Nuxe si bom pogledala, hvala. A imajo kje testerje?
Pa Lush ima spletno trgovino zdaj?

Ma sem pozna.
Od Alverde imam ful stvari, in to različnih, pa precej sem že probala. Dolgo časa sem imela eno kremo za občutljivo kožo, pa mi zdaj pozimi sploh ne učinkuje.

Od Welede imam pa tak čistilni losijon roze barve (za občutljive pomoje?), nekaj časa ga nisem uporabljala (sem imela Alverde tonik), danes pa spet, in je kar ok ta moment. Tko da bom pomoje to ponovno kupila.
Sicer si moram redno piling delat, zraven še Alverde gel za to uporabljam (tisti oranžni, ki ima vonj po marelicah), pa od Afrodite sem si vlažilno kremo kupila, ki je ok za čez dan, za zvečer... ampak se je koži zmešalo in je nanos pudra zjutraj cel problem ratal.

Tko da imam ta moment eno lekarniško zadevo, ne vem če ni celo tisto kar si ti Panda omenila. Oz. sta omenili
Bom pa probala magari še tisto intensive repair od Alverde, to pa pomoje res še nisem.

Za Aqua se pa ne spomnim a sem a nisem še sprobala. Piling vem da sem.
No, za vse ki se mažete s pudrom, meni sicer pomaga, da ga zmešam z malo vlažilne kreme. Pa da ga nanašam od zgoraj navzdol po koži, ker naj bi jo manj luskasto naredilo (namesto nanašanja s krožnimi gibi recimo, ali v vse smeri).
Zdajle ugotavljam, da je prav kul da imata Alverde in Weleda recimo vse izdelke ločene po barvah, glede na tipe kože. Če ne veš imena, poveš barvo, pa je jasno.
Hvala vsem drugač