Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 12:29 pm

Re: Daj si duška

No, sej zato pa pravim da NIKAR!! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So feb 23, 2013 12:38 pm

moksa je napisal/-a:Prvič resno razmišljam o tem, da bi si odprla FB profil. Prosim, naj me kdo še pravočasno in argumentirano zaustavi, hvala :sweep:

No arguments here. Just do it!

Slika
8)

On the second thought... :scratch: ... :rolleyes: I dare U! :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor So feb 23, 2013 12:38 pm

helena je napisal/-a:moksa, NIKAR! :fool: :D

Argumentirano, grrrr...drsim v prepad in pogubo, ki slišita na ime "zarečenega kruha se največ popapca"...
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 12:39 pm

Dober tek! :nyam:
:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 1:16 pm

FB - najenostavnejši način, da o bežnih znancih izveš vse, česar nisi hotel vedeti. Potem sledi čistka, najprej iz newsfeeda odstraniš vse mamice na porodniški, ki na dan objavijo 95 slik svojega dojenčka. Potem sledijo obsedenci z nagradnimi igrami, ki vsak dan posebej delijo 103 nagradne igre, kjer lahko zadanejo vse od jahlic, tampona, oblačil pa do hiše, ferrarija in podobno. Nato te počasi začnejo motit tudi uni, ki se vsak dan ful pritožujejo in razburjajo. Pa seveda še aktivisti, ki ti vsiljujejo vse od religij, veganstva, posvajanja otrok iz Indije, grozljivih mučenj živali in ljudi.
Na koncu ugotoviš, da imaš v news feedu samo še tistih par organizacij, društev in interesnih skupin, ki si jih sam izbral ter tiste, ki objavljajo veliko slikic luštnih živali in šale. Aha pa ne pozabimo še moje najnovejše funkcionalnosti: suggested posts. Kar med novicami se na vsakih nekaj prispevkov tvojih prijateljev pojavi še reklama, tako da je cca 20% vsebine samih reklam, ki jih nočeš gledat. Včeraj recimo so bili to tudi gnusni surovi šnicli.

Odločitev je pa seveda tvoja. Če odpreš, me pofriendaj. :D
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 2:22 pm

moksa, če to narediš, bom jaz ostala edina oseba na svetu brez FB in bom ratala slavna :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 2:29 pm

taperverčki je napisal/-a:FB - najenostavnejši način, da o bežnih znancih izveš vse, česar nisi hotel vedeti. Potem sledi čistka, najprej iz newsfeeda odstraniš vse mamice na porodniški, ki na dan objavijo 95 slik svojega dojenčka. Potem sledijo obsedenci z nagradnimi igrami, ki vsak dan posebej delijo 103 nagradne igre, kjer lahko zadanejo vse od jahlic, tampona, oblačil pa do hiše, ferrarija in podobno. Nato te počasi začnejo motit tudi uni, ki se vsak dan ful pritožujejo in razburjajo. Pa seveda še aktivisti, ki ti vsiljujejo vse od religij, veganstva, posvajanja otrok iz Indije, grozljivih mučenj živali in ljudi.
Na koncu ugotoviš, da imaš v news feedu samo še tistih par organizacij, društev in interesnih skupin, ki si jih sam izbral ter tiste, ki objavljajo veliko slikic luštnih živali in šale. Aha pa ne pozabimo še moje najnovejše funkcionalnosti: suggested posts. Kar med novicami se na vsakih nekaj prispevkov tvojih prijateljev pojavi še reklama, tako da je cca 20% vsebine samih reklam, ki jih nočeš gledat. Včeraj recimo so bili to tudi gnusni surovi šnicli.

Odločitev je pa seveda tvoja. Če odpreš, me pofriendaj. :D

Evo, to razumem pod "argumentirano" :good:

Cats, :lol:
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 3:29 pm

moksa, fajn je, če imaš recimo svoje podjetje ali organizacijo, ker jo je ful lažje delit z ljudmi, kot če lastnega profila nimaš.
meni osebno je fajn zato, ker imam kup ljudi iz drugega konca sveta gor in je ful enostavno ostati v stiku z njimi (meni 100krat bolj priročno kot pa po mejlu).

je pa točno tako, kot je taperverčki rekla :) ampak jst to sprejemam kot nujno zlo...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 5:30 pm

Pa saj če ti gre kdo na živce, s katerim itak nimaš stikov, je bil pa ne vem tvoj sošolec 10 let nazaj, itak lahko zbrišeš tako osebo iz prijateljev ven. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 5:35 pm

All, jaz sm našla še bolj humano varjanto. Take fliknem v restricted listo, da ne gledajo vseh mojih slik (ker so jako zasebne narave, k itak skoz sam mačke slikam :crazy: ) pa nastavim, da se mi ne prikazujejo v news feedu. :nyam:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 5:40 pm

Aja, da ti lahko še zmer njih gledaš? :P

Ma jaz pa kar zbrišem, ali pač ne sprejmem... itak mi je FB že čisto dolgočasen, ampak ga zaenkrat še imam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 5:42 pm

FB je fajn, ampak moraš biti zelo kritičen do tega, koga sprejmeš za prijatelja. Sprejmeš res samo tiste, ki jih poznaš v real lajfu in ki jih vidiš pogosto (dnevno ali tedensko). Za ohranjat stike s takimi ljudmi je FB super. Nikakor pa NE sprejet za prijatelje folka, ki jih nisi videla že od srednje šole, ker taki samo objavljajo sranje ki te ne briga (in vse tisto kar je gor naštela TPV). Jaz imam recimo samo 17 prijateljev, od tega so trije fejk profili. Bodi zelo izbirčna koga spoprijateljiš (kriterij naj ti bo recimo če bi ga povabila na kofe k sebi domov v kuhinjo 1x na teden). Če ti je odgovor ja, potem sprejmi prijateljstvo, sicer ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 6:04 pm

Nisem tok striktna glede tega, kok mam "prijateljev" in imam dosti takih, ki jih že dolgo nisem videla. Sem pa tok bl striktna glede tega, kakšne stvari objavljam. Mi je jasno, da kljub vsem nastavitvam zasebnosti še vedno velja, da ko je enkrat na internetu, tam ostane za vedno. Tako razen mačkov ni gor lih nič drugega iz mojega zasebnega življenja. 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 6:50 pm

Jaz sprejmem vse, ki jih poznam in jih želim za prijatelje, pa tudi če se dolgo nismo videli, sploh za prijatelje iz tujine to velja. Do sedaj sem rabila zbirati samo sošolca, ki ga že itak vsak dan prenašam v šoli. :D Mi je pa FB super za spremljati "živalsko", rastlinsko itd. sceno, če najdeš dobre skupine si lahko na enostaven način ljudje veliko svetujejo in pomagajo med sabo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 9:17 pm

No, medtem mi je bes splahnel, pritisk se vrnil med normalne okvirje, pa par kilometrov sem pretekla in prišla do zaključka, da bom zaenkrat še naprej shajala brez FB in delala družbo Cats :P
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 23, 2013 9:29 pm

Čisto simpl je.

Slika
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 24, 2013 8:51 am

Ok duško, a nam tole vračaš za vsa leta nazaj? Sedaj imamo tisti z majhnimi psi že zelo resen problem kam iti na sprehod, še dobro da imamo v bližini hrib na katerem se mulci sankajo in naredijo par kvadratnih metrov steptanega snega, da se lahko naše zverinice zlavfajo. :D Čez noč 30cm frišnega, pa še od prej pol metra. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 24, 2013 9:51 am

Iti danes iz MS domov na Gorenjsko ali ne, to je zdaj vprašanje :scratch:
Vreme blesavo :negative:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 24, 2013 10:10 am

rozika je napisal/-a:Ok duško, a nam tole vračaš za vsa leta nazaj? Sedaj imamo tisti z majhnimi psi že zelo resen problem kam iti na sprehod, še dobro da imamo v bližini hrib na katerem se mulci sankajo in naredijo par kvadratnih metrov steptanega snega, da se lahko naše zverinice zlavfajo. :D Čez noč 30cm frišnega, pa še od prej pol metra. :rolleyes:

he he vem kako ti je , nam pa zdaj prov fajn pride tavelik pasji fant, da jima potko dela pa še pazi na njiju da se kje ne zgubita, pa še on se mora fajn potrudt da kam pride
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 24, 2013 10:35 am

Veliki psi so zakon :good: Jaz sem zadnjič šla na sprehod s kolegico, ki ima yorkija. Je revež poleg tega, da po celcu ne more, postal v 5 minutah snežena kepa, se je komaj premikal, toliko kep se mu je po dlakah naredilo :P Je bil kot rambo :D
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov