Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 12:37 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

all je napisal/-a:
IsKrIcA je napisal/-a:Jaz sem tudi sprobala cel kup krem, ker imam precej suho kožo in potem tiste, ki so samo za vlaženje niso ok, premastne tudi ne...No, nazadnje sem našla eno, ki pa je precej draga ampak res fajn...enako velja za puder. Drag ko žafran ampak imam pa po njem res lepo škodo, tudi ko ga dam dol, pa res je velka pakunga tko, da potem če preračunam niti ni tolk drag oz. dam jaz komaj kaj več kot sodelavka, ki da vsak mesec po kakih 20 € za nov puder.

Vem da je typo, ampak hecno izpade - maš lepo škodo :D

Katero pa, in puder?

Mislim, saj tudi če daš ful za puder, ga itak ne kupuješ vsak mesec, tko da tko grozno ni. Je pa treba sprobat kaj ti ustreza. Jaz zdaj sprobavam Burjois za katerega sta 2 makeup artists rekli, da je skoraj identičen Chanelovemu, cena je pa ful manjša recimo.

:lol:

Krema je Shiseido, za bolj natančno bi mogla na lonček pogledat. Puder je pa La Prairie.
http://www.planet-lepote.com/kozmetomet ... ion-spf-15

Ma ja, ampak a veš to je bolj tista slaba vest, da za eno stvar toliko zapraviš...cena je cca. 150€ ampak ga imam res za eno leto ali pa še malo več.
Je pa tko, da imam jaz ful malo kozmetike...tudi dekorativne: maskaro, dve šminki, dve senčili in to je to :)

Je katera sprobala kozmetiko od MAC? Mi je zadnjič prijateljica pripovedovala, da imajo odlično podlago za puder.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 1:23 pm

Shiseido poznam, nisem še sprobala. :D

Jaz bi rada MAC sprobala in če mi fant res pobegne v tujino, že ve da bo dobil spisek stvari, ki mi jih mora prinest. :lol: Kakor vidim na spletu, pa ko gledam kakšne makeup artiste, precej MAC stvari uporabljajo. Sicer verjetno več pro, kot "navadnih", ampak je zgleda kar dobra zadeva.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 1:25 pm

MAC naj bi nekaj imeli v Muellerju...ampak precej malo različnih izdelkov pa hitro jih zmanjka.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 1:26 pm

Kje pa? To verjetno samo v enem v LJ? Ker do zdaj v nobenem nisem zasledila. :O

Je pa odvisno kaj imajo, mislim ne bi nekaj kupila samo zaradi znamke, bi mi moralo bit všeč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 2:30 pm

150 za puder? :O
To je tri kubike drv al pa novembrska položnica za plin. Še dobr, da nisem mozolasta. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr feb 27, 2013 2:55 pm

MAC-a se pri nas ne dobi.

Tale puder od La Prairie po sestavi ni vreden niti 50, kaj šele 150€ (moje osebno mnenje). Cel kup kemije (zaradi silikonov je občutek ob nanosu fin), ker pa je notri izvleček kaviarja (kar je za mene še dodaten minus), je cena pač navita. :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 2:57 pm

Ja no sej sm rekla, da je drag kt žafran :girlblush: No sej mozoljasta tud jaz nism. :P Sm pa sprobala zdj še Dior sculpt al neki tazga, k pa stane okrog 40 € ;) je tud ok, ampak zelo mat in ne tolk hranljiv kt la prairie.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 4:07 pm

Sej te nisem obtožila, da si mozoljasta. ;) Jaz pudra ne uporabljam sploh, samo dobro kremico. Se mi zdi moja koža lepa in ne vidim potrebe.
Moje razvajanje je vodena meditacija pa občasen obisk savne. Za take stvari mi ni škoda denarja, ker me osrečujejo. Med pudrom za 5 in 150 eur pa najbrž ne bi opazila razlike. Mamo pač fejst različne prioritete in s tem ni čist nič narobe, a ne? :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 5:11 pm

Jejhata, jejhata, babe pa pudr....

Slika

:lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 5:27 pm

No, tista ki ne ve kakšne barve ima polt, boljš da si pudra ne daje gor. :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 5:45 pm

Tole sem pa še videla, sredi zime kot da je lihkar iz morja. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 7:59 pm

jest mam pa v predalu še celo en korektor. najdla sem tudi barvico rjavo in maskaro. na prvi se je naredil čez en tak zanimiv film, ta druga je boh ve kok cajta že suha. korektorju je kdo ve kdaj rok potekel. pa mam mazole, sploh ko prihajajo "ženski" dnevi v mesecu, pa me ne gane da bi se šla skrivat. komu kej ne paše, naj pa stran gleda. službe nimam take, da moram bit lepa, zdej pa sploh ne, ko se bom šla še kmetico :lol: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 9:30 pm

Vedno, ko babe začnejo o pudrih, podlagah, korektorjih in podobnem gradivu, se razveselim svoje alergije na sve živo - ko samo pomislim, koliko denarja mi je v življenju zašparala :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 9:38 pm

Cats - jaz sem alergična edino na rdeče meso, pa se vseeno nič ne mažem, ne pudram.. ništa :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 9:50 pm

Ja lejte, vsaka po svoje. Enim je to bolj všeč, enim pač ni. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 10:11 pm

knedl, ko se ti bo zemlja zažrla v kožo, se spomni na limono. ;) Tudi rokavice preverjeno ne pomagajo vedno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 7:56 am

taperverčki je napisal/-a:Sej te nisem obtožila, da si mozoljasta. ;) Jaz pudra ne uporabljam sploh, samo dobro kremico. Se mi zdi moja koža lepa in ne vidim potrebe.
Moje razvajanje je vodena meditacija pa občasen obisk savne. Za take stvari mi ni škoda denarja, ker me osrečujejo. Med pudrom za 5 in 150 eur pa najbrž ne bi opazila razlike. Mamo pač fejst različne prioritete in s tem ni čist nič narobe, a ne? :girlblush:

Ja točno tko :) jaz v savno na primer že zaradi bolezni ne smem oz. nej ne bi no...ja tkole je vsak ma svoje. :)

Sej vem, da je tole standard....sploh k greš po ulici sam mejčkn se mi zdi pa tud trapast, da se zmer ekstremi ven prvlečejo...tko kt je ta ženska k ma glavo v barvo namočeno. Seveda je treba znat zbrat puder in odtenek, to mislm da nam je tle vsem jasno. Une najstnice in die-hard wannabe starlete pa upam, da bo tud sčasoma pamet srečala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če feb 28, 2013 8:47 am

Zakaj samo o ekstremih? Komot si lahko normalno napudrana in ne pretirano napudrana, namejkapirana etc. Blagor tistim, katerim ni potrebno (zelo zelo redkim, roko na srce), jaz brez pudra in blusha izgledam dokaj kadaverično... :girlblush:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 8:56 am

A sem že povedala, kako mi je ena na promociji v lekarni probala kremo proti pegam prodat? Mi začne vsa navdušena razlagat, da ma eno zelo dobro kremo zame, s katero bi mi vse pege izginile. Sem jo s takim enormnim začudenjem vprašala, zakaj bi pa to hotla, da je bejba samo še zafarbala. :lol:
Meni so všeč in me je prav presenetila ta predpostavka, da so sanje vsake ženske, da bi si pege poblajhala. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če feb 28, 2013 9:15 am

Kakor komu paše, iksektli! :good: Če kiri paše glavo v barvo namakat in se zato boljše počuti - go 4 it. Če se kdo drug ob pogledu nanjo ne, pol pride pa filozofija od knedlove prav :good: No, ta filozofija pride vedno prav! :good:
:D
Jaz že leta nisem dala na faco ne pudra ne drugih barv, je bil pa čas, ko sem pred špeglom porabla eno uro za samo smeti v kanto odnest, al pa psa samo scat peljat. Pa sem si bla takrat glih tolko všeč kot sem si danes, samo zgledala sem včasih malo bolj pisano :D

Si predstavljam, da je s farbami in pudri ene približno tako kot z mojim gelom. Ne vem kako, ampak ene dva tedna nazaj mi je ratalo it iz bajte ven brez gela na glavi. Pa sploh vedla nisem, dokler se čez par ur ne dotaknem svojih las... Slika No, pol sem spustila en tašen čuden zvok, da so vsi okoli misnli, da se mi je pol sveta zrušlo na glavo, pol so me pa hiteli hvalit, kako mi paše, kako sem videt manj stroga ( :D kaj vse človek ne zve, če se kdaj zmoti :D ), in kako so vsi misnli, da sem pač spremenila look in to po njihovo na boljše?! :lol: Jasno da sem šla v trgovino po gel, zdržala brez še kakšnpo uro, več pa ni šlo. Ker sem se počutla kot da naga hodim okoli. Tako da... Pač, smo si različni. Na srečo! :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost