Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po jan 14, 2013 8:53 am

Re: Daj si duška

Tu doli je samo dež, vse okrog pa sama belina :O Buhdej, da tako ostane :angel: :devil:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 9:05 am

Ravno sem hotela vprašat, če jaz edina delam danes :D ta država bo jako napredovala, če se name zanašate :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 9:20 am

Ob takih dnevih sem vesela, da delam popoldne in da imam službo tako blizu, da grem lahko peš :)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 9:21 am

Saj se da delat tudi od doma.
Jaz sem dosti bolj produktivna, če lahko kadarkoli, ko čakam, da računalnik kaj zmelje, počoham kakšnega predočega mucka. Leia bi itak najraje videla, da bi bila jaz vedno doma, tako da mi pri delu zelo rada pomaga :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 9:24 am

Hehe, to kar jaz delam, se od doma težko dela :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 9:32 am

Ja, si pisala hkrati pa se mi ni dalo več popravljat :) Jaz sem zelo vesela, da imam tako službo, da včasih lahko ostanem doma. V pisarni sem itak skoraj vedno sama, tako da imam tu vsaj družbo :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 10:09 am

Zavarovalniške agencije, ki se predstavljajo kot zavarovalnica xxx (pa seveda niso ta zavarovalnica, da ne bo pomote - če jih vprašam, katero podjetje so, so pač neka leva firma), mi grejo vse bolj na ... Najbolj sem srečna, ko mi začnejo razlagat, kako mi morajo nujno pojasniti, kako se je nekaj spremenilo. Ko sem nekomu pojasnila, da mene moja zavarovalnica že sama obvesti o spremembah, se je pa začel dret name. :dash: :dash: :dash:
(se mi zdi, da sem to že napisala, da sem enkrat padla na finto, enega (celo čisto prijaznega) agenta sprejela, nato sem ga vprašala, kakšne so te spremembe pri mojem zavarovanju, pa je rekel, da jih ni, bi pa on sklenil z mano tako ali drugačno zelo drago življenjsko zavarovanje. sem predlagala avtomobilsko zavarovanje, pa je rekel, da to se mu pa ne splača ... :S )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 12:54 pm

Duško, ti si kreten. :threaten: :aggressive:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 1:48 pm

Zjutraj me je bilo kar strah kako bo fant v službo prišel, ker je tako medlo zunaj, da mi je misel na cesto do LJ kar slabost v telesu delala. :negative: In upam, da se vsi zunaj lepo pripeljejo kamorkoli. :angel:

Pri nas sosedje že cel dan kidajo, je pa bil en očitno tako prijazen, da mi je na avtu brisalce dvignil. :D Zdaj upam, da jih kakšen manj prijazen ne potrga stran. :D

Glede na to da je bil decembra sneg samo 1x ali 2x (?), je lepo da ga je še malo zapadlo. Samo da ne bo marca spet kaj.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 2:28 pm

Jaz sm lepo avto že v petek kr v službi pustila, ker upat da boš lohk parkiru v bs3 že v lepem vremenu je skor nemogoče, zdaj pa sploh ni niti za mislit. Mi je pa všeč tale zimska idila...seveda ker mi ni treba drugam kot v službo pa potem domov kar bom šla pa kr z busom al pa peš k mam ene 2,5 km.

Drgač pa res cenim ironijo v življenju ampak tale je pa huda...no sj bomo vidl, če se potrdi ampak če se potem odpade imet živalce. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 3:58 pm

Samo še crknila bom. Odkopala sem dva avta izpod pol metra snega. Moje delo od doma se je spremenilo v skoraj polne 3 ure lopatanja. Najboljše, da kar prec naklofen za križ vzamem. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jan 14, 2013 9:18 pm

Moj šef meni, da je luksuz it ob 15.30 domov (ko si v službi že od 7ih; z brutalnim številom neplačanih nadur v kontu)... LUKSUZ!!! :dash:
Razložite mi, prosim, od kdaj smo spet v služnjelastniškem sistemu?

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po jan 14, 2013 9:40 pm

Hehe, se (delno) strinjam s tvojim šefom. Delno zato, ker je neplačevanje nadur :bad: , urnik do 15.30 ti pa zavidam.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jan 14, 2013 10:09 pm

8-urni delovnik zame ne obstaja (beri: imam ogromno neplačanih nadur), ampak da mi reče še takrat, ko nimam nič extra za opravit in bi želela po 8.5 urah domov, da je to luksuz.... :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 10:20 pm

pa to ne morš no, že spet so polomili vratca od wc-ja, že druga v tem mesecu :devil: .
Zdaj jih pa nimam več na zalogi, pri prodajalcu jih pa trenutno tudi nimajo :dash: .
In ja, nujno jih rabimo, ker en model našafla ven cele lopate peska tudi, če so vratca gor,
brez njih bomo pa do zjutraj verjetno gazili po pesku in njegovi dodani vrednosti :rolleyes: .
Mačke! :devil:
Rabi kdo mačke, imam viška, obvladajo marsikakšno prostotačkno spretnost 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 10:24 pm

slavica, moraš na brezvratni skretek gledat s pozitivne plati: če vam pade kakšen avion na hišo in boste imeli luknjo v strehi in vam bo zasnežilo dnevno, boste imeli lepo nedrseče posuto s peskom že takoj zjutraj :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jan 14, 2013 10:26 pm

slavica jaz imam dvoja vratca viška, ker jih dol vzamem... ti pošljem, pa boš poskusila, če pašejo gor?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 10:50 pm

Leia, takoj trikrat pljuni čez ramo, živim 3 km od letališča, ne ti meni o padajočih avionih :O :devil:
:lol: :lol:
čombetka, takle wc imamo (tu so vratca še gor :rolleyes: ), širina vratc zgoraj in spodaj 18 cm, če imaš
take in jih ne rabiš :angel: , jih plačam, bova naprej po ZS
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 14, 2013 10:54 pm

ok ... sem pljunila čez ramo (pri čemer sem se spomnila ene tetke, ki je med nekim pogovorom to res ves čas počela :O ).
3 km od kakšnega letališča maš itak že celo Slovenijo pokrito ;) (hec, hec ;) )
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jan 15, 2013 7:50 am

Slavica... a vidim jaz to "pante" zgoraj? potem pa ne bo šlo... :S Moja vratca jih imajo ob straneh.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov