udomačen tiger
Re: Daj si duška

Moderator: andreja
udomačen tiger
čvekava papiga
moksa je napisal/-a:Samooklicani živalovarstvenik to počne selektivno - ne nujno namenoma selektivno, ker bi bil npr hudoben, vendar vseeno selektivno. Npr pomaga psu, vendar potepta pajka. Pomaga mačku, vendar poje ribo (ali pa telička). Pomaga ptiču, ki se znajde na seznamu ogroženih vrst, se pa strinja z odstrelom vran. Pa tako po spisku naprej.
udomačen tiger
all je napisal/-a:A kdo res najame stanovanje za 2.000,00 EUR na mesec?
rozika je napisal/-a:Spet rabim nasvet. Na robu naselja je hiša, kjer je živela gospa, ki je sedaj že kar nekaj časa v domu za ostarele. Zraven hiše v lopi, so se ponovno naselile mačke. Očitno jih nekdo hodi hraniti. Včeraj sem videla vsaj dve odrasli in 4 mladiče (niso več sesni, so pobili nekaj divjih ptičev zadnje dni) .![]()
Lahko sploh kaj naredim, da se ne razmnožijo in/ali končajo povoženi na bližnji cesti?
udomačen tiger
moksa je napisal/-a:sleepy je napisal/-a:Se mi pa zdi, da je fora samo še v tem, da se (na predmetnem področju) čim bolj diskreditira "nasprotnike"...
Oh, seveda, kako da ne. Se ti resnično zdi, da je na tem področju sploh še kaj prostora za dodatno diskreditacijo? Retorično vprašanje, ker v resnici dodatnega prostora nikoli ne zmanjka, kajne.
Poskus diskreditacije "nasprotnika" (???) bi bil, če bi beseda "samooklican" prišla z ust, pardon - tipk, živalovarstvenika. Jaz pa to nisem.
udomačen tiger
kozmopolitanka je napisal/-a:all je napisal/-a:A kdo res najame stanovanje za 2.000,00 EUR na mesec?
all, jaz sem delala v hotelu, kjer nočitev stane precej preko 100€...en pisatelj je vzel sobo za več kot en mesec- zračunaj, kok to pol pride. in sem se vedno spraševala, zakaj hudiča raje ni najel stanovanja za 2000 na mesec
udomačen tiger
Kraj: Koper
sleepy je napisal/-a:Pa če prav štekam živalovarstvenik obstaja samo v teoriji, v praksi bo pa vsak hip to samo še žaljivka, če ni že. Ker preprosto "absolutno" ni mogoče.
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:No, to je že milejše. Sej ne, da bi imela kaj proti tvoji definiciji, samo zame je še vedno preveč radikalna. Pač, so moji nazori malo bolj liberalni. Meni je vseeno kako si kdo reče al pa se počuti in zame je lahko živalovarstvenik tudi tisti, ki "samo" enkrat na leto žabice čez cesto nosi, če sam sebi tako pravi.
udomačen tiger
udomačen tiger
renata je napisal/-a:Veš kaj, Šlepi, ti kar bodi liberalna.Zame je pa nekdo, ki enkrat letno žabe nosi čez cesto in se na to potem celo leto šlepa
kot živalovarstvenik, drugače pa npr. nosi krzno, pa psa ima na (po možnosti prekratki) ketni in tako dalje, kvečjemu samooklican živalovarstvenik oz "kao živalovarstvenik". Pa zate po moje tudi.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Vixen je napisal/-a:Tale cel forum (z Duškom vred) je žal postal hudo radikalen.
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov