Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 24, 2013 5:53 pm

Re: Družina Von Mačke

Pozdravljen, Maj! :cat:
(Hitro nauči mulce mačje, da nisi noben dedek,
ampak maček v najboljših letih! 8) )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe maj 24, 2013 5:59 pm

:girlblush: :D mmm, aja, no, pa saj mi ne bo zameril. Sem mu posodila svoj roza sekretek :girlyes:
M :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe maj 24, 2013 7:33 pm

oooo pridna Marlenka, da si tako prijazna do svojega novega prijatelja :D, da si mu dala celo svoj sekretek, res lepo od tebe :good:

Bodi prijazna še naprej z njim in piši nam kaj se vam kaj dogaja :). Veš Maj je gospod z mnogo življenjskimi izkušnjami, zato sem prepričana, da vam bo povedal ogromno zanimivega :).

pa pa :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 24, 2013 7:36 pm

O, srečno v novem domu, Maj :clap: Prav lepo da si se pridružil kosmati bandi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So maj 25, 2013 12:15 pm

Uživaj Maj v novem domu :kiss: :kiss:
pravzaprav si Srečko Maj
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So maj 25, 2013 9:43 pm

Hej družba! Luka tukaj ;) .
Pa kaki zaspani dan! Vsak pošten maček bi se zavlekel nekam in jo odspal kitico, dve ali tri. Razen pri Vonovih. So imeli obisk in je Mala Kodrasta (jaz ji pravim kar Čveka - ej kere frekvence!!!) dobila družbo malo starejšega, navihanega, nadebudnega fanta. Pa sta hodla gor in dol po hiši, u glej mucka, u pa glej še ena, u joj, pa tukaj tudi buci, buci... Sta prišla v mojo sobo, sta odprla moj predalček pa sem ju tako napihal :scare: , da sta obstala vkopana. Pa po moje je obema za kafe žličko všlo :lol: :lol: :lol: . Pa je Su lepo rekla, Lukca na miru pustit, frocovje malo naspidirano. Itak da nisem nič naredil, ampak ko bi vidli tote male face :O ! Sta kuj Pujso Pepo letela gledat, zmetana en čez drugega na sedežni. Niti pisnila nista več! :good:
Veste kaj, kr v redu smo. Spoznali smo se dodobra, en ustaljen ritem smo ujeli, eni se imamo raje, drugi manj. Mama to vse budno spremlja in sproti prilagaja pogoje, da se počutimo dobro. Načeloma ni nekih nemogočih druženj, razen Santosha in Marlenka :gvse: . Tu pa frči perje, ups pardon, dlaka. Ne preneseta se. Tudi drugi Marlenki zelo nagajamo, jo preganjamo. Su ni uspelo ugotoviti zakaj. Marlenka bi nas morala vse enkrat pošteno premikastiti, ampak to je pa eno tako nežno, gracilno bitjece, da tega ne bo naredila. Samo čepi prestrašeno pod stolom in renči. Sicer raziskuje, vendar nas mora Vonova prav stražiti, ker smo mi lumpi in se vedno tako konča, da Marlenka panično beži v zavetje praskalnika. Sta Vonova tuhtala in tuhtala. Da bi Marleni iskala nov dom, ne pride v poštev. Su poči srce. Tako je naša psihoteracat dobila svoj kvartir v naši hiši. Sredinsko etažo, kjer Ata dela in spijo gostje in mama na balkonu suši perilo je dobila v časovno neomejeno uporabo angelsko nežna medenka Marlenka. Mama vsa navdušena pravi, da je tam Marleni čisto druga. Sproščena, cartljiva, prava mica maca. Na ostale Santosha še tu in tam piha, Su je postala zelo pozorna na njeno počutje, tako da smo mi ponoči razdeljeni v dve mačji spalnici, staroselka pa ima na voljo sama preostalo hišo in spalnici ljudi, da se sprosti. Ostalim je to ok, ker je zato čez dan veliko manj trenj. Posebno sobico ima tudi naš novi bratec Maj, vendar ga nam Su ne dovoli motiti. Je revež ostal brez svojih ljudi in mačje družine in je v stresu. Kolikor sem na ušesa vlekel pogovor med Vonovima, je Maj sicer prestrašen, vendar je, uporablja pesek, Su in Atu se pusti pobožati, tako da je ok. Čez nekaj časa ga bomo tudi mi lahko obiskali :) . Mama bi vsakič ko pride domov kar objela Von Haus, ker je v njej dovolj prostora, da smo vsi mi našli miren dom.
Baje, da naju z malo Avo ne ločite. Ah v živo je to mala malica! Jaz sem Ava krat dva :D . Velik, postaven fant, ona je pa mala, mehka mucica. Na fotkah pa samo levo sprednjo taco glejte. Njena je bela, cela, spredaj, zadaj, jaz imam pa štumfek.
Kdo je to?
Slika
Ja! Ava :kiss: . Avo imamo vsi radi. Ampak vsi. Mala je kot en veseli hipi. Na easy! Čudovita.
Kot že veste, jaz obvladam jogo.
sproščanje
Slika
povaljaš eno stran
Slika
razteg
Slika
Ata je ponosen name. Sva se kar zbondala. Sem dobil še vzdevek od njega, po neki njegovi nadaljevanki. Kliče me Luke Skywalker in se z mano pogovarja zaupne moške stvari. Zadovoljno sediva en zraven drugega in on nekaj brunda :drinks: .
Sicer sem velik fant, ampak si vzamem čas, uživam življenje in kdaj povoham kako rožico.
Slika
Do svojih sostanovalk se vedem kot pravi gentleman, sem obziren in nevsiljiv. Zato me ima Santosha rada in pa seveda zato, ker obvladam popoln mačji priklon.
Slika
Ah, mačje dame pač padajo na te fore. Kdor zna, pač zna. :P

Dragi vsi, bodite lepo. Vsem družinicam z novimi člani, ki štejejo nekaj več let :) , želimo mirno privajanje na nove domove, ostalim pa veliko cartanja, igre in uživanja. Vsem, ki preživljate neprespane noči, medtem ko pomagate zavrženim mačjim bebam in njihovim mamicam pa pošiljamo :kiss: , ste naši :angel: .

Lp, Luka ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 25, 2013 10:16 pm

:clap: super za uspešno mačjo kombinatoriko. Da bi vam le še naprej tako gladko teklo (samo Marlenke pa res ne smete preganjat, lumpi :devil: ). Luka, hvala za učno uro ločevanja med vama z Avo (pa za joga poze in priklon, seveda, bom trenirala, če se spet Santosha kaj javi :girlblush: ). Uživajte v nedelji!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 25, 2013 10:23 pm

Marlenka, namahaj to bando čimprej, da bodo dali gmah. Kaj se to pravi, da jim dovoliš. Lepo po gobcu dvakrat vsakega, ki gre mimo, pa da vidiš, kako se bodo lepo obnašali. Kapamisliš, kam bi jaz prišla, če tega ne bi počela. Lp, Mila 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 25, 2013 10:43 pm

Kakšno lepo javljanje :girlblush: :kiss: :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne maj 26, 2013 11:42 am

Dragi Luka, zelo lepo si sporočil kaj se dogaja, zelo sem presenečena, da nagajaš Marlenki :O :O :O, ma dio mio Luka tak vrli fant daj bodi prijazen do Marlenke no!
Hvala Su, da je zaščitila Marlenko in ji dala na voljo druge prostore :yahoo:
Imejte se lepo in oglasi se še kaj. Upam, da boš nam napisal še kakšno prijetno prigodo, tudi o Maju in Marlenki :).
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 26, 2013 5:58 pm

Luka, zdaj mi je pa vse jasno, te ne bom več mešala z Avo. Na prejšnji slikci ni bilo videt Avine leve tace, tako da nisem vedela, če ima ona tud kakšne štumfe obute ;)

:kiss: vsem Von Mačkovim in enega še posebej za Maja :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 26, 2013 9:14 pm

Srečne mačke, miren dan :) . Ločeni prostori se dobro obnesejo. Mi je odleglo...
Jaz sem se čez dan takole trudila z Majem... Revež je bil prestrašen, ves čas se je tresel, vendar čisto po tihem predel...
Slika
Slika
Slika
Pa reče mož pred kako urco, grem malo Maja pogledat, če je vse v redu in ju najdem takole <3 ...
Slika
Slika
Sem kar malo :'( od sreče.

Lahko noč,
Su.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 26, 2013 9:17 pm

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 26, 2013 9:18 pm

Lubček, kako se je lepo ugnezdil v naročju <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne maj 26, 2013 9:19 pm

oh oh <3

Telim siroticam so vsem po vrsti sekirce v med padle. :angel:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne maj 26, 2013 9:22 pm

Pri vas imate mačji raj :kiss: Seniorček bo kmalu ugotovil, da mu ne bo hudega :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 27, 2013 3:26 am

pikec zlati, kako se stiska :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 27, 2013 6:46 am

Ohh... *smrk* Kaj? Alergije, alergije so v porastu, vam rečem! Kje so moji robčki?? <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po maj 27, 2013 6:47 am

Maj :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 27, 2013 7:51 am