udomačen tiger
Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek
all je napisal/-a:IsKrIcA je napisal/-a:Jaz sem tudi sprobala cel kup krem, ker imam precej suho kožo in potem tiste, ki so samo za vlaženje niso ok, premastne tudi ne...No, nazadnje sem našla eno, ki pa je precej draga ampak res fajn...enako velja za puder. Drag ko žafran ampak imam pa po njem res lepo škodo, tudi ko ga dam dol, pa res je velka pakunga tko, da potem če preračunam niti ni tolk drag oz. dam jaz komaj kaj več kot sodelavka, ki da vsak mesec po kakih 20 € za nov puder.
Vem da je typo, ampak hecno izpade - maš lepo škodo
Katero pa, in puder?
Mislim, saj tudi če daš ful za puder, ga itak ne kupuješ vsak mesec, tko da tko grozno ni. Je pa treba sprobat kaj ti ustreza. Jaz zdaj sprobavam Burjois za katerega sta 2 makeup artists rekli, da je skoraj identičen Chanelovemu, cena je pa ful manjša recimo.

Krema je Shiseido, za bolj natančno bi mogla na lonček pogledat. Puder je pa La Prairie.
http://www.planet-lepote.com/kozmetomet ... ion-spf-15
Ma ja, ampak a veš to je bolj tista slaba vest, da za eno stvar toliko zapraviš...cena je cca. 150€ ampak ga imam res za eno leto ali pa še malo več.
Je pa tko, da imam jaz ful malo kozmetike...tudi dekorativne: maskaro, dve šminki, dve senčili in to je to

Je katera sprobala kozmetiko od MAC? Mi je zadnjič prijateljica pripovedovala, da imajo odlično podlago za puder.