muc POLDI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 12:27 pm

Re: muc POLDI

Če premaknete hladilnik, se tudi "rodi" veliko mišk! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jan 20, 2013 12:32 pm

Super, da se je sprostil in da lahko uživate z njim na polno. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 20, 2013 7:55 pm

Poldi uživa nad vse!

Slika

Slika

Slika

Slika

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če feb 21, 2013 11:17 am

V kakšnega elegantnega muca je zrasel. :rolleyes:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 08, 2013 5:19 pm

poldi lula

POZDRAVLJENI :)

Kmalu bomo poslali še kakšno slikico :). Poldi je krasen muc, ki prede že če le stojiš raven njega... res pravi cartek,.. Po novem uživa tudi na vrtu. Seveda na povodcu, ki smo ga podaljšali, da lahko malo šiba okoli po travi :D

Poleg tega da je tako lušten in skrkljan, pa se nama je zadnjih 14 dni pojavil problem... Muc je začel masovno lulat po kavču... Se je že zgodilo kak mesec nazaj pa smo mislili, da ker nima zadosti čist WC ... sedaj mu menjamo peek v celoti na nekaj dni,... Wc je čistejši od najnega ampak muc se še vedno skoraj vsak drugi dan (večkrat!!) polula po kavču (ki je seved po vrh vsega še od lastnice stanovanja:( )... Že prejšnji vikend sva mela žehto,... NI nama nikakor jasno kaj mu je...WC je čist, ne voziva ga s sabo, vedno ima "varuško" in družbo, razen ko smo v službi. 3 mesece je bilo vse res popolo :( Ima mogoče kdo kako idejo, nasvet :(

Bova..no BOMO zelo hvaležni...

se vidimo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 08, 2013 5:29 pm

Ker je začel lulati po treh mesecih, po moje ni zaradi stresa. Dobro bi ga bilo peljiti na pregled urina, ker ima mogoče vnetje mehurja. Je pa hudič, ko muc enkrat obeleži z urinom, ga zavoha, tudi če še tako čistite in gre rad ponovno na isto mesto. Pri nas je poleg čiščenja pomagal limonin sok + za nekaj časa sem mesto prekrila s polivinilom.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 08, 2013 6:10 pm

Ojej,

ja tale ta žlehtna se ga je očitno dobro prijela :(. Jaz upam, da ga tudi kmalu mine...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 08, 2013 6:19 pm

O, vi imate pa iste probleme kot pri nas....samo mi upam, da smo to uspešno rešili - že par dni ne lula več po postelji :good: Močno trkam na les, da tako ostane :girlblush:

Če želite preberite temo na kavču "Matejka in Ula na svoji postelji"...Skuiki je imela dobre nasvete, sem vse upoštevala in zaenkrat je mir. Za prvo silo pa prekrijte kavč s pleničnimi podlogami ali polivinilom...da ne bo preveč za čistiti. Pa poskusite našpricati s kisom (ali čem, kar mu smrdi)

Upam, da vam rata :good: :girlblush: držimo pesti in tačke :good:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 08, 2013 8:06 pm

Hvala...grem takoj počekirat

LP

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 08, 2013 9:12 pm

Slika

Naš MAČO na vrtu uživa fuuu :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 08, 2013 9:13 pm

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 8:23 am

Ježeš je luštkan. :) :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 9:43 am

A lulanje slučajno sovpada s časom, ko ste ga začeli na vrt spuščati?
(naš mačkonar lula, ko mu kaj ne paše, zadnje čase npr. če ga ne spustim na teraso) :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 10:48 am

Zagonetna reč, tole lulanje.

Tudi naš Cuc več lula, če hoče ven, pa mu ne ustrežem takoj. On sicer lula za vsako stvar, ki mu ne paše, zato ga v dnevno brez nadzora ne spuščamo.

Svetujem pa prvo pregled pri veterinarju.

Glede varnosti zunaj bi bilo pa dobro, da mu namestite še oprsnico, ker se ovratnica rada zelo hitro sname.

Smo na vezi tule prek foruma, da poskusimo čimprej rešiti zadevo!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 10:52 am

:scratch: Jaz sem tudi na to pomislila, kot Alexx - da malo izsiljuje, ker se je navadil ven hodit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 11:01 am

Jaz sem pa pomislila, da ko enkrat muca navadiš na ven, moraš to stalno početi. V bistvu pa mu sicer z najboljšim namenom narediš bolj slabo uslugo. Prej ni vedel, potem ve in si tega želi. In tako živi z željo, ki ne more biti vedno uresničena (nas ni, ni časa). Prav lahko da zato tudi protestira. Kot sem že napisala in je svetovala tudi Visova, pametno bi bilo vseeno preveriti glede vnetja mehurja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 11:11 am

Mačke so izrazit primer prsta in roke (če ponudiš prst...). Naš Cuc tudi s sprehodi zunaj ni več zadovoljen, ima ful problemov zaradi tujih vonjav, pa tudi zunaj ga moram ves čas motivirat.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 09, 2013 4:42 pm

Živjo, ne mucek je lulal že preden je bil zunaj :S. Zdaj sva ubrala še eno smešno taktiko,..zaenkrrat (se pravi zadnjih 24 ur) deluje... Preden svašla spat in preden sva šla od doma sva mu nasula malo briketkov po kavču,... Ni več lulal. :angel: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Bova poskušala s tem še par dni, da bidiva če bo to delovalo,..Raje par briketkov po kavču kot pa luže :D

Hvala za nasvete, sem prebrala in jih imam zabeležene...

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 09, 2013 4:47 pm

visinnox je napisal/-a:Zagonetna reč, tole lulanje.

Tudi naš Cuc več lula, če hoče ven, pa mu ne ustrežem takoj. On sicer lula za vsako stvar, ki mu ne paše, zato ga v dnevno brez nadzora ne spuščamo.

Svetujem pa prvo pregled pri veterinarju.

Glede varnosti zunaj bi bilo pa dobro, da mu namestite še oprsnico, ker se ovratnica rada zelo hitro sname.

Smo na vezi tule prek foruma, da poskusimo čimprej rešiti zadevo!

Ja, sumim, da bo tudi Poldi takoj pokazal svoje nestrinjanje ko mu kaj ne bo pasalo... :D Seveda če briketi na kavču ne bojo delovali, gremo takoj k veterinarju...

Na sliki se ne vidi ampak ima nekakšen povodec, ne samo ovratnico. A ste to mislila? Je zapet tudi čez "prsa":).

Hvala in LP
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 5:39 pm

:good: :clap: super, upam, da tako ostane :clap: priden Poldi, pa lep si tudi, veš :girlblush:

Ja, se mi zdi, da so tudi pri nas najbolj delovali priboljški po postelji, pa seveda Feliway ;) Privoščim vam in nam, da bodo kavči in postelje suhe :good: ...če ne se bomo pa trudili še na kakšen drug način, a ne ;) Poldi, le priden bodi, imaš dober dom :good: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov