Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 22, 2013 12:37 pm

Re: Daj si duška

Kaj pa izven LJ? :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 22, 2013 1:04 pm

To se še nism spravla, je pa prijateljica iskala tudi izven Lj pa je potem komaj dobila in še to zato, ker je bila noseča. Se bom malo pozanimala, če je kje kaj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 22, 2013 2:55 pm

Pokliči na ginekološko, pa ti bojo tam zhr enega našli ko je še prost, jaz hodim k Dr. Požlepovi pa je 1A :good:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 23, 2013 1:25 pm

Ko za mačka, ki ga oddajaš kot izključno notranjega in je zaželena posvojitev v paru ali vsaj že obstoječa družba vsaj enega muca, ki živi v popolnoma istih pogojih in je totalno zdrav, pa se kot ovira izkaže bivanje v atriju z ograjo, ki ni mačje tesna in se v tako tudi ne sme spremenit in so stalni obiskovalci tudi muci iz soseščine (v smislu - pa saj bi imel družbo!) .....se do te točke čisto prijeten in kulturen pogovor v momentu spremeni v sikanje. Ne z moje strani, da ne bo pomote ;)

Me ne zanima, res ne, da če pokličete za muca, ki že dolgo išče dom, da bi morala bit vesela tako fajnega klica - pojdite tja, kjer vam dajo mačka v take pogoje (sem točno povedala, kje to je, ene par takih punktov je no pa par deset kretenov, kjer dobite še skoraj dudarja, tudi) , jaz vam ga/ju pač ne dam in ni nobene potrebe po sikanju.
8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 23, 2013 2:20 pm

:goodpost:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 23, 2013 8:52 pm

Ker je tole najbolj brana tema:
Je že bila katera na rezanju mandlja? Ne na odstranitvi pod anestezijo, samo na prerezu zaradi gnoja. Imam napotnico za nujno, ker imam res štalo, pa sem totalna prpa in me zanima, kako boli :rolleyes:
Bom še izkoristila za opravičilo vsem licitatorjem, ki se jim ne javim, bom takoj, ko bom bolje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 23, 2013 9:12 pm

Nisem bila in nimam pojma, kako izgleda, ampak nič prpa bit, po posegu bo šlo samo še na bolje, pa mogoče boš morala veliko sladoleda pojest (saj to menda pomaga po posegih na mandljih, ne :girlblush: ?). Licitatorji bodo/mo že preživeli, samo porihtaj se kot je treba :kiss: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 24, 2013 8:23 am

all je napisal/-a:Sem se že par dni nazaj hotela poduškat, pa se moram zdaj. :fool: WTF carinikom ni jasno, a ne morajo nekih sankcij imet? Carinska pošta pregleduje stvari, ki nekomu dejansko pripadajo, ki jih je nekdo kupil... obnašajo se pa kot da imajo zabavo v trganju paketov!! :dash: Ful lepo je ko ti najprej ukradejo denar s svojo "carinsko vrednostjo", potem pa dobiš pošiljko še popolnoma strgano.

:dash: :dash: :dash:

Ali pa ko ti cariniki (ruski) razbijejo škatlo iz iverke v kateri so bile luči narejene po naročilu - unikati, pa čeprav je na pak listi opis in slika?! Uničijo lučke in ukradejo... pazi zdaj... ŽARNICE!!!!!!! :dash: V drugi škatli iz iverke so bila shranjena ogledala in škatla je bila oblepljena z opozorili Pazi steklo (tudi v ruščini) pa je f*** carinik s kladivom udaril prav na sredino, da preveri kaj je notri. Adijo pamet, res!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr apr 24, 2013 8:38 am

biarritz je napisal/-a:Ker je tole najbolj brana tema:
Je že bila katera na rezanju mandlja? Ne na odstranitvi pod anestezijo, samo na prerezu zaradi gnoja. Imam napotnico za nujno, ker imam res štalo, pa sem totalna prpa in me zanima, kako boli :rolleyes:
Bom še izkoristila za opravičilo vsem licitatorjem, ki se jim ne javim, bom takoj, ko bom bolje.

Biarritz ne se bat, boj se edino penicilina v tazadnjo :fool: . Sem tudi pred leti imela gnojno, sicer za mandlji in so mi samo punktirali. Ne boli.
Dobro porihtaj :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:30 am

brtz, ti se samo pozdravi čim prej :kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:56 am

Lana, Brina je bila pred leti večkrat zaporedoma na tem rezanju mandljev in okolice zaradi gnoja. Slepila bi te, če bi rekla, da ne boli, ampak hitro mine. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 3:21 pm

dragi duško, jaz imam preveč dela, pa premalo cajta, naredi nekaj s tem čudnim razmerjem, ker bom drgač kmalu sama sebe srečala :devil:
(pa jutri naj bo odličen dan, ne samo dober :angel: )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 8:01 pm

kje bi jaz dobla licence to kill, uno ki ima James Bond - za rešitelje, ki zahtevajo, da kuj zdaj prec vse vržem iz rok in pridem po uno mačko, ki reeeeessss ne more biti več niti sekunde tam in ko na poskok res kuj prec zrihtam prevzem une mačke, dobim mesič, da zdajle pa res ne, ker je rešitelj - na koncertu! :crazy:
Dragi duško, daj zrihtaj, da bom vsaj vsake toliko bila slavica Bond :angel:
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 8:58 pm

No na naši lokaciji se nove mačke še kar pojavljajo, tako da akcija poteka dalje. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:00 pm

joj Duško, prosim, naj ena duša pride k pameti in se razumno odloči prosim, ker če ne kar ne vem, kaj bom naredila :angel: :S
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:40 pm

lahko ti, poleg Duškota seveda, jaz pomagam poskrbet, da tale duša pride k pameti. Znam bit celi :angel: al pa celi :devil: , pač odvisno od konkretne situacije. Tule bi začela z :angel: .
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:42 pm

biarritz je napisal/-a:Ker je tole najbolj brana tema:

Takole ti bom rekla, mislim da je bolše da veš kaj te čaka, jst mam res zelo zelo visok prag bolečine(odigrala tekmo do konca z zvitim gležnjem itd.) pa me je bolelo da sm jokala zraven pri odpiranju mandljev, odrezali mi jih sicer niso, je pa šlo to odpiranje brez kakšne blazne anastezijem samo z nečem mi je pošpricala in to je blo to.
Bom fejst nate mislna ker vem da ni fajn :S
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 24, 2013 9:59 pm

oaza88 je napisal/-a:lahko ti, poleg Duškota seveda, jaz pomagam poskrbet, da tale duša pride k pameti. Znam bit celi :angel: al pa celi :devil: , pač odvisno od konkretne situacije. Tule bi začela z :angel: .
:)

ja, se trudim bit :angel: že ves teden, pa mi počasi zmanjkuje tega angelskega dela ... :S
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 25, 2013 6:14 am

Oh, Duško... preprosto ni fer! :(
Končno naj bi šla za par dni v miru na morje, prvič v življenju imam krasno varstvo za muce (hvala, N.) ampak ne, ane?!
Čez cel vikend je Maučko (muc) bruhal, včeraj nama crkne avto, ponoči pa še ponovitev vnetja pri Sončku... (res je božček) :(

Prav žalostna sem... :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 25, 2013 6:47 am

oh, Alexx :praising:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov