Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Pe dec 14, 2012 3:49 pm

Re: Daj si duška

Ja, tele računice so težavne ;) Je pa 2,5/2,5 najbolj pravično, če se ne moreš odločit :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 14, 2012 4:00 pm

Nameni se lahko le do 0,5% dohodnine.
Iz navodil: Davčni zavezanec lahko posameznemu upravičencu nameni 0,1%, 0,2%, 0,3%, 0,4% ali 0,5% dohodnine, seštevek vseh pa ne more presegati 0,5% dohodnine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 14, 2012 4:04 pm

eh no ja sej to sem mislla, in potem 0,25 in 0,25 ... res so to neki blazni zneski, sploh v mojem primeru :S Ampak ok, malo po malo in se nabere ...
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 14, 2012 7:57 pm

Zdaj se bo kmalu na veliko začelo film Hobbit hvalit, pa se mi zdi prav, da se prebere in informira ljudi tudi o drugi strani tega filma: http://www.cbsnews.com/8301-207_162-575 ... -handlers/ :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 14, 2012 10:09 pm

jaz sem velik fan Gospodarja prstanov, gledala že vsaj dvajsetkrat, sem komaj čakala, da pride Hobit, me je
pa vse minilo, ko sem pred dnevi to prebrala :negative: .
Dobro, da je prišlo na dan, vse je treba v javnost dat in kaznovat :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 14, 2012 10:12 pm

pozabla duškat: dragi duško, od petih mačk, ki bivajo skupaj, moram enega nujno shujšat, enega malo omejevat pri hrani, dva pa poredit. Kar mi je logistično krasno laufalo, dokler se dedec ni vtaknil: "uboge muce imajo prazne
skledice" in jim je nasul, da je kar ven kipelo :dash:
vrat mu bom zavila :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 14, 2012 11:34 pm

:D
Ko moj pride dam tudi pravi, da jih stradam, kako so lačne. Čeprav so 1 uro nazaj jedle recimo, vse skupaj čez dan pa še večkrat. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 15, 2012 5:16 pm

pr nas pa itak cele dneve poslušam hrsk hrsk glp glp hama ham ham- to je cigi 24/7, ham am am - bajsi parkrat na dan, am am pa uboga rozi samo ponoč skori ko si upa do sklede pridet pogledat če slučajno kej ostane. ehhhh....ko bi lahko malo porazdelila tele kilce.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 15, 2012 8:03 pm

Pri nas je isto, Knedl. In sem porazedelila kilce tako, da jim dam za jest 5x na dan v ločenih sobah, pač. Ta velik požrešen mačkon bi itak požrl celo svojo dnevno dozo naenkrat, če bi jo le mogel, ta male dve pa večkrat na dan lepo po par grižljajčkov...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 15, 2012 9:06 pm

Jaz si ne bi nikoli odpustila, da bi maček zaradi debelosti hudo zbolel, saj bi to bila izključno moja krivda. Sunny
ni fejst predebel, v bistvu je trenutno le malo čez "optimalno zalogo za slabe čase", ampak ga poznam in vem, da bo vzhajal kot buhtelj v nedogled, če zadeve ne kontroliram.
Je pa zanimivo, kako so brihtni - zelo hitro točno vedo, koga kličem in kdo bo kje jedel, tako da ni
nobene štale med njimi, logistiko prav hitro vpeljemo :D .
Kar se pri mojem številu mačkov seveda da izpeljat brez problema, pri večjem številu mačk in posledično še omejenem prostoru je zadeva seveda veliko težja, če ne skoraj nemogoča.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 16, 2012 11:52 am

Ja šit no, že tretji mrtev golob v roku enega leta ali malo več. :negative: :( Ta ima vsaj glavo. Joj, upam da je kakšna mačka to sčarala, lažje za prebavit kot če je človek. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 16, 2012 5:44 pm

preklemanski maček :shout:
Repko, prostoživečko, nikoli ni osvojil mačjega wc-ja. Je ni variante, ki je nisem poskušala - džabe.
Kakci seveda niso tak problem, pač poberem. Lulal je do sedaj na parih kvadratnih metrih starega toplega
poda, ki ga iz tega razloga še nisem vrgla ven iz garaže. Zdaj so se pa gospod spomnili, da bo treba
po celi garaži označit, da je njegova :dash: . Po tleh je beton, seveda se vpije in v garaži smrdi po amonijaku
za znort. Zaradi njega (no, pa zaradi pomanjkanja cekina) garaže še nismo obnovili, je res v obupnem stanju, ampak
ajde, dokler je on, naj pač bo, bomo že potem.
Samo če bo tako počel - ne bo več dolgo :devil: . Že tako vsak dan na stežaj luftam, tudi v mrazu, ker je včasih
smrad nevzdržen, notri so pa tudi druge prostoživečke. Ki lepo uporabljajo wc.

Saj nimam kaj naredit, jamram pa lahko, anede :dash:
Da ga ne spustim notri, pa mi seveda srce ne da. Najboljše, da ga kar vstran vržem, srce mislim :rolleyes:
:girlcry:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 16, 2012 6:03 pm

A tudi čist prazen wc si probala?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 16, 2012 6:08 pm

tudi. Pa pokritega,odkritega, pesek, zemljo, lesne brikete,papir,kristale, en wc, vsakemu svoj wc,pa
Urine off, pa feromone,pa not ga postavljala, pa njegov kakec not zakopala...pa ga prosila, pa zmerjala :lol:
v šestih letih mi ni ratalo,brezupen primer :S
(jao, šest let mi že ščije po garaži :O )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne dec 16, 2012 6:38 pm

Pa kaj je s temi novodobnimi starši :dash: :fool: ? Prideta s tremi malimi pošastmi v mačjo sobo in mulci razbijejo pol igrač in odtrgajo poličko iz stene, zraven kričijo, da se še najbolj skulirana Rasha umakne na varno in se niti ne opravičita....res upam, da me ne bodo klicali, ker jim kljub temu, da izpolnjujejo pogoje res ne bi dala mačk. Se mi smilita, da bi mogli živeti v takem zooju :O .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 16, 2012 8:41 pm

to bi morala pa kr takoj mejo postavt, mulcem in staršem tud. vsi mački sigurno niso primerni za majhne otroke, tko da mal premisli na to temo. drgač pa si jest ne znam več predstavljat kako bi naša razbojnica (na dveh nogah) brez svojga razbojnika (na štirih nogah). eni so si pač usojeni :D .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne dec 16, 2012 8:48 pm

Sej meni je ful fajn, da živali in otroci rastejo skupaj. So lahko super družba en drugemu. Sam teli so bili pa res neverjetni...nisem uspela nič komentirat, ker sem bila čist šokirana, da jim onadva nista nič rekla.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 17, 2012 9:39 am

Kaj nardit če sumiš, da je mačka pojedla elastiko, veš pa ne? Obnaša se sicer normalno.
:dash: :dash: :girlsad:
Dobila jo je pa dol s kablov, ker so bili z elastiko skupaj speti. Čeprav je to lahko naredila danes, ali pa 1 teden nazaj. :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 17, 2012 9:57 am

Čekiraš drekce. Vse bo OK, mora bit!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 17, 2012 9:59 am

All, daj ji bl izdatno količino bezopeta ali podobne hairball paste, da malo namaže prebavni trakt in olajša prehod. Če je ni pojedla, pa tud ne bo nč narobe. Moja Čupa je požrla že precej trakcov (predvsem repov in vrvic na igračah), pa je še vse srečno prispelo ven na drugi strani (vseeno pa rajši igračam kar režem trakce stran za vsak primer).

Pola, temu se reče permisivna vzgoja in je v zadnjem času jako moderna. Mulc lahko dela vse, kar se mu na svetu zahoče in nihče mu ne sme rečt nič, ker bo to pustilo globoke čustvene travme in neozdravljivo škodo na otrokovi kreativnosti in individualnosti. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost