Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 12, 2013 10:01 pm

Re: Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Pa še naša Mila in njena današnja borba , s katero sem se poskusila malo odkupiti za zamudo Njenega!! Praznovanja :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 6:50 am

Hehe, fajn video!! :)

Ne mi zamerit da vpadam tukaj z dvema off-topic vprašanjema (če sem preveč mimo naj me moderatorke prestavijo), ampak ko sem gledala tvoj video, sem se spraševala tole:
-kje dobiš copyright-free inštrumentalno muziko za podlago pod videe? Jaz imam zmeraj s tem probleme ko delam videe za firmo.
-koliko je kaj zdravo živalim dajat kupljene mesne izdelke, ki imajo noter sol in konzervanse? (To sprašujem zato, ker fantje na naši firmi zmeraj kaj praznujejo in kupijo celo nogo pršuta, potem pa meni dajo kost "za psa"... jaz pa ne vem ali bi mu jo dala ali ne, ker pršut je ena sama sol...)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 7:12 am

Mila pa si končno na svoj račun mal pršla, revca boga. :D

MM jaz sicer nism zihr ampak po mojem, če je to enkrat na leto potem ni problem...ves čas pa zihr ni zdravo ampak bojo druge povedale k kaj več vejo. Kost pa po moje lohk daš v par litrov vode pa jo mal "razsoliš" pa splakneš preden Kai po njej plane. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So apr 13, 2013 7:25 am

Meli, midve s Hančko ti pošiljava :kiss: !!! Vse najboljše lepotec! Lobirava pri Von Mački za enga takega prelepega oranžkota, saj ne rabi bit pameten, samo res lep tak kot ti.
Opasne darile si dobil, super! Bodi zdrav, fotkat se pusti in se vidimo na slikicah. Mama obljubi, da dobiš eno lepo skupno slikico od naju dveh asap.

Lupčka Marlenka :angel: in Hana <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 11:36 am

Mačja mama je napisal/-a:-kje dobiš copyright-free inštrumentalno muziko za podlago pod videe? Jaz imam zmeraj s tem probleme ko delam videe za firmo.
-koliko je kaj zdravo živalim dajat kupljene mesne izdelke, ki imajo noter sol in konzervanse? (To sprašujem zato, ker fantje na naši firmi zmeraj kaj praznujejo in kupijo celo nogo pršuta, potem pa meni dajo kost "za psa"... jaz pa ne vem ali bi mu jo dala ali ne, ker pršut je ena sama sol...)

Muziko mi je ponudil youtube sam pri urejanju videa, sem potem sklepala, da se lahko uporabi brez težav s pravicami. To se mi je tokrat prvič zgodilo, nekaj so modernizirali :D
a
Glede kupljenih mesnih izdelkov si pa mislim, da zdravi živali mala količina enkrat ali parkrat na leto ne more škodovati. Mila tele pancete (oziroma, je bolj slanina) ni jedla, vso to grickanje je bilo le po površini, ampak količina, ki jo je vase spravila je zanemarljiva. Po moje je to kot zdravi ljudje in fast food - par hamburgerjev na leto ne bodo povzročili, da boš zbolel (seveda, če jih imaš rad). Za kost od pršuta se mi pa zdi, da je veliko bolj slana, kot karkoli drugega in ne vem, kaj naj ti rečem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 12:00 pm

Meli, vse najboljše <3

MM, youtube ima baje eno bazo takih komadov, v zameno pa jim "predvajaš" oglase - med tvojim filmčkom se pač prikazujejo ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 7:52 pm

joj dva rdja sem zamudla ne samo enga :girlblush: . globoko se opravičujem in upam, da najdeta moč odpuščanja. hkrati vama zaželimo z našo bando še na mnogo let ob dobri papici in družbi :birthday: :rose:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 8:01 pm

Jaz nisem zamudila nič, sem slavljencema čestitala v živo, za darile sta pa dobila en obisk, ki se ju je bolj bal kot onadva (trije) nje. P) Česar šefica še ne ve, ker živiva ene pettisočšeststodvainosemdeset kilometrov narazen in ji še nisem uspela priznat. :girlblush:

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 8:07 pm

Oh, uboga Mel :lol: kot bi jo napadli vesoljci :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 8:12 pm

Da ne boš mislila, par minut (toliko, da sem jim dala večerjo, svežo vodo in da sem spucala WC-je (in pridelek pred kuhinjskim WC-jem) 8) je bilo OK. Potem se je pa Meli odločil, da je desc v hiši in da jo pač mora branit, tako da je skočil naši bogi Mel v glavo. :) Sem jo takoj rešila, ampak dejansko jo je resno mislil nabutat. Melko zlati... :kiss: Hišo čuva, jezno laja (al kako gre že pesmica). ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 8:21 pm

Ja, Melko je znani domobran :D mene in Milo je že branil od delavcev na fasadi 8) Moram se pa z njim malo pomenit o manirah do obiskovalk, nisem imela pojma, da je hotel bit nasilen :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 13, 2013 8:25 pm

Ni problema, prideva z Mel na kufe, pa naj pol pred mamo pokaže, kako pogumen in domobranski je, če upa. :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So apr 20, 2013 4:09 pm

Jo, cat people of Cats familly, where are you? Mi bi se malo smejali, prosim.
Mila, visokorodni pozdrav, vsi drugi se mi lahko priklonite v slovo.
Santosha Von Mačka :devil: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 30, 2013 10:05 pm

Babi se je snelo. Sne-lo :fool: Začela je čivkat!!! :dash:

Pa še je danes neki čarala po kuhinji in se je tak črn dim valil, da so verjetno misnli, da čarovnice sežiga :devil: Še mal smrdi po pogorišču, menda je neko posodo tako definitivno usr***, da ji ne bo pomoči. Eni in drugi, če smo čist odkriti.

Danes je še omare pospravljala in je not zaprla neznano število mačk - vsake tolk se je kak bedak drl :fool: A tega, da zadnje čase mačke tudi na balkon zapira, sem že omenila? Lepo zapre vrata in gre kam, recimo v banjo se namakat, ubogi sestradani reveži crkujejo na tej zimi :fool: :fool: :fool:

Po vsem naštetem to, da baba čivka ni N-Č nenavadnega, čeprav bi bilo bolj za pričakovati, da je začela kokodajsat :devil:

V upanju, da boste jutri zasluženo počivali vas lepo pozdravlja od življenjskih delavnih naporov in preizkušenj čist hin in iberšpant,

Mila :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 30, 2013 10:09 pm

Aja, a ste že slišali, da po trgovinah pse pobira in jih na sprehod pelje? Čiv-čiv, vam povem :shipwrecked:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 01, 2013 10:36 am

:lol: :lol: :lol:
Mila, drži se!
Santosha :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 02, 2013 9:16 am

Mila :kiss: Še dobro da ima Tvoja tebe ... kakšna druga, karakterno šibkejša mačka bi že davno klonila pod takimi vsakodnevnimi stresnimi situacijami! Drži se! :superman:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 10:31 pm

Kdor je lep, je lep <3

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 21, 2013 10:33 pm

Kar je res, je res! :girlyes:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 10:36 pm

Največji pozer v družini 8)

Slika

Slika

Slika

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču