udomačen tiger
Re: Indigo, Kushi in Nikita
Ja, so ga premagale, čeprav sem bila optimistična ravno zaradi njegove "zaloge". Vseeno so ga preveč izčrpale in zastrupile in šlo je zares na hitro. Sem šla že večkrat pogledat njegove fotke in ravno v ponedeljek je prav dobro in bolj sproščeno izgledal, da sem se res veselila njegovega napredka. Saj, napredek v socializaciji je tudi zares bil opazen, ampak nama to ni nič pomagalo. In, ko se je rešil prve trakulje sem bila "vesela", da mu je to uspelo in upala, da bo vse OK. Pa ni bilo...

tebi in njegovima bratcu in sestrici. Držimo pesti in tačke, da bo z njima vse ok
se imamo radi

Še oba OK. Upam, da tako tudi ostane.
saj socializirala se bosta pa tudi počasi....ja bogi mucki, no
(Ula je zadnjič zaradi sesalca skočila z viška za štedilnik
. Seveda tu mislim na Mišo, ki mi strelja trapaste poglede in se mi ne pusti božati. Zadnja stvar, ki mi je zamerila je od ponedeljka, ko sem ji morala dati ampulo proti zunanjim zajedalcem za vrat. Še danes se mi ni pustila božati drugače kot med dremežem, ko mi je dovolila celo, da ji božampodbradek. Čarli mi je tudi malo zameril, ker se še ni prišel cartat v naročje. skratka to je huda jeza, ko ti zamerijo muci 
Ni mi žal, da ju imam in da še nismo obupali z njuno socializacijo. Mic po mic, pa bo.