udomačen tiger
Re: Družina Von Mačke
(Hitro nauči mulce mačje, da nisi noben dedek,
ampak maček v najboljših letih!
)
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
)
čvekava papiga
mmm, aja, no, pa saj mi ne bo zameril. Sem mu posodila svoj roza sekretek

zvesti pes
, da si mu dala celo svoj sekretek, res lepo od tebe
. Veš Maj je gospod z mnogo življenjskimi izkušnjami, zato sem prepričana, da vam bo povedal ogromno zanimivega
.
se imamo radi

udomačen tiger
Prav lepo da si se pridružil kosmati bandi 
udomačen tiger
Kraj: Celje
čvekava papiga
.
, da sta obstala vkopana. Pa po moje je obema za kafe žličko všlo
. Pa je Su lepo rekla, Lukca na miru pustit, frocovje malo naspidirano. Itak da nisem nič naredil, ampak ko bi vidli tote male face
! Sta kuj Pujso Pepo letela gledat, zmetana en čez drugega na sedežni. Niti pisnila nista več!
. Tu pa frči perje, ups pardon, dlaka. Ne preneseta se. Tudi drugi Marlenki zelo nagajamo, jo preganjamo. Su ni uspelo ugotoviti zakaj. Marlenka bi nas morala vse enkrat pošteno premikastiti, ampak to je pa eno tako nežno, gracilno bitjece, da tega ne bo naredila. Samo čepi prestrašeno pod stolom in renči. Sicer raziskuje, vendar nas mora Vonova prav stražiti, ker smo mi lumpi in se vedno tako konča, da Marlenka panično beži v zavetje praskalnika. Sta Vonova tuhtala in tuhtala. Da bi Marleni iskala nov dom, ne pride v poštev. Su poči srce. Tako je naša psihoteracat dobila svoj kvartir v naši hiši. Sredinsko etažo, kjer Ata dela in spijo gostje in mama na balkonu suši perilo je dobila v časovno neomejeno uporabo angelsko nežna medenka Marlenka. Mama vsa navdušena pravi, da je tam Marleni čisto druga. Sproščena, cartljiva, prava mica maca. Na ostale Santosha še tu in tam piha, Su je postala zelo pozorna na njeno počutje, tako da smo mi ponoči razdeljeni v dve mačji spalnici, staroselka pa ima na voljo sama preostalo hišo in spalnici ljudi, da se sprosti. Ostalim je to ok, ker je zato čez dan veliko manj trenj. Posebno sobico ima tudi naš novi bratec Maj, vendar ga nam Su ne dovoli motiti. Je revež ostal brez svojih ljudi in mačje družine in je v stresu. Kolikor sem na ušesa vlekel pogovor med Vonovima, je Maj sicer prestrašen, vendar je, uporablja pesek, Su in Atu se pusti pobožati, tako da je ok. Čez nekaj časa ga bomo tudi mi lahko obiskali
. Mama bi vsakič ko pride domov kar objela Von Haus, ker je v njej dovolj prostora, da smo vsi mi našli miren dom.
. Velik, postaven fant, ona je pa mala, mehka mucica. Na fotkah pa samo levo sprednjo taco glejte. Njena je bela, cela, spredaj, zadaj, jaz imam pa štumfek.
. Avo imamo vsi radi. Ampak vsi. Mala je kot en veseli hipi. Na easy! Čudovita.

.

, želimo mirno privajanje na nove domove, ostalim pa veliko cartanja, igre in uživanja. Vsem, ki preživljate neprespane noči, medtem ko pomagate zavrženim mačjim bebam in njihovim mamicam pa pošiljamo
, ste naši
.
.
udomačen tiger
super za uspešno mačjo kombinatoriko. Da bi vam le še naprej tako gladko teklo (samo Marlenke pa res ne smete preganjat, lumpi
). Luka, hvala za učno uro ločevanja med vama z Avo (pa za joga poze in priklon, seveda, bom trenirala, če se spet Santosha kaj javi
). Uživajte v nedelji!
udomačen tiger

udomačen tiger

zvesti pes
, ma dio mio Luka tak vrli fant daj bodi prijazen do Marlenke no!
.
se imamo radi

udomačen tiger
vsem Von Mačkovim in enega še posebej za Maja 
čvekava papiga
. Ločeni prostori se dobro obnesejo. Mi je odleglo...

...
od sreče.
udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Kranj
Seniorček bo kmalu ugotovil, da mu ne bo hudega
.
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Celje