Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 18, 2012 11:00 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

fiorina je napisal/-a:Pri mucah? Ko skoči gor mimogrede popraska lak. Mislim da to ni dobra rešitev, tudi tiste iz utrapasa niso fajn, so kar krhke.

Če imajo normalen dostop do police, potem tudi ne skačejo kar tako gor. Pri nas se samo na eni mali pozna pikic. Samo mene osebno to ne moti.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 20, 2012 8:15 am

Za bela okna je cel kup variant: PVC in ALU police, kompozitni (umetni) in naravni kamni v svetlih odtenkih, lesene barvane police...
Če imate radiator pod kamnito polico, bo le-ta akumulirala toploto in to je raaaaj za mice mace. :) Naši dve že imata rezervirani vsaka svojo. :D Medtem, ko poleti hladita rite na teh policah, ker so hladne (seveda, če pravočasno spustimo žaluzije).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 8:35 am

Sej ne vem, če nisem že spraševala...a ima katera tole ali kaj podobnega? In če ja, kako se obnese?

http://trgovina.mercator.si/tehnika/gos ... 930-346530
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 10:46 am

Slišala sem, da strašno hvalijo tisto h2o (al nekaj takega) zadevo. Je kar nekaj dražja, ampak baje je vredno. Žal pa so to samo informacije iz druge roke ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To nov 27, 2012 12:42 pm

Moja mama ima ta zelenega h2o in je baje super, ga rada uporablja. Če te posebej kaj zanima, jo lahko vprašam. Jaz pa na svojega še čakam :S Je tudi ena novejša verzija v vijolični barvi, ampak mislim, da nima tistega krajšega nastavka, torej je samo za tla.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To nov 27, 2012 1:03 pm

Jaz imam tega: http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/oprema-za-dom/ciscenje-naprave-in-cistila/parni-cistilnik-vaporetto-vaporetto-polti-pocket_-_CX00277D74?bPar=1
pa je kr ok (samo mislim da se ga ne dobi več).

Nasplošno mi je parni čistilnik fina zadeva za razkuževanje (sem ga kupila ko smo imeli mikrosporijo), za mačji wc, kavč, mačja plezala, ga uporabljam za kopalnico, kuhinjo, praktično za vse, da uporabim čim manj kemikalij.

Je pa res da ni v uporabi zelo pogosto, ker ga je treba sestavit, napolnit, počakat da se segreje... Ga imam za generalna čiščenja, ko si vzamem več časa.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 1:33 pm

No ta na linku, ki sem ga dala mi je všeč ravno zato ker je majhen in ga lahko držiš v roki in očistiš tudi npr. okna ali ploščice plus, da sem v stanovanju komaj našla prostor za sesalec še tega pa res ne vem kam bi dala (ta velikega). Je pa tudi meni všeč ravno zaradi tega ker ne uporabljaš kemikalij, ker sem mnenja da jih porabimo občutno preveč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 1:42 pm

Aveš ... Glede na to, da ni strahotno drag (oz. če si ga lahko privoščiš), ga pa preizkusi ;) Meni ni toliko problematičen prostor za shranjevanje, tako da resno tuhtam o h2o-ju :D No, bomo videli ... Bo najbrž Miklavž kaj takega prinesel rofl Je strašno praktične sorte ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 1:52 pm

Ja malo je tudi problem v ceni...bom razmislila, če se nas usmiljo in dobimo božičnico ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 27, 2012 4:38 pm

Jaz sem sprobala h2o (sej je to uni top shop, a ne?) pa mi ni všeč, ker pusti za sabo preveč mokro in se potem ful dolgo suši. Pa laminat se mi je napihnil z njim, parket bi jo pa verjetno še slabše odnesel. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 8:42 pm

tudi jaz imam vprašanje iz družine sesalcev :)

jaz imam doma klasičen sesalec, sem ful ekstra oh in sploh zadovoljna z njim (pa sem delala že s ful sesalci, pa mi je moj še vedno top), ima pa eno "pomanjkljivost", ki sem jo opazila šele sedaj, ko malo bolj uporabljam stopnice in jih posledično tudi več pucam. Namreč, na živce mi gre, ker nimam dovolj kabla, že svoje stopnice komaj dosežem, za spodnji štuk moram p še 2krat preklapljat, ker imamo butasto postavljene vtičnice. in sem začela razmišljat o baterijskemu stoječemu (za predstavo- http://www.mimovrste.com/artikel/332008 ... 204tm#tech), pa me zanima, če ima katera kakšne izkušnje oz. na kaj naj pazim. tega bi uporabljala samo za stopnice (pa mogoče bi stal v kuhin ji, za kakšne priložnostne drobtine), zato ne rabim, da je neki ekstra temeljit, če me razumete....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 8:48 pm

Zakaj pa ne vzameš en ornk inžinirski podaljšek od 10-20 m? Kaj nisi pri meni videla tak damski okrasni detajl v dnevni? :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 9:01 pm

Jaz imam tega - http://www.mimovrste.com/artikel/332007 ... d#galerija, pa mi prav pride za vse malenkosti, pa hitro je posesano, dobro sesa drobtine, pesek, prah, smeti okoli praskalnika, tudi preproge lahko površinsko posesam. Za bolj konkretno globinsko in močno sesanje imam pa vorwerka. Tako da je verjetno tudi ta na tvojem linku vsaj toliko zmogljiv kot moj, ker je pa večji pa verjetno še bolj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 9:01 pm

Jaz mam tega že kar nekaj let in mi super služi dnevno za na hitro pospravit. Super pobere dlake, prah in Cats Best posip, medtem ko kristalov ne, ker so preveliki (je krtača tok nizka, da jih sprednji rob samo poriva pred sabo). Baterija mi zdrži cca. 80 kvadratov. Primerno za gladke površine, na tepihu ne naredi kaj dosti. Pa baterija je še vedno kot nova, ker ga pred polnjenjem vedno pustim prižganega, da se do konca sprazni. Uglavnem sem zadovoljna, meni olajša vsakdanje življenje. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 9:06 pm

cats :lol: zato, ker to ne rešuje problema odprtih vrat (vsak štuk ima svoja "vhodna" vrata), kar v praksi pomeni, da če jih prej ne zaprem v svoje sobe, mačje izbeglice po celi bajti :P sploh pa nisem fanica podaljškov in se jim probam izogibat, če se le da.

taperverčki: tepihov (razen kakšnega predpražnika) itak nimamo, pesek imamo pa zelo droben, tako da bi se najbrž dobro obnesel tudi za kuhinjo in še kaj. hvala :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 7:06 pm

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 8:16 pm

Eno vprašanje za vse z suho kožo - katero vlažilno kremo za obraz uporabljate, če jo? Sicer imam zdaj neko novo, ker mi je dermatologinja dala en kup testerjev, ampak me vseeno zanima. Ker je to prav za znort. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 8:26 pm

Nuxe nirvanesque za suho kožo. Ampak ogromno razlike naredi tudi ostala nega. Ko obraz umiješ, obvezno uporabiš tonik in šele potem namažeš s kremo. Meni je bla krasna kombinacija od Nuxa gel za obraz z medom in tonik z rožno vodico, samo je precej drago. Zdaj sem našla cenejoš varianto, ki mi ni nič slabš: Alverde čistilna pena za zelo občutljivo kožo in tonik z rožno vodico (roza pokrovček). Res prvo zimo, da nimam pol obraza rdečega in luskastega!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 8:27 pm

Aja, tonik v prvem primeru od Nuxa, drugem pa od Alverde. Drugi je precej cenejši pa čisto nič slabši.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 8:28 pm

http://www.lush.si/shop/product/product ... skin-drink
ful zadovoljna, nč se ne svetim po obrazu, lepo se vpije, pa mal se jo porabi.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov