Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 1:51 pm

Re: Daj si duška

sej ne vem, a je za v Duškota al za v Srečkota, ampak menda mi je ena konkretna skala padla s srca in menda je ena resno zoprna in nadležna zadeva zaključena. in če ne bi imela okrog sebe najbolj zlatih ljudi na svetu, bi bila po moje že na dopustu v Begunjah ... :fool:
ampak je pa res, da še kar nisem dojela in sem še kar totalno živčna ... ma, sej bo, sej bo ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 3:42 pm

Tole leto pa že v štartu preseneča. Sem bila na vrtu in nabrala par kil zelenjave. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 3:57 pm

ježeš rozika, takoj vrzi pest soli čez ramo, lani je bilo nekaj podobnega,
potem smo pa februarja skoraj zmrznili ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 4:12 pm

Napovedujejo točno to. Kar naj bo malo hladno, da zmrzne klopovska klapa.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 4:19 pm

taperverčki je napisal/-a:V cajtih, ko smo še dosti žurirala in nisem imela avta, sem nosila kar tamalo piksno solzivčka v žepu. Na srečo ga nisem nikoli rabila, sem se pa počutila dosti bolj varno, ker je bil vedno na dosegu roke, ko sem se vračala pozno domov. Ko bi ga rabila, ga pa seveda nisem mela sabo in sem si mogla pomagat kar z nasiljem. :threaten: Tisti, ki je bil (pre)blizu, je fasal koleno v mednožje, da se je zvil po tleh, ostala dva sta jo pa ucvrla, kot da sem Čak Noris. :lol: :lol:

Ma jaz sm bla ob vseh urah dneva (no bolj noči) na vseh možnih delih LJ pa po vseh mogočih beznicah pa se nikol nism počutla ogroženo. Res pa je tud to, da sm zlo visoka in tud precej khm prisebna pa pol mogoče nism tko zlo zanimiva za razne bolnike.
Solzivec sm pa gledala, ker ga ma sodelavka sam se mi zdi nepraktičen iz vidika da morš najprej varovalo odpret (kar je logično seveda ni pa prov praktično) ki gre precej težko, in se mi zdi da porabiš preveč časa potem zato, da bi kej zares nucal. No če ne druzga si lohk dam pa en tamal lak za lase v torbico, peče sicer manj ampak peče pa vseen, če ga v oči dobiš :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 4:41 pm

Al pa deodorant v spreju. V bistvu katerakol taka kemikalija dovolj zapeče, da imaš čas morebitnega napadalca odrinit in pobegnit.
Uglavnem pazi nase, če maš takega v bližini. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 8:46 am

:clap: Duško, super si zrihtal, mi je zelo všeč, da je sedaj "baza" z mucami "v naši oskrbi" precej manjša in še bolj jo bomo zmanjšali, ker bo Čmoka kmalu iskala dom. :good:
:clap: Super je tudi, ker imamo sedaj lahko na forumu več pošte in ni treba kar naprej brisat, da preberemo novo. Andreja, hvala! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 5:12 pm

hudič mačji črnobel še ne trikilski! :devil:
Enkrat na let pozabim denarnico na mačkam dostopnem mestu, pa še to samo za pol ure - zvlačila je ven iz nje vse,
kar je mogla, zgrizla in strgala pa samo 20-evrski bankovec :dash: . Pa miljavžent drugih papirjev je not,
a se ni mogla s tistim žogat, grrr! :devil: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jan 07, 2013 5:28 pm

Duško ti si cepec. Aja.... sej veš kaj mislim, a ne? :blush:
rofl

Just making this forum famous. Zavaravanje neprijatelja, po domače, Slika

Don't ask! Slika But U will be informed! :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po jan 07, 2013 5:48 pm

slavica je napisal/-a:hudič mačji črnobel še ne trikilski! :devil:
Enkrat na let pozabim denarnico na mačkam dostopnem mestu, pa še to samo za pol ure - zvlačila je ven iz nje vse,
kar je mogla, zgrizla in strgala pa samo 20-evrski bankovec :dash: . Pa miljavžent drugih papirjev je not,
a se ni mogla s tistim žogat, grrr! :devil: :dash:

Take it easy, lahko bi bil še kakšen "hujši" bankovec. Mace vedo, kaj je dobro :nyam: :truce:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 5:56 pm

težko, večje bankovce bolj poredko vidimo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 6:00 pm

se mi zdi, da je slavica bolj upala, da bo muciferka zgrizla kakšno zasoljeno položnico, potem bo imela pa izgovor za neplačilo: "Mi jo je mačka pojedla!" :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 8:34 pm

a samo pri nas ne deluje nobena kemija? ne nuca urine off, ne nucajo feromončki...banda kosmata se mi pa ruga v glavo :ireful:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 07, 2013 9:08 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 1:25 pm

POZOR, NOVI TRIKI KRIMINALCEV!!!
Obvestilo vsem voznikom, prosim preberite in bodite previdni!

Neka ženska je vozila zgodaj zjutraj po podeželski cesti in videla otroški avtomobilski sedež poleg ceste, prekrit z odejico. Ker se ji je zelo mudilo, se ni ustavila, ampak poklicala policijo in jih prosila, naj preverijo. Takoj, še preden so se policisti odpravili tja, da preverijo, so jo opozorili na NIKAR NE USTAVI, saj si tolpe kriminalcev, v glavnem priseljencev, izmišljujejo nove načine da pripravijo ženske do tega, da ustavijo in izstopijo iz avta.

"Lokalni policisti so poročali o tolpi, ki poleg ceste nastavi otroški sedež z plastično lutko dojenčka v njem... seveda pričakujoč žensko, ki pripelje mimo in ustavi, da bi pomagala zapuščenemu dojenčku. Lokacija tovrstnega sedeža je ponavadi poleg grmovja ali poleg polja z žitom ali koruzo, v katero se lahko skrije veliko ljudi. Ko ženska izstopi, jo obkrožijo, zvlečejo v grmovje, posilijo in pretepejo do smrti. Če je žrtev moški, ga oropajo, ubijejo in mu ukradejo avtomobil."

Zato se NE USTAVITE, če naletite na takšen sumljiv prizor! Raje pokličite policijo in jim sporočite lokacijo!

Če vozite ponoči, se lahko zgodi da vam v vetrobransko steklo mečejo jajca - NE USTAVITE in NE UPORABITE brisalcev ter vode za čiščenje stekla! Jajca nampreč postanejo motna, če jih zmešamo z vodo, brisalci pa učinkujejo kot stepanje in razmažejo jajca po celotnem vetrobranskem steklu, tako da zameglijo vid do 95% in vas prisilijo da ustavite in izstopite iz vozila!

To so nove tehnike teh tolp kriminalcev, da vas prisilijo da zapustite vozilo in postanete njihova žrtev.

Bodite previdni in obvestite vse svoje sorodnike in znance!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 1:51 pm

Tole z jajci ni res. http://www.snopes.com/crime/warnings/eggthrow.asp Med variacijami je napisana tudi tista z "otrokom" v otroškem sedežu.
Vse je pa napisano precej senzacionalistično in izgleda prevedeno iz kakšne mednarodne verižke. V Sloveniji so umori precej redki, tako da je vsak na prvih straneh vseh časopisov in v prvih minutah vseh poročil - koliko takih je že bilo? Ali pa "tolpe priseljencev" tako dobro skrivajo trupla, da jih nikoli nihče ne najde, niti kmetje, ko pospravljajo koruzo? (Žito mora biti pa očitno hudo visoko, da se cela tolpa priseljencev skrije v njem.)

Oprosti, Mačja mama, zdajle bo izgledalo, kot da se prav trudim ti težiti... ampak verižna pošta je zelo redko resnična. Zelo redko.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 2:13 pm

Vseeno se mi zdi dosti manjši problem nekomu posredovati verižko in ga opozoriti pred zadevo, ki je lahko res ali pa tudi ne (hvalabogu!), kot pa da ne ve za take stvari in se mu zgodi kakšna takšna svinjarija kot je zgoraj...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 9:11 pm

že par dni opažam, da se ves čas mrščim :S in to čisto brez razloga ...
ima kdo kakšno idejo, kako to rešiti?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 9:14 pm

Tole si večkrat oglej, pa bo :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 08, 2013 9:17 pm

rofl
(ampak mrščim se še naprej :D )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov