4-je mulčki: Pearl, Jam, Soul in Fly

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 17, 2011 12:11 pm

Re: 4-je mulčki: Pearl, Jam, Soul in Fly

Komur se pa tele fotke ne zdijo krasen kič, pol pa tud ne vem, no.... :girlblush:
Čudovito poštekan par! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po mar 18, 2013 4:19 pm

Soul in Fly sta se spet malo javili :)

"Mijau, mijau :)

Kako si? Mi smo super :) Kje naj začnem ..

Soul & Fly sta najlepši mucki na svetu, prisrčni za znort, včasih malo lumpasti, ampak tudi to mora bit, drugače bi bil dolgčas :)
Soul je mala bajsika, rada spi v košari za umazano perilo, še rajši pa z zadnje strani odpre zgornji predal omare (nad pralnim strojem) in se uleže v enega nižje. Zjutraj ko se usedem za računalnik pride k meni v naročje in se ckrljava.
Fly je prava manekenka in mi najraje daje lubčke, jaz počepnem ona pa se smuka okrog mene in nastavlja bučko. Zelo rada vsake toliko časa spraska wc papir. Kakšni kamenčki, zamaški, palčke za ušesa in podobno so njune najljubše igrače, čeprav to sploh niso in imata ogromno drugih.

Ne dolgo nazaj smo bile pri veterinarju. Bili sta cepljeni in pohvaljeni, ker imata tako lepo dlako.
Zelo me je zaskrbelo, ko sem pri Fly na vratu pod brado opazila luknjo v dlaki, kot bi imela zlizano do kože, ampak ni zgledalo kot rana. No, veterinar je zadevo pogledal z lučko in rekel, da ni nič hudega, takrat je imela že krastico, zdaj pa je že skoraj poraščeno. Verjetno je to bojna rana, saj imata včasih ker hude borbe. Drugih problemov do sedaj ni bilo. Veterinar je še opozoril naj spremljava dlesen od Fly, ker ima malenkost rdečo. Bo dobila žvarovno :)
Na obisku pri veterinarju sta bili neverjetno pridni.

Vse 4 ti pošiljamo lepe pozdravčke :)"

Slika

Slika

Slika

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po mar 18, 2013 5:00 pm

lepote krasote, ampa ne najlpeše, ker so to moje!!!! hec. BRAVO:))
“Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea.”
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov