2 "smučarja" s Krvavca

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So jan 26, 2013 9:10 pm

Re: 2 "smučarja" s Krvavca

Kako ima lepo pikast hrbet <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So jan 26, 2013 9:55 pm

Jurček pred odhodom v svoj dom :)

Slika

Slika

Jurček in Ginger
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 26, 2013 9:56 pm

Kakšen luškan bunkec <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 27, 2013 10:50 am

Res, res upam, da se bodo javili kaj s slikcami, da vidim v kakšnega lepotca bo zrasel in kako se ima :angel: Srečno Jure!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po jan 28, 2013 9:11 am

Srečno Jurči :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 9:15 am

Javil se je zaenkrat samo v besedi, slikce pa pridejo, ko se privadi :)

"Zdravo. Juretu je sedaj ime Tom. V soboto je bil ubogi, samo tresel se je, skrival, nič jedel. Počasi se mu približujemo, eden po eden se igra z njim, včeraj je že raziskoval po prostorih. Vsak zvok ga splaši. Wc je osvojil, včeraj je že pridno jedel. Danes ponoči je bilo že bolj pestro :). Kar dolgo je hodil iz prostora v prostor in mijavkal, zvrnil rožo iz omare, nato pa si je izbral, da bo spal pri meni v postelji. Kmalu bo vse v redu, samo da se privadimo en drugega."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 9:17 am

:clap: :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 9:46 am

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 10:30 am

Kolk je meni lepo brat takšna poročila :D :D :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 11:41 am

Za preostala dva, ki sta še vedno na Krvavcu pa ni nič novega še? Jih skrbnik tam gor ne bi mogel ujeti, pa bi jih šel kdo potem samo iskat? Prispevam za plačilo gondole, če je potrebno. Zelo rada bi ju šla jaz iskat, pa ne morem, žal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 28, 2013 12:41 pm

kot kaže, bo lahko šla ena poskusit v sredo, ena v četrtek, če ne bo uspeha, greva v soboto gor še dve.

Patricija, strošek gondole ni problem, nam je RTC Krvavec vedno prijazno dal zastonj uporabo, ko sem šla lovit in tudi vnaprej ne pričakujem težav s tem. Glavni problem je v tem, da sta tadva očitno bolj plašna kot prva dva in ju bo treba ujet drugače. Sem se že tko malo črno hecala sama pri sebi, da če ne bo šlo drugače, bom pa toliko časa tekala za njima, da se utrudita, torej gremo »na izčrpavanje«….sam` na žalost sem v slabi formi, pa bi stoposto onadva zmagala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 02, 2013 8:51 pm

ena slikca naše Tine...se sicer ne vidi dobro, ampak hotela sem pokazat, kako dobro uček napreduje...zdej je v bistvu tista meglica samo še na sredini učka. skratka, napredujemo :good:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 03, 2013 9:11 am

Bravo za uček, res veliko bolje izgleda. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 03, 2013 10:49 am

Ful dobr izgleda :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 03, 2013 11:32 am

Super! Pa Tina zgleda taka luštkana okrogla bunkica <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 03, 2013 11:46 am

Lepotička :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 03, 2013 1:34 pm

:clap: , vesela za učka! :clap:
:kiss: srčici

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 04, 2013 1:15 pm

No, jaz sem tista Eva, ki je muca opazila na Krvavcu na otvoritvi smučarske sezone, ker nisem vedela, kako poteka prijava lokacije najdenih muckov v tej občini, sem se obrnila na DZZŽ Kranj in Ana mi je prijazno vse razložila. Na občini so se zgovarjali, da so mucki lastniški in ukreniti nisem mogla nič...
Naslednjič, ko smo bili s kolegi na Krvavcu sem opazila, da je ena muca brez očesa. Panika - kaj sedaj, muca zagotovo grozno trpi, pošljem Ani mejl... Ana je hitro zorganizirala vse in sta jo šla z mojim fantom Aljažem ulovit. Odlov ni bil samo adrenalinski, ampak tudi zeeelooo nevaren. Cesta na Krvavec je strma, bilo je poledenelo, tema, srne na cesti, megla in še snežilo je. Ko prideta na vrh, pa avto opozori, da je potrebno zamenjati bremze - si predstavljate - na VRHU Krvavca, kako priti s slabimi bremzami dol :O Res sem močno držala pesti, da se varno vrneta (oz. vrnejo) v dolino.

Ana mi nato javi, da je muco ujela ampak da ima oko, ki pa je poškodovano. Zaskrbi me, da ni ujela taprave muce, ker tista muca je bila zagotovo brez očesa. Mucico Tino grem naslednji dan pogledat na veterino in je zagotovo taprava, meni še vedno zgleda kot da je brez očesa, ampak res je da nimam pojma o mačkah :lol:

Naslednjič je Ana brez problema ujela še mucka Jureta, z Aljažem pa sva ga odpeljala na veterino in je bil celo pot priden, ko pa sem ga vzela iz avta je malo renčal :D

Hvala DZZŽ Kranj za pomoč, brez vas bi tale 2 mucka še vedno zmrzovala na Krvavcu in jedla pomfri in fižol, s katerima so ju hranili smučarji na malici.

Ravnokar sem za licitacije poslala veliko verižic in ČUDOVIT popolnoma nov LUSH komplet kozmetike, ki seveda ni testirana na živalih, tako da nujno poglejte, upam, da bo čim prej objavljeno
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 04, 2013 1:25 pm

:good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 04, 2013 9:25 pm

Hvala ti, ker ti ni bilo vseeno za uboga mačja življenja, ki sta postala srečneža po zaslugi vas treh. :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov