Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 09, 2013 11:20 am

Re: Daj si duška

Poslala napotnico za x in po mesecu čakanja dobila datum za xy. :O Sem jih klicala in trdijo da se oni niso zmotili, sem jih potem uspela prepričati da mi vrnejo napotnico. :rolleyes: Čakalne dobe pač še niso dovolj dolge, morajo še oni mutiti stvari, a ne. :rolleyes: :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 09, 2013 5:19 pm

Črno tigrast maček (ali mačka) prihaja dnevno na sosednji travnik čakat miške. Je precej plašen in se izogiba ljudi. Imam občutek, da je doma nekje v okolici, saj obvlada tudi sosednja dvorišča. Do zdaj ga na našem vrtu še nismo videli, saj imamo na ograji napis: Pozor hud pes! Danes pa si je frajer omislil sprehod po našem vrtu, kljub grozilnemu napisu. Ko sem kasneje prišla na vrt pa me je čakalo presenečenje. Najprej kupček izbruhane šunke, malo naprej pa miški podobna živalca, očitno voluhar, živa, ampak precej negibna. Na zunaj brez poškodb. Sem prijela to res srčkano bitje in ga nesla na rob travnika, v zavetje dreves. Ne predaleč, seveda, da se bo lahko, če preživi, poleti prehranjeval na našem vrtu. ;) V moji dlani se je že malo razživel in me radovedno gledal. Baje so voluharji zelo inteligentni! :)

Me edino skrbi, da ne bo ta maček naš vrt zamenjal za svoj dom in nas zalagal s svojim plenom, ki ga, očitno ne more pojesti, ker je presit.

Nauk te zgodbe: maček lahko uspešno lovi samo, če je sit, ker lovi zaradi lovskega nagona.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 9:37 am

Tole mi je danes prišlo do živega, ampak v dobrem smislu!!

V tujini že 5 let stari otroci vejo, kako je treba ravnat s psi in kaj se ne sme!

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 9:47 am

:good: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 10:45 am

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 11:14 am

V sejni sobi se dogaja nekaj groznega. Slika
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 10, 2013 11:23 am

To se sliši pa kot iz kakšnega trilerja :O
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 6:42 pm

Itak, da tista tamala tečka spi na dekici in je nočem budit in potem jaz zmrzujem brez dekice :fool:

In čist ziher bo v kratkem prišla na moje noge spat, potem pa spet ne bom šla po dekico, ker je ne bom hotela budit :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 6:48 pm

Tole mi je pa znano, s to razliko da vse moje spijo na radiatorjih in potem zrak seveda ne kroži in se ne segreva, in so one lepo na toplem, mene pa zebe.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 6:50 pm

Mačke :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 8:21 pm

jest bi pa raje vidla, da me zebe, kukr pa da se mi cigi mim nosa sprehaja tle po mizi, ko visim na forumu, in medtem sprošča svoje črevesje :wacked:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 10, 2013 9:43 pm

A ti misliš, da Pepsi ne zna spustit kakšne tadišeče bombice?! :P Se pupika tko lušno posprehodi, mal repek dvigne ... pa je ... Pol pa gleda s tistimi učki, aveš :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 8:34 am

Sem včeraj malo gledala politike, ko so sprejemali amandmaje ipd. o živalih, čipiranju in registru mačk, krznu.., ter našo Jadri in so mi kar lasje pokonci šli, ko sem slišala veleumne izjave nekaterih - in še posebno enega -fuj to fuj :bad: .. , ki je povedal, da njegov maček/mački tudi po enem letu ali dveh "kar grejo" in da ni smiselno čipirat in vodit registra.. In o zakonu o zaščiti živali sploh pojma nima, saj je bila izjava, da si npr. sosed verjetno ne bo želel delati stroškov in voziti na veterino žival, ki bi mu prišla na dvorišče, da bi se ji tam odčitalo čip, če ga slučajno ima. Kake budale tam sedijo.. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 11:19 am

Jaz imam resne probleme s človeško raso, me daje obup.

Včeraj v gozdu sem videla odvrženo krzno. Glede na velikost in barvo, bi bil lahko kvečjemu volk. Se tolažim, da je kdo odvrgel staro kožo, ki so jo napadli molji... :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 11:56 am

jaz sem nad človeško raso že zdavnaj obupala, sem zato precej samotarska in se na svete cajte družim samo z ljudmi,
ki imajo živali za enakovredne ljudem in z njimi tako tudi ravnajo. Ampak sem in tja (sicer veliko preredko, pa vendar),
pa kanček upanja le zasveti. Vis, pejt brat dopolnitev zakona o živalih, boš takoj boljše volje :kiss: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 12:19 pm

a je ful narobe, če te pomladanska utrujenost zdeluje že januarja? :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 6:22 pm

Vedla sem da bo ta dan prišel... sosed že 2 dni pogreša eno od mačk. Zdaj upam, da ni mrtva ampak jo je nekdo vzel za svojo, ker je grozno prijazna. Če se vrne upam, da je ne bo več ven spuščal... če pa je žal umrla, pa r.i.p. mucica :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 6:29 pm

In vidim na FB da je poginila. :( Piiiizzzzzzz*a no! Upam, da bodo drugega mačka zdaj notr meli, da ne bo še ta umrl nekje! :dash: :dash: :( Pa taka prijazna mačka, vsi sosedje smo se z njo ukvarjali.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 8:24 pm

jest sem tud žalostna in tako kot vis obupala nad ljudmi. kenny v mariborskem zavetišču, pa en kuža v texasu čist postreljen in odvržen v vreči, pa hvala bogu je preživel. pa spet prihajajo obletnice smrti ljudi in živali. eh tale januar...tud če ga ne bi blo. :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 11, 2013 8:28 pm

Nekdo je lastnik dveh firm, obe d.o.o. Sedaj, ko bi moral svojemu bivšemu delavcu izplačati ves neizkoriščen dopust, kakor sta bila dogovorjena in odpravnino ob upokojitvi se izmika plačilu že tretji mesec. Sedaj, ko je dobil pismeno zahtevo za izpolnitev svoje plačilne obveznosti pa pravi, da ni vedel, da bi moral delavcu karkoli izplačati. Ja, delavca izčrpati do kraja z celodnevnim garanjem toliko let za minimalca, sedaj pa ga še za finiš ogoljufat, to je očitno postala že tradicija. Naslednji dan je ponovno poklical delavca in nanj vpil, kako da more biti tako nesramen in od njega zahtevati to kar zahteva, da on (podjetnik) dela že od rane mladosti, da mora vzdrževati več svojih podjetji, zato denarja nima in tralala. Ko se je zlajal z ustrahovanjem delavca je odložil slušalko brez pozdrava. Resnica je, da je človek poln denarja, vsaj njegov luksuz tako kaže. Le kako more biti en navaden delavec tako nesramen in nerazumevajoč, da ne razume, da nekdo, ki mora vzdrževati več podjetji in več stanovanj in hiš, seveda tudi nekaj luksuznih avtomobilov, da o razkošnih dopustniških destinacijah sploh ne govorimo, pač nima denarja, da bi delavcu nakazal kar mu po zakonu pripada, kajne? :devil: Je pač ubogi navadni delavec prebutast, da bi zmogel razumeti.
No dragi "nevedni" lastnik več podjetji, če meniš, da bo ceneje, ko bo sodišče naredilo svoje se zelo motiš in, ko bo delavec že tam bo izkoristil še eno svojo pravico, ki jo sicer ne bi,izplačilo vseh neizplačanin nadur in dnevnic, seveda vse z obrestmi. Prekleti lopovi izkoriščevalski, mafijci.

Hvala Duško, ker si me "poslušal", sedaj je malce lažje.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov