, lahko vidite na fotki. Danes sem našel na omari Čarlijevo skrivališče za spanje

, tako, da zdaj tudi jaz lezem na omaro.
Danes zjutraj sem jo že zagodel Metki, ker sem se ji izmuznil iz stanovanja in šel raziskovat po bloku. Metka me je iskala in klicala muc-muc pridi, pridi a sem se naredil gluhega. Moje raziskovanje je prekinila neka teta v bloku, ki me je zgrabila ter odnesla k Metki v naročje

. Metka me je odnesla nazaj v stanovanje in zdaj mi ne dovoli več na hodnik, če se ona odpravlja od doma. Zdaj moramo biti z Mišo, Čarlijem in Piko zaprti v dnevni sobi, le na pokriti balkon lahko gremo - mislim, da je to loža.
Ponoči sem dobro spal, včasih skočil na Metko ali se ulegel poleg nje na posteljo. Ja moram reči, da me je zares vesela Pika, ki mi nonstop sledi in opazuje kaj počnem. S Čarlijem sva zjutraj spregovorila po moško in se tudi nekajkrat udarila

.

Vse to je s strahom opazovala Metka in se trudila vsakega božati, da se ne bi počutili prikrajšani

. A vse je ok, brez skrbi, oba s Čarlijem sva lepo vzgojena mačja fanta, ki vesta kako se je potrebno obnašati

.
Hvala teta Trixi, da si objavila moje fotke, da sem lahko bil pri tebi in obljubim, da se ti bom redno javljal ter pošiljal poljubčke

.
lp vsem TomTom