čudovita Luna

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 30, 2013 4:53 pm

čudovita Luna

Luna je sivo-oranžna tigrica, odrasla, cca 2 leti stara, ki jo je najditeljica zadnje čase videvala pred vrtcem nekje na Gorenjskem. Bila je okrogla kot luna, od tod njeno ime.

Sterilizirana v visoki brejosti, negativna na Fiv in Felv, razbolhana in razglistana, cepljena - toliko o "tehnikalijah", sicer pa noro lepa, skrajno hvaležna za topel prostor in polne skledice in izredno prijazna.

Nekaj slik za prvi občutek dobit,v bližnji prihodnosti se bo pa razkrila še v svoji polni lepoti <3

Slika

zvezdice dela, srčica mehka.... :kiss:
Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 30, 2013 5:09 pm

Re: čudovita Luna

O, lepotka majha :kiss: zdaj si pa na varnem :cupidgirl:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So mar 30, 2013 8:15 pm

Punčka je sedaj res na varnem, suhem in toplem pri meni doma. Ne moreš verjet, kako je hvaležna za vsak dotik, vsako pozornost in to, da ji ni treba bit več lačna zunaj na mokrem in mrazu. Z vsem svojim bitjem mi sporoča, da ne želi biti več sama tam nekje zunaj, ampak išče domek za vedno. Ni plašna, je neproblematična graciozna mlada dama, rada se crklja in čoha po trebuščku. :) Je sobno čista in vajena ljudi. Kužkov se pa malce boji.
Uglavnem, če kdo išče mačjo prijateljico ali pozna koga, ki jo in bo lepo skrbel zanjo, naj se le oglasi. Ne bo mu žal, ker je res čudovita tako vizuelno kot karakterno. Slikice pa še pridejo. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 31, 2013 11:45 pm

Srčica, kako je lepo zadekana. :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po apr 01, 2013 9:19 am

Luna je kar dobro prišla k sebi po operaciji in zdaj je že prav živahna mlada dama. :) Je pa malce nesrečna, ker mora biti večkrat ločena od nas zaradi naše psičke, s katero se enostavno ne ujameta. Danes jo je Luna hotla celo napasti, kar smo zadnji hip preprečili. Psov se zgleda res boji, drugače pa je prava milina. Želi biti stalno v naročju ali blizu človeka, da se naslanja, čoha in prede. Je pa kriza ponoči, saj ostane v svojem prostoru in potem celo noč joka in prosi za ven. Tako da res urgentno rabi domek za vedno ali pa do takrat vsaj začasnega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 02, 2013 8:15 pm

OK, dajmo jo v oglase. Kdo je kontakt zanjo?
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 02, 2013 9:39 pm

počakaj na kakšno lepšo sliko :)
išče torej stalni dom ali začasno skrbništvo do oddaje, oboje brez pasje družbe
kontakt: Katja, 040-606-121

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 05, 2013 7:23 pm

Zakaj ne morem pripeti novih fotk? Mi program ne dovoli ali pa ne znam... :girlsad:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 05, 2013 7:30 pm

Bi bilo fajn, da se čimveč oglašuje, ja. Jaz se zelo trudim... :)
Lunica bi res osrečila vsakega, ki bi jo imel. Mucka za v naročje je. Uživa v človeški družbi, se stiska in laufa svoj predoči motorček. :good: Na pogled je res čudovita s svojim zelenimi učkami, belim slinčkom pod vratom in gosto, mehko, puhasto dlako. Najbolj ljubka je, ko pride vsa predoča do mojega obraza, me ponoska in pocmoka in se zadovoljno uleže k meni. :kiss: Res je prav očitno hvaležna, da je rešena.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 05, 2013 9:54 pm

Paloma je napisal/-a:Zakaj ne morem pripeti novih fotk? Mi program ne dovoli ali pa ne znam... :girlsad:

bom jaz pripela, Paloma - v nedeljo, prej ne bo zneslo, OK? Malo me mogoče spomni s kakšnim SMSjem, saj veš, emšo pa takle.... :girlblush: ;)

Jernejch - Luno na polno na FB, lepo prosim - v domu/skrbništvu, kjer ne bo "smrtnih sovražnikov" - psov - tam bo Luna šele zacvetela, pa že zdaj je p-r-e-č-u-d-o-v-i-t-a ! :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po apr 08, 2013 8:28 pm

OK, spominjam na slikce!!! :clap:
Bom pa še mal fotkala, če bo gospodična kej pri volji, ker bi samo ležaaalaaa. :D
Pa prosim čim več okol govort, da dobi čudovit domek, punčka zlata. Še moj mož, ki je alregičen na mačjo dlako in se mora po vsakem čohanju pošteno umiti, pravi, da jo bo ful pogrešal. 8) Jst pa tud ane, ampak pomembno je, da je ona na boljšem. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 08, 2013 9:18 pm

evo, nekaj slikc lepe Lune, ki nujno išče dog-free skrbništvo ali kar direkt prav tak kavč:

Slika

nosi bel slinček, pa smejčka se! :kiss:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

kontakt: Katja, 040-606-121

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne apr 14, 2013 8:27 pm

Luna nujno išče začasni al pa še bolš že kar stalni dom. Pri nas bo težko ostala dalj časa. Poleg psa, ki je osnovni problem, je moževa alergija vsak dan bolj moteča in se mi zdi, da že moj dvoletnik kaže neke znake. :girlsad: Tega sem se bala, da bo bolj po možu, ki je tudi sicer hud alergik in ima že na pol astmo. Uglavnem, rabim pomoč, čimveč oglaševanja, da Luna dobi domek. :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 16, 2013 1:09 pm

ja lubika :girlblush: a ti pa še kar čakaš :girlsad: ...sej te kmalu kdo opazi, le kdo te ne bi, lepotička :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če apr 18, 2013 8:10 pm

Ja, tale naša Lunica se je prav razcvetela in res je čudno, da se nihče ne zanima zanjo. :girlsad: To me res žalosti, ker je enkratna mucica, ki bi naredila tooolk veselja vsakemu, ki bi jo imel. Končno se je začela tudi malo igrat in ima zjutraj in zvečer, ko naša pasja dušica spi, prave dirke po dnevni sobi. Žonglira, meče cufije in divja. :D Res je sladka in upam, da se kmalu najde resen kandidat za njen stalni domek.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 19, 2013 6:41 am

držimo pesti za Luno.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To apr 23, 2013 7:38 am

Luna je rezervirana!!!!! :yahoo: V petek ima še cepljenje in čipiranje, za vikend pa že odhaja v čisto svoj domek! :kiss: Jaz ne bi mogla biti bolj vesela zanjo, čeprav mi bo kar malo hudo. Samo da bo naši srčici lepo in bo uživala svoje mačje življenje pa sem jaz srečna. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 23, 2013 8:02 am

:yahoo: :yahoo: :good:

tudi jaz zelo zelo vesela zanjo! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 23, 2013 10:45 am

Super novica :yahoo: :clap: :kiss: zelo vesela sem zate, lubica :angel: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 23, 2013 12:24 pm

:clap: :yahoo: :good: :yahoo: :clap:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov