Soul in Fly sta se spet malo javili
"Mijau, mijau
Kako si? Mi smo super

Kje naj začnem ..
Soul & Fly sta najlepši mucki na svetu, prisrčni za znort, včasih malo lumpasti, ampak tudi to mora bit, drugače bi bil dolgčas

Soul je mala bajsika, rada spi v košari za umazano perilo, še rajši pa z zadnje strani odpre zgornji predal omare (nad pralnim strojem) in se uleže v enega nižje. Zjutraj ko se usedem za računalnik pride k meni v naročje in se ckrljava.
Fly je prava manekenka in mi najraje daje lubčke, jaz počepnem ona pa se smuka okrog mene in nastavlja bučko. Zelo rada vsake toliko časa spraska wc papir. Kakšni kamenčki, zamaški, palčke za ušesa in podobno so njune najljubše igrače, čeprav to sploh niso in imata ogromno drugih.
Ne dolgo nazaj smo bile pri veterinarju. Bili sta cepljeni in pohvaljeni, ker imata tako lepo dlako.
Zelo me je zaskrbelo, ko sem pri Fly na vratu pod brado opazila luknjo v dlaki, kot bi imela zlizano do kože, ampak ni zgledalo kot rana. No, veterinar je zadevo pogledal z lučko in rekel, da ni nič hudega, takrat je imela že krastico, zdaj pa je že skoraj poraščeno. Verjetno je to bojna rana, saj imata včasih ker hude borbe. Drugih problemov do sedaj ni bilo. Veterinar je še opozoril naj spremljava dlesen od Fly, ker ima malenkost rdečo. Bo dobila žvarovno

Na obisku pri veterinarju sta bili neverjetno pridni.
Vse 4 ti pošiljamo lepe pozdravčke

"