Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 9:22 am

Re: Daj si duška

vem da je tole najbol brana tema zato tole objavljam tule. Če katira nima še FURminatorja pa bi ga imela je akcija danes na kuponkotu je zadeva FUUUUUUUUUUUUUUUL znižana :)
http://izdelki.kuponko.si/50-popust-na- ... vkljucena/
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jan 04, 2013 11:12 am

Ko sredi najbolj norega in zabasanega delovnega dneva zveš, da moraš od nekod privleči nekaj sto evrov, ki jih seveda nimaaaaaaaaaaaš. :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 12:37 pm

jernejch, sej bo ... za vse se rešitev najde - tako ali drugače ... :praising:

Duško, meni vedno škripne računalnik, ko ga res res rabim. ampak nikoli noče dokončno škripnit. vedno samo tako malo napol, da se da njegovo (in predvsem mojo) agonijo še malo podaljševat. :dash: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 2:53 pm

vhodni klic na GSM, neznana cifra, se javim in prijazni glas reče: "dober dan, ste vi gospa ta in ta?"
Potrdim, nakar mi reče: "danes ste bili pri nas naročeni na kirurški poseg, zakaj pa niste prišli?"
:O :O WTF :O :O :O ???!!!
Šele POTEM gospa pove, da kliče iz ambulante zobnega kirurga, da sem bila danes naročena na odstranitev
modrostnih zob. Termin je bil pogojni, postavljen skoraj leto dni nazaj, pogojni pa zato, da bi šla tja samo v primeru,
če mi moja zobarca ne bi mogla modrostnikov odstranit. Mi jih je in očitno pozabila sporočit tja, jaz pa tudi pozabila
na to, ljudje božje, komaj vem, kaj sem včeraj jedla, ne pa da si takle zapomnim :rolleyes: .

Potem pa pravi še, da imam marca še en termin, a me takrat tudi ne bo? Ja neeee, ddddd,saj pravim, da nimam več modrostnih
zob :rolleyes: .

V glavnem, človeka manjša kap rukne, ko te nič hudega slutečega kličejo kirurgi, da so te imeli v planu danes nekaj rezat
in zakaj nisi prišel :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 6:41 pm

Tale ljubljanski psiljevalec je vsaj hišni pripor dobil, čeprav to v bistvu ni nič :bad: Zdaj si pa misli, da te nekdo skoraj ubije, skoraj posili, pa živi v sosednjem vhodu brez hišnega pripora?

A je sploh kaj prav v tej državi?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 7:07 pm

Duško imaš pa čuden smisel za humor. Poberem Pinin (majhen) drek, ga nesem v smeti in na poti nagazim na velik nepobran drek. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jan 04, 2013 8:16 pm

Mhm, duško is wierd :mocking:

all je napisal/-a:A je sploh kaj prav v tej državi?

Nope, še sploh če s prav misliš kaj prava. :rolleyes:

slavica je napisal/-a: :O :O WTF :O :O :O ???!!!

Menjaš? :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 04, 2013 8:50 pm

Ehm, ne hvala.
Naj me rajši režejo :P :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jan 04, 2013 8:58 pm

čiken, čiken, čiiikeeeen Slika
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 2:33 pm

:sunny:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 5:51 pm

Duško zdaj imam pa dost. Zakaj moja Mikica ne zna nacentrirati drekec v stranišče in je vedno na tleh poleg njega? In zakaj moja Mini vedno pospravi za njo, da ji moram dajati skoraj vsak mesec preventivno tablete za razglistenje? Pa ji vedno znova rečem, naj ne bo tako pridna kadar ni treba, da je pospravljanje mačjih drekcev moje delo, a ona, kot, da me ne razume. Ko bi bil vsaj mož tako priden kot Mini, potem ne bi bilo njej potrebno pospravljati kadar sem jaz v službi. Ja seveda, mož nima časa, zdaj, ko je v penziji je takooooo zelo zaposlen, da ne more vsega dela opraviti. A jaz, ki po 10.urah pridem iz službe pa lahko doma še vse postorim? Le kako mi to uspe, pa še jamram ne, razen tukajle občasno, ko je moj pisker prepolen. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 6:36 pm

A to mate odprto stranišče pa muci rita čez rob ven gleda? V tem primeru bi vam pokrit wc lahko precej olajšal življenje.
Je pa en od mojih kakal direktno pred sekretkom, ko smo preizkušali nov posip, ki jim ni bil všeč. Al pa kdaj, ko so sami doma pa se en nemarnež pokaka na pesek direktno na vhod in seveda še ne zakoplje za sabo :bad: , pol se pa ostalima dvema gnusi preko te svinjarije stopit in rajši pustita pred vrati. Pustimo zdaj dejstvo, da imajo še en wc, pa se jim ne da riti skupaj tiščat do tja. :devil:

Torej konstruktivni predlogi so: pokrit wc, drug posip, mož mora več pucat, ti pa kar jamraj, če se pol kaj boljše počutiš. :praising:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 6:56 pm

Si kdaj razmišljala o verem-x zeliščnih kroketih proti zajedalcem? Se jih lahko daja vsak dan ali pa po potrebi, da ne boste stalno v skrbeh in na kemiji. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 8:23 pm

Bom probala z zeliščnimi kroketi, hvala. Naša Mikica ima 14 let in še nikoli ni kakala tako, da bi kakec pristal v Wc-ju. Ko smo preiskusili pokrit WC je bilo enako. Ne vem ali je krivo, ker škili? Vsekakor se trudi zakopati drekec, tako močno se trudi, da polovico peska izbrska poleg stranišča. No ja, še dobro, da je kakec kompakten,ampak smrdi ostalim mačkam, psom in nam, seveda, če ga Mini prej ne pospravi. Tako imamo v hiši za pet mačk sedem WC-jev.
Sicer pa...ja, če bo samo ta problemček še naprej ostal bom najsrečnejša :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 9:16 pm

pri nas je pa zgleda nekdo resno prespal novo leto. ZDEJ so se odločili izprazniti vse rakete in petarde! :negative: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 10:01 pm

Da ni danes pravoslavni božič al novo leto al neki takega?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So jan 05, 2013 10:06 pm

Te dni enkrat je božič ja, novo leto pa mislim da 13ga. Patricija, meni Val tudi občasno fali wc, sem ga že zraven dobila, gre s sprednjim delom not, rit pa ven gleda :rolleyes: Pa imamo pokrit wc in vratca gor. Si me sedaj potolažila, da nismo edini :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 05, 2013 10:36 pm

Patricija, pa če pod in okoli wc-ja daš karton in malo peska, da bo imel "sfaljeni" drek na sebi malo peska in Mini mogoče ne bo več všeč?
Bo pa še pokalo ker imajo praznik iz nedelje na ponedeljek. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 12:32 pm

Jp, danes je pravoslavni božič...bo najbrž še kaj pokanja.

Jaz se pa zdj prov neprijetno v tem BS3 počutim, pa se prej nikol nism...sam je pa zanimiv kok mediji stvari pobrkljajo, prvi napad je bil res konec novembra ampak naslednja dva pa 2.12 zjutraj. Sm jaz še sm pisala o tem. No in zdj se govori (poudark na govori) da je ta bolnik včeraj oz. predvčerišnim napadel še eno žensko kljub hišnemu priporu. Tolk o tem. :devil: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 06, 2013 1:32 pm

V cajtih, ko smo še dosti žurirala in nisem imela avta, sem nosila kar tamalo piksno solzivčka v žepu. Na srečo ga nisem nikoli rabila, sem se pa počutila dosti bolj varno, ker je bil vedno na dosegu roke, ko sem se vračala pozno domov. Ko bi ga rabila, ga pa seveda nisem mela sabo in sem si mogla pomagat kar z nasiljem. :threaten: Tisti, ki je bil (pre)blizu, je fasal koleno v mednožje, da se je zvil po tleh, ostala dva sta jo pa ucvrla, kot da sem Čak Noris. :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov