Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 03, 2013 10:21 pm

Re: Daj si duška

Ne morem verjet, ampak sem žalostna ker ne morem cunj oprat! :( Kliiiiin***!!1 :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 04, 2013 5:35 pm

Ne bi si mislila, da bom koga na oddaji Priden pes poznala :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 05, 2013 12:39 pm

Dusko, od kod nasemu macku toooooooliiiiiiikoooo dlake?! Izcesem mu za celo pest dlake (in to resno stisnjeno pest dlake!), cez pol ure mi pa ze pritrese polno rit izpadle dlake. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 05, 2013 1:13 pm

Pa saj nimam nič proti otrokom. Niti ne komentiram in se ne vtikam, ker jih nimam, nisem tega sprobala na lastni koži in verjamem, da včasih ni lahko.
Nimam niti nič proti temu, da imajo sosedje piknik za petek in svetek in skoraj vsako nedeljo.
Ampak! Otroški vrišč v igri je eno. Histerično kričanje in obkladanje z žaljivkami ala "kur.a in pras.ca, pa te bom ubil!" med otroci, ki večinoma nimajo niti 10 let,
se pa vsaj meni zdi nekaj popolnoma drugega :dash: . Starši pa nič :O . Sedijo, jejo, pijejo in - nič.
Potem le reagira starejša gospa, mislim, da je babica od dveh tamalih, pa jim prijazno reče, da se ne tako pogovarjati, da je to grdo.
En mulo pa histerično - "ti pa tiho bodi!" :O . Starši pa še kar - nič :O .
Še skozi zaprta okna se sliši, pa dobro dihtajo :dash:

Očitno se res staram , ampak ne razumem tega, res ne :S .
V bistvu se mi zdi vse skupaj žalostno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 05, 2013 5:38 pm

Slavica, res je žalostno, da so zaradi nevzgoje otroci v naprej obsojeni, da postanejo grobijani, ki družbi in okolju ne prinesejo nič dobrega.Večina otrok se slabega obnašanja nauče od staršev. Ko jaz vidim, slišim kaj
takega me prime, da bi zmlatila starše in stare starše, potem pa samo postanem žalostna. Zelo žalostna. Ob enem pa vesela, da je moj otrok za imeti ga rad in spoštovat. In v to, da je odrastel v Človeka je bilo vloženega ogromno vzgoje, časa, skrbi, odgovornosti. In mojo vzgojo prenaša dalje na svojo malo princesko. To mi je najlepše darilo za ves dvojni trud, saj sem mu morala biti mamica in očka v eni osebi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 05, 2013 7:24 pm

še kako te razumem slavica. danes sem tudi jest na terasi poslušala kričečo mularijo, tud noben od njih 10 ziher ne. obkladale sta se dve smrkle ti maš pa joške take pa take, druga pa ti maš pa pič... tako pa tako. mislm no, kam smo pršli :dash: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 06, 2013 9:31 pm

se oproščam ostalim uporabnikom, malo si izposojam tole temo,ker je zadeva nujna - *šiva*,vidim, da si na forumu -kje maš telefon????
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 06, 2013 9:40 pm

Dragi Duško, če bom še kdaj v življenju počela take neumnosti, kot sem jih danes, me prosim takoj opali z lopato po čelu. Jutri se bom cel dan morala opravičevat folku za zmedo :fool:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po maj 06, 2013 9:56 pm

Priporočam v ogled (in debato): https://www.upworthy.com/a-ted-talk-tha ... g=2&c=mrp1
Da se ne bomo pogovarjali o tej problematiki le takrat, ko se zgodi nekaj groznega.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 07, 2013 7:32 am

slavica je napisal/-a:se oproščam ostalim uporabnikom, malo si izposojam tole temo,ker je zadeva nujna - *šiva*,vidim, da si na forumu -kje maš telefon????

Hahaha, optimistka :P Na podstrešnju pod osmimi omarami v ta tretji škatli v četrti torbici od leve proti desni :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 07, 2013 7:52 am

kolk me pa jezijo ljudje, ki jim je težko plačat račun za kvalitetno in pošteno in po vseh dogovorih in v vseh rokih opravljeno delo :devil:
sej bi človek še ignoriral zadevo, pa - pišuka! - moram od tega računa plačat davek, čeprav ga ne bom nikoli dobila plačanega :dash: :dash: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 07, 2013 8:35 am

Itak! Danes bi vsi vse zastonj imeli...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 07, 2013 9:45 am

zalarjeva je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:se oproščam ostalim uporabnikom, malo si izposojam tole temo,ker je zadeva nujna - *šiva*,vidim, da si na forumu -kje maš telefon????

Hahaha, optimistka :P Na podstrešnju pod osmimi omarami v ta tretji škatli v četrti torbici od leve proti desni :lol:

Zalarjeva :lol: :lol: :lol: . Nekako tako, ja :girlblush: :truce: rofl rofl .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To maj 07, 2013 10:12 am

*šivo* spraševat, kje je stacioniran njen mobilni telefon, je ene tko kot mene za napotke kako se do kam pride :D Al pa še boljše, za čas (ne ozirajoč se na datum, uro, mesec, leto... it doesn't matter) :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 07, 2013 9:02 pm

Leia je napisal/-a:kolk me pa jezijo ljudje, ki jim je težko plačat račun za kvalitetno in pošteno in po vseh dogovorih in v vseh rokih opravljeno delo :devil:
sej bi človek še ignoriral zadevo, pa - pišuka! - moram od tega računa plačat davek, čeprav ga ne bom nikoli dobila plačanega :dash: :dash: :dash:

nemoršverjet :O račun plačan :O dobro si to uredil, Duško :good:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 08, 2013 8:55 am

Oaza mi je predlagala, da vprašam še Duškota ... mene poleg splošnih življenjskih travm :P trenutno teži vprašanje, ali je slučajno tu kaka dobra duša, ki bi imela možnost, voljo in čas peljati dve pasji uti iz Brkinov (okolica Kozine, par km od izvoza AC) v Pomurje. Ena uta je večja, druga pa manjša. Če to kaj pripomore k entuziazmu, bom zrihtala tudi točne mere :).

:angel:

P. S. Prosim na ZS.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 08, 2013 11:17 am

Duško daj ti prišepni našim domačim, da tistileh 8 malih res rabi začasno namestitev :( :( :( :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 1:19 pm

Včasih se resno vprašam kje je smisel?! :dash:

Veterinarjeva žena razlaga kako je njihov maček največji frajer na svetu, ki "obvlada" celo vas pa še par sosednjih (seveda nekastriran, včasih ga tudi po cel mesec ni domov).
Zaposlena na veterini hrani psa z ostanki od kosila.
Veterinar ODSVETUJE S/K pred (vsaj) šestimi meseci.
Naši mački so bolni, zato ker so notranji?!?! :O (če bi na njivah ob cesti lovili miške, ki bili super zdravi in SREČNI!)

Pol pa še za nameček: prodajalec v Tukanu razloži stranki, da je kletka premera ca. 45 x 60 primerna celo za 2 nimfi - torej več kot dovolj velika za eno samo!!! :dash:
(in to za nimfo, ki je NIKOLI NE spuščajo, torej je samo v tej kur**vi premajhni kletki!)

In če tako pravijo veterinarji/prodajalci... kdo smo "mi" da jim bomo pamet solili?!? :bad: :dash: :bad:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 8:09 pm

žalostno... :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 09, 2013 8:21 pm

Res je žalostno ... pa veterinarjem ljudje res verjamejo, sploh če jim kaj takega njim všečnega povedo. Za prodajalce v trgovinah sem pa tudi jezna, ne vem kdaj bodo začeli ustrezen kader zaposlovat. Ampak verjetno se začne pri lastnikih? :S :negative:

Jaz sem pa tok utrujena, faaa...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost