Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr mar 13, 2013 2:32 pm

Re: Daj si duška

Skuiki je napisal/-a:
Prav o tem razmišljam, ja. Zakaj ne bi raje, če že spravljam svoje do konca razsuto življenje v škatle, teh raje razpakirala nekaj sto kilometrov stran z novo priložnostjo v žepu.

Kaj sploh še razmišljam, boš rekla, a ne :D

Ne, ful je prav, da čimveč razmišljaš, preden se odločiš. Pa vendar ne pozabiti, da prevečkrat, res hudo prevečkrat se pri nas naredi prav vse, da se človeka, ki je sposoben, ki ima voljo do dela, ki si želi nekaj ustvariti in pustiti pečat za seboj, onemogoči. Če drugo ne, te onemogočijo s siljenjem v sivo povprečje - o konkretnem metanju polen pod noge bom raje tiho. Če imaš zraven še visenje na gugalnici v čisto privatnem življenju na dnevnem redu, pa itak nimaš več kaj razmišljat - samo sebe brcni v rit in se spakiraj ;)
Težko boš tako zelo zaj***** državo in družbo našla še kje drugod na tem kontinentu, zato se ne obremenjuj s "kaj bo". Če imaš voljo in imaš kaj pokazat, bo vse ok :good:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 2:34 pm

*šiva*, porkaduš pa še dile, nobenih bul ni in jih ne bo! :aggressive:
Ne pri nas in ne pri vas! In pol ti meni, naj sem jaz pozitivna? Hoč batine?! :threaten:
Vse bo OK z obema :dog: :dog: :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr mar 13, 2013 2:37 pm

Ma dijobono, Atlas :( Če lahko kako pomagamo, smo tu.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 2:56 pm

Fejst mislim na Atlasa in držim pesti za najboljši razplet. :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 3:06 pm

Skuiki je napisal/-a:Razišljam in tehtam in se vrtim v krogih: začeti tukaj od začetka in vzpostaviti vse na novo ali preprosto spustiti vse do konca iz rok, oditi kam drugam in pričeti vse na novo?

Hja, Duško, kaj praviš :scratch:

V teh časih ni nikjer prav rožnato. Moj nečak je šel na Novo zelandijo in kmalu ves razočaran tudi prišel nazaj. Nič ni bilo tako, kot je mislil, da bo. Dela ni, vse je drago, ljudje tudi niso ravno navdušeni nad tujci. Če imaš karkoli oprejemljivega tam, kamor misliš odit, je verjetno lažje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 3:11 pm

helena je napisal/-a:
Skuiki je napisal/-a:Razišljam in tehtam in se vrtim v krogih: začeti tukaj od začetka in vzpostaviti vse na novo ali preprosto spustiti vse do konca iz rok, oditi kam drugam in pričeti vse na novo?

V teh časih ni nikjer prav rožnato. Moj nečak je šel na Novo zelandijo in kmalu ves razočaran tudi prišel nazaj. Nič ni bilo tako, kot je mislil, da bo. Dela ni, vse je drago, ljudje tudi niso ravno navdušeni nad tujci. Če imaš karkoli oprejemljivega tam, kamor misliš odit, je verjetno lažje.

Ne, kar "na pamet" (se pravi brez jasne in oprijemljive vizije, kam tam početi) ni bi šla, toliko pogumna pa nisem :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr mar 13, 2013 3:12 pm

Lekcija dneva: če imaš mačjo sobo, ki je bolj za mačke kot za ljudi (beri: kup kotov, tramov in nedostopnih krajev, kamor se muc lahko skrije), potem ni najbolj pametno plašnega muca dat tja in potem upat, da ga boš hitro ujel za (sicer nenujni) obisk na veterini. :S
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 4:43 pm

Če imaš opcijo (se pravi da finančno gre, bi imela delo...) bi jaz rekla da pojdi drugam. :) Če ne bi šlo, se še vedno lahko v pogubo nazaj vrneš...

Pa držim pesti za Atlasa nesrečneža :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 8:01 pm

Odprlo se je novo delovno mesto,eno samo, za katero nisem primerna, medtem ko nas bodo v naslednjih mesecih 300 odpustili. In, če bom med njimi, kam naj grem 5 let pred penzijo, in ostali....to seveda jim ni mar. Pomembno je samo, da lastniki podjetja v žepe pospravijo čim več dobička.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr mar 13, 2013 8:15 pm

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 8:51 pm

Dragi Duško, ti po pravic povem, da znaš bit cel kre*en :fool: , žleht ko satan :devil: , zaje*an do amena :dash: , totalno s*ukat človeku dan ali več njih :negative: , ampak danes se ti pa res, prav tebi, taistemu Duškotu :kiss: , zahvalim za eno happy-end zadevo in ti oprostim tud to, da si dobro uro po tem poskrbel, da me je brezobrazen voznik zalil z vodo do kolen in sem tacala še tričetrt ure na pasjem sprehodu cela mokra in mrzla in z žmohtom v čevljih.

Tkole je blo:
v nedeljo popoldan mi je zaledenelo kri v žilah grozovito zavijanje, tako sorte, ki ga že nekaj časa nisem slišala.....maček, ki se goni :O Je šlo za črnega odraslega mačkona z ogromno bučo in rdečo ovratnico okrog vratu. Napišem hitro oglas na dva radia pa v akcijo. A glej ga vraga, maček adijo, ko magla. In dobim klic lastnika, ki stanuje ene 4 -5 km stran, da je to zagotovo njegov maček. Seveda je bilo moje prvo vprašanje, kako to, da ima še jajca (maček, valda, ne lastnik - zanga pač ne vem statusa :lol: ). Potem se maček en dan ni prikazal pri hiši, niti v bližnji okolici, še slišala ga nisem, čeprav je, dragi moji, to tuljenje bilo nekaj res najgrozovitejšega, kar sem slišala v zadnjih časih.... :O :bad: In potem se je prikazal en dan dopoldan, ko sem bila v službi in nisem mogla it ven, potem pa spet danes popoldan...in hopa-cupa, sva malo počebljala pa gori doli pa potka z briketki pa ščepec baldrijana pa sem ga dobila v box. Poklicala prec lastnika, ki se je zjokal od sreče, pa sva se zmenla, da se mi zahvali na ta način, da se mačka prec objajca. Je prišel sin, ki je bil bližje in smo šli direkt na veterino. heeeeeeepiiiiiii, spet en par jajc manj na vem čistprevečjajčasteminjajčnikastem svetu! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
No - tolko na kratko! rofl

aja, še to, ti morm povedat, dragi Duško, ker je blo res lepo slišat....sin lastnika tega mačka in njegova družina imajo tudi mačko, ki so jo dali sterilizirat, še preden je imela prvič mlade, čeprav so jim vsi, vključno z enim veterinarjem :dash: :devil: :fool: , rekli, naj počaka, da bo imela 1x mlade.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr mar 13, 2013 8:56 pm

Uau, se bere kot kriminalka, ampak s srečnim koncem. :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 9:39 pm

Uf, samo da je šlo fajn končat :) :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 13, 2013 11:52 pm

:clap: Bravo, oaza88, to je bil pa cel projekt! Me zelo veseli, da ti je uspelo! :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če mar 14, 2013 11:52 am

Slika
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 14, 2013 12:27 pm

Atlas (in njegovi), drži se <3
oaza88 :good:
Skuiki, če imaš možnost in znanja in (ja, tkopačje) še kakšne veze kje, sam pejt ... že eno mejo severneje bi znale biti zadeve bolj rožnate ...
Patricija, drži se ...

Duško, pri vsem tem je tole vse skupaj res minorno, ampak ...
1. jaz v avtu res ne rabim mikrostikala, je tut navaden šteker ok, če stane manj kot 80 € :P uni za luč so tam enih 10 evrov, ane? :P (mnja, mal bi čudno zgledalo, vem ;) )
2. pri 20 sem zlahka pojedla zvečer vrečo čipsa/kokic/podobnega junk fooda in naslednji dan vstala brez težav, zdaj pa se po pol vrečke kokic ne spravim iz postelje in komaj živim :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 14, 2013 2:24 pm

OMG. Danes pred Kapitelom, 13.20.. Kombi za prevoz denarja (velik, bel) se najprej zaradi prevelike hitrosti zabije v drug avto, pelje 20cm rikverc, stopi na gas in se namerno ponovno zabije v drug avto. :O Bi ga takoj prijavila, pa kaj ko na internetu skoraj ni slik, da bi vidla od katere službe je bil. :dash: :dash: Mogoče kdo ve, katera služba pobira denar na tistem koncu? Pa še tole za šofejra, ki misli da lahko zaradi močnejšega avtomobila zgazi vse kar mu pride na pot **** **** :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Če mar 14, 2013 8:45 pm

Leia je napisal/-a:(...) Bridge, pejt pisat diplomo! :P

Piše se!
In Duškico, samo pohvalit te moram! Ta dva dneva res ne morem drugače... :good:
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 15, 2013 3:08 am

gipsy, sem mislila, da bom ob tej uri sama gor, helou :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 15, 2013 6:10 am

Za bruhat... :bad: :bad: :bad:

In China, various turtles and fish are sold alive in small plastic bags as trinkets. The bags are sealed, and the customers are informed that the animal will live for several months. Sadly, this isn't true and they're likely to expire within a few hours due to a lack of oxygen.

Please make sure you're never tempted to buy ANYTHING like this as a souvenir and spread the information to your friends.

This is legal in China. There are many examples including fish being sold as Olympic souvenirs: http://bit.ly/NrfzeX and more turtles like this: http://bit.ly/h4dgfP

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov