Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 11:59 am

Re: Daj si duška

rozika, od kod pa si?

Predlagam da se obrneš na Zavod Kosovir, oni se ukvarjajo z bolj "eksotičnimi" živalmi.
Glede na to da lovijo pobegle dihurje itd. imajo gotovo tudi živolovko.
Podgano je potrebno ujeti in spraviti do veterinarja, ki se na podgane
spozna (npr. Ambulanta za glodavce, kunce, ptice in eksote na Veterinarski
fakulteti), potem se bo pa glede na njeno stanje ugotavljajo, kje jo namestiti.

Iz Mute prihajajo enkrat do dvakrat na teden v LJ in mogoče se je dogovoriti,
da prevzamejo v oskrbo žival tudi na VF. Vsaj jaz sem se lahko enkrat dogovorila
tako za goloba, ki so ga čez noč prijazno vzeli v oskrbo na fakulteti.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 12:24 pm

Hvala za nasvet. Tale vikend je pa res ekstremen, smo ravno našli "drogeraško" opremo v bloku, kar pomeni da se je sosed ki je že bil na zdravljenju spet podal v svet drog. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 2:22 pm

Malo za info. Ker igel seveda ne mislimo sami odstraniti, kličem komunalo Vrhnika. Tip me ja par minut za j. da kaj se grem da oni tega ne delajo itd. itd., ga naderem da kako se upa tako obnašati do "strank" in končno izvem da naj kličem policijo. Kličem policijo kjer mi prijazno dajo cifro društva Stigma. Oni odstranjujejo igle, vendar je treba plačati, tako da moram sedaj še ugotoviti kdo je dolžan plačati, tisti ki prijavi ali lastnik blokov (občnina), ampak ok, to bom že zrihtala. Ta tip na komunali pa dobi prijavo šefu, se bo delal norca iz ljudi, pha. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 3:26 pm

Ok, nadaljevanje zgodbe. Policija kliče okoli in ugotovi da občina nima predpisa kaj s temi stvarmi,tako da so se na koncu gasilci javili da bodo zrihtali čeprav niso izurjeni za to. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne feb 17, 2013 9:46 pm

Pišem sem, ker je najbolj obiskana tema :rolleyes: : na razpolago imam nekaj knjig na temo islama - izvod korana v prevodu Besima Korkuta (dvojezičen - v bosanskem in arabskem jeziku), knjigo Poruka Kur'ana (prevod korana v bosanski jezik s komentarjem, http://elkalem.ba/index.php/poruka-kur-ana.html), življenjepis preroka Mohameda, pa še kaj bi se našlo.
Če koga zanimajo, ali pa če kdo pozna koga, ki bi ga te knjige zanimale, jih z veseljem dam na licitacije. Zaradi specifike argumenta raje prej vprašam tule, da vidim, če sploh obstaja zanimanje :truce:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 9:53 pm

No, mene bi prevod Korana zanimal. :) (seveda, če ne bo izklicna cena 60 EUR kot je na linku, ki si ga dala :D )
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne feb 17, 2013 9:59 pm

Super, hvala! Ne, ne bo 60,00 EUR, se bom držala "eno malo nazaj" s ceno. Vendar ne preveč nazaj :P
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 10:54 pm

[quote="Mačja mama"]Fiorina: kaj pa je s tabo? :praising:

To je Škratek, mala mucica s prelepimi tačkami, želvovinasta tigrica
Slika

Slika

Slika

to pa je moj Mexxi, najbolj skuliran, prijazen, nežen kuži na svetu. Ki nas je poznal en dan, pa vendar je mirno pustil , da smo mu populili vse ceke, pregledali in namazali vse rane, ki je jedel iz roke, kot da je to čisto nekaj normalnega na svetu, da ga nekdo tako hrani, ki ne bo več enega dneva v življenju prespal na mehki blazini, ki nas išče okoli naše hiške in se sprašuje kaj za vraga na svetu je komu storil, da smo ga spet zapustili in je zopet sam, da išče hrano po smetnjakih. Vse kar sem lahko naredila, je da sem mu dala usrano brisačo, ki jo bo nekdo ziher zaplenil in da sem prijaznega rasto na plaži založila z nekaj vrečami briketov, ki sem jih kupila v trgovini, pa ne kaj jakega, ker tega itak ni.
Slika

Slika

Ja, vedno bo v mojem spominu in boli me do dna srca, da ga nisem mogla vzet s sabo. :'(

:offtopic: neverjetno, kako lahko psa v desetih dnevih porediš, urediš, prečešeš,kako se dlaka izboljša, pa verjemite, da nimam pojma o prehrani psa, smo kuhali ribice in piščančka in govedino in meso mešali z malo polnozrnatega riža in zelenjavce, upam, da ni bilo zelo narobe, in malo smo ga navajali na brikete, četudi niso najboljši, pa vendar veliko boljši kot odpadki iz smetnjakov. Koliko ga lahko naučiš v tako kratkem času pa nimam pojma o psih ali o kakem treningu....
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 11:48 pm

:praising: :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 12:30 am

O joj, to je pa prav žalostno :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 7:51 am

O joj.. te čisto razumem, ja... Jaz sem si tudi zmeraj kaj takega našla na vsakih poletnih počitnicah.
Ubogi kuža, in uboga ti. :girlsad: :praising:

Moderatorke, kje imamo kak lep smajli za "objem" ?? Nekaj takega rabimo: Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 1:28 pm

Jaz psov iz Turčije še zmeraj ne morem pozabiti :( Enega med njimi še posebno ne...
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 6:13 pm

Hvala za razumevanje vsem in za topel objem Mačja mama :girlblush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 6:37 pm

Bila v trgovini in doživela prizor zaradi katerega bom še nekaj časa takole :bad: . Mož se je obnašal do žene, kot da je stara 5 let in jo na vsakem koraku poniževal. :bad: res. In potem pravijo da je mladina nekulturna, itd.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 6:52 pm

Jaz sem bila pa celo popoldne pri zdravniku in v čakalnici z enim, oprostite izrazom, nagnusnim nekulturnim prascem, ki si je vrtal po nosu, :bad: tisto mazal po stolih, :bad: pljuval po tleh, si vrtal po zobeh, :bad: se s tistimi rokami potem povsod naslanjal, :bad: pobiral svinjarijo naokoli, si zavezoval čevlje, pa potem stavil prste spet v usta, :bad: pa spet pljuval... :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

In potem se čudimo, da so takšne epidemije teh viroz...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 7:02 pm

rozika je napisal/-a:Bila v trgovini in doživela prizor zaradi katerega bom še nekaj časa takole :bad: . Mož se je obnašal do žene, kot da je stara 5 let in jo na vsakem koraku poniževal. :bad: res. In potem pravijo da je mladina nekulturna, itd.

To nima veze s starostjo. Maš tipe ki so kre*eni, pa so taki do žensk tudi ko so stari 15 let ali pa ko so stari 50 let. Ker jih preveč še vedno misli, da so oni nad žensko.

No, to je moje skromno mnenje,...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 8:10 pm

Aaaaaaaaagrh. :dash: :girlcry: :fool: :crazy: :sos: :wacko: Dost mam! Od zdaj naprej vse delam sproti, ker tole je pa že preveč. Kot en Quasimodo čepim za računalnikom, vse me boli od sedenja, neprespana sem, tečna, možgani mi ne delajo več ok, pa še ves čas imam en uč na uri, ker odštevam ure do roka. Neeeeeeeeeee. :bad:
Evo, zbruhala sem se, zdaj pa marš nazaj pisat ena jajca, ki jih noben ne bo hotel brati. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 8:20 pm

bom jest prebrala na dopustu ko bom mela kej cajta za to :D .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 8:27 pm

mateja je napisal/-a:Od zdaj naprej vse delam sproti, ker tole je pa že preveč.

A tega mogoče še nismo vsi sklenili že ... neskončnokrat? ;)
No, držim pesti, da tebi uspe :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 18, 2013 9:19 pm

kako lažje bi bilo ur dela razdeliti na cel teden, kot pa na tri dni. :negative: Občudujem in zavidam tistim, ki jim to uspe, ampak prisežem, da bom jaz tudi enkrat taka. :) Upam samo, da čimprej, preden me pobere.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov