Družina Von Mačke

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 06, 2013 7:26 pm

Re: Družina Von Mačke

Drage mačje gospe...
Sem pred kako uro Mamo Mačko napotila k branju prispevkov Mile, da mene, uboge mačje duše, ne bi obtožili plagiatorstva (sem cel dan iskala po slovarju ta izraz).
Napaka!!! :dash:
Mati se že celo uro ob računalniku smeji, mi pa prav nič po Von Mačje čakamo na mokro večerjo!!! :girlsad: V kolikor se to ponovi, dobi prepoved dostopanja do foruma.
Pa je podpisala pogodbo, da ne bomo lačni! No, saj briketi so cel dan skoraj pod mojim smrčkom, pa vendar... MOKRO je MOKRO, razumete?! :girlcry:

Lp, Marlenka :angel:

Ps: Jutri je četrtek, jutri je četrtek, jutri je četrtek... :yeey:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 06, 2013 11:00 pm

Mljask, mljask. Pojedli smo, pol pa nas je Mama Su še enkrat podučila kako se moramo jutri lepo obnašati do novincev in nas še na hitro pofotkala.

Tinček vam bo posodil igračke, ni problema. Sem vam rekla, da je srček...
Slika
Slika
Slika

Max je že spal, potem pa je le poslušal Von Mačkovo. "Ja, Mama, ne bom se vsedel na nikogar, obljubim. Malo jih bom samo lovil :P ".
Slika
Slika

Santosha se je delala, kot da se nje to sploh ne tiče. "Ti kr govori dvonoga, jaz pač sem, kar sem... Kontrolfrik."
Slika

Jaz, Marlenka, sem pa hitro pospravla sobico, da bo Lukcu čim bolj všeč. Pa sporočam vam, da sem uradna vodička po zgornji etaži, sem že celo raziskala ;) .
Slika
Slika
Slika
Slika

Vse je pripravljeno. In ne skrbite, takoj, ko pridete z Mamo Von Mačko domov, poročam svetu vaše prve vtise :shipwrecked: .
Držite nam pesti :kiss: .

Lahko noč, Marlenka :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 06, 2013 11:10 pm

jernejch je napisal/-a:ja, Miline so diagonalno nasprotje :lol: ampak beremo pa oboje radi!! <3

super družinca, mačji Von Trappovi, kaj češ lepšega :kiss: :kiss: :kiss:

Ah, ne... Žal, pojemo pa ne kot Von Trappovi ;) . Mama Mačka večkrat pove, da je Mala Kodrasta že zeeeeeeeeeeeeelooooooooooooooo zgodaj uspela izustiti "mama, ne pet". Ima pa druge kvalitete ta naša mačja Mama, tako da tačke čez ušeska in ji oprostimo občasne pevske "izgrede".
Marlenka :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 06, 2013 11:18 pm

Trixi je napisal/-a::) Lubica Marlenka, pošiljam vam poljubčke, vsem na 4ih in na 2eh tačkah. :kiss:

Trixi, sem Mamo Su vprašala kdo si in od tebe pa z veseljem sprejmem poljubčke :girlyes: , sicer si jih poslala veliko vidim, za vse v hiši. Pa jim ne bom povedala, bodo kar vsi moji, ker te pogrešam, si me zelo lepo razvajala, Mama Su pa samo nadaljuje tvoje veliko delo. Si prava mačja :superman: .
:kiss: od tvoje Marleniiiiiiiiiiiiii :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 06, 2013 11:20 pm

<3 :thanks:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 07, 2013 9:12 pm

Mama Su in prijateljčki so tukaj... Vse ok! Miškolina je želela še ostati pri svoji zdajšnji mami, se pa nam je zato pridružila Zala.
Zdaj pa cartanje, vohanje smrčkov in raziskovanje novega okolja v objemu noči.
Se beremo kmalu, obljubim.

Lp, Marlenka :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 07, 2013 11:15 pm

:good: Srečno še naprej! :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 11, 2013 11:18 pm

Oh mijaaaaw, kako sem že zaspana... Veliko se dogaja. Lep mačji šopek smo in k meni v sobico hodijo kar non stop na obiske in novinčki po nasvete.

Največ je pri meni Luka BOJIMSESVOJESENCE Von Maček.
Skriva se v predalu pisalne mize Mame Mačke, kar sem mu seveda prišepnila jaz. Jaz sem tam not čepela skoraj en teden, ko sem prišla sem stanovati. Včasih le pokuka ven in čepi v kotu za mojim hrbtom...
Slika
Potem ga prepričam, da je z višine boljši razgled...
Slika
Tukaj mu skoraj oči ven padejo, ker vidi da Tine prede v Maminem naročju. Ni mu jasno, kako lahko v tem kdo uživa...
Slika
Slika
Včasih pa pride tudi nižje in Mami Su dovoli počohati ga za uhico :good:
Slika

Jošt, ki je bil vmes že Ben (ex. Stržek) RADOVEDEN/NEŽEN/HITRETIHETAČKE Von Maček in Hana (ex. Zala) CARTLJIVA/ZVGRAJENIMMOTORČKOMZAPREDENJE Von Mačka sta nova najboljša prijatelja. Kjer je Jošt, že slišiš Hano v ozadju. Ja! Slišiš jo prej kot vidiš, ker ta mačka PREDE! Tako, da se kar trese med hojo :D
Slika
Slika

Naša dva junaka - divjaka, Tine in Max, nimata časa za nič drugega kot igro, hrano, gledanje skozi okno, spanje. Saj nas opazita in tudi kak vljudnostni obisk pade, ampak smo premirni zanju.
Slika
Slika
Slika

Staroselka nas napiha kadarkoli nas vidi. Sploh je ne upam vprašati kaj si misli o "ta novih", ker me je je preveč strah... Tudi slikati se noče. Mama Su se zelo trudi okoli nje, da bi jo potolažila. Verjamem, da ji bo uspelo.

Oči mi že lezejo skupaj...
Slika

Do naslednjih prigod...
Lahko noč, Marlenka :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 6:58 am

:kiss: Marleni, vse pohvale! Če bom bila pa kdaj mačka, bi rada živela v tem tvojem domu.
Vsem :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 8:26 am

Tako lep šopek ste si "nabrali", da me kar malce "alergija" daje... ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 8:31 am

Marlenka, sem prepričana,da boš Lukcu znala pokazat, da se ni česa bati :kiss: .
Pravi mačji raj :) .

(Tinček :kiss: :girlblush: :kiss: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 12, 2013 8:35 am

Jej, kako sem jaz vesela. :kiss: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 1:40 pm

Super lep pisan šopek ste (pa zelo lepo (tudi pospravljeno) sobico imaš, Marlenka :kiss: ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 8:24 pm

Kakšna krasna druščina ste, čisto navdušena :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 12, 2013 10:30 pm

Kako lepo je brati vaše odgovore!
Trixi, nič čakat, da se rodiš kot mačka. Ti kr pridi! Bo Mama Su kavico skuhala, jaz te pa okupiram in ti eno odpredem. :kiss:
Alex, take alergije imata tudi ta velika Von Mačkova pogosto, ko nas gledata :). Dokler so to alergije sreče, ni drugega, kot da predemo.
Slavica, au, au, au... Tinček, pazi malo, ne skači po meni, tu maš tipkovnico na... "Slavica moja :kiss: :kiss: :kiss: , super se mam :yahoo: . Tvoj Tinček." Slavica, Tinček mi je frizuro pokvaril in tipkovnico umazal, ampak je hotel pisati... Sigurno si fajna, ker ta fant samo je in nori in še vedno Mamo Su najlepše carta ;) .
Gipsy in Avena, vaju bom še večkrat razveselila z našimi zgodbicami. :D
Bela šapa, ja tako je pri mami Von Maček. Čakte, kako že pravi, da ji je všeč...? Mačjelistično? Ne. Mišjelistično? Ne, ne, ta ne bo prava... Aaaa, minimalistično, tako ja. Red in minimalizem, edini okras smo mački, drugače pa mora biti dovolj prostora za življenje - lažje se ne nori :D .

En buc vsem in lahko noč, Marlenka :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 12, 2013 10:34 pm

Trixi, če boš šla na kavo, vzemi še botro zraven ;) Kukr jo poznam, še kave ne bo pila, samo čohala bo svojo zlato lubico :kiss: aja, in vse ostale, ki se ji bodo pustili :D
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To mar 12, 2013 10:44 pm

Marlenkica zlata, tebi in tvoji (pisani) druščini enega velikega :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 14, 2013 7:08 pm

Luki, varovanček moj, vidim, da ti bo res krasno v tej totalno kul familiji <3
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 12:12 am

Ja, Lukiju gre odlično, ima že več fotk kot v vsem 3,5 letnem "ujetništvu" pri nas. ;) Kmalu se bo tudi on nastavil za čohanje. Zdaj si že želi, ampak si še ne upa. :)

Max, ti pa priden! :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 17, 2013 8:23 am

Dobro jutro.

Mama Von Mačka ima toliko dela z nami, da fotoaparat leži v predalu :(. Zdaj, ko sem jaz, Marlenka, že prava pozerka. :girlblush:
Tineta in Maxa skuša prepričati, da jaz nisem njuna igračka in da se prijateljčkov ne preganja in ne tačka, če jaz tega ne želim... Upam, da ji uspe.
Z Lukcem pa Mama Su izkorišča izkušnje z menoj. Stanuje v moji sobici, kjer ni nekih hudih skrivalnih lukenj. Luka se lahko umakne na višino, vendar je vedno na "odprtem" in opazuje kako se mi igramo in cartamo z našimi dvonožniki. Luka se čudi in gleda :O kako mi predemo, skačemo po njih... Za konec cartalnih seans, pa Luka vedno dobi Mamino "tačko" za povohat in en hiter čohec za uhiko za adijo. Ko pride Mama Su v sobo, tudi ne pobegne več panično, da dlaka za njim leti... Saj bo. Mama Von Mačka pravi, da bo Lukec čez leto ali dve prava mačja maza. :good: Jaz se sploh več ne skrivam, pustim se pobožati tudi obiskom! :) Edino Maxa, Tineta in Staroselke me je strah. Ti razumejo samo pihanje in renčanje, to se pa po Marlenkinem mačjem bontonu prijateljem ne dela! :negative:

Vsem, ki navijate za nas en velik buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuc.
Lepe dni z veliko sončka vam želim Marlenka :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov