Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 4:30 pm

Re: Daj si duška

O ne. Bi rekla, da je snežena :D Sem žaluzije dvignila v kuhinji, pa se mi je v okno zaletela. Potem sem pa čez par minut okna odprla, da prezračim, je pa notr prišla. Potem sem jo skušala ven spravit, pa me je ravno sonce zaslepilo in nisem vidla v katero smer je letela. Čeprav do zdaj se ni prikazala, tako da je mogoče res ni več pri nas. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 4:34 pm

Kaj se smejete? Seveda je hišna (ali celo domača!): http://sl.wikipedia.org/wiki/Doma%C4%8Da_muha

To so tiste male muhe, ki pridejo v stanovanje in potem pod lučjo delajo kroge do onemoglosti. In nočejo ven. Za razliko od mesarske muhe, ki se trudi kar najhitreje zapustiti stanovanje. :P

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 4:39 pm

Ta je bila malo večja od običajnih muh, ki nam težijo poleti. :D No, največje sem sicer še vedno vidla pri babici, ki živi ob gozdu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 4:44 pm

Mi smo tudi včeraj imeli eno klasično muho na oknu od dnevne. Na zunanji strani, zgledala je, kot bi primrznila za šipo. Sem pač hudobna in je nisem spustila notri. Muš je butal s taco po šipi eno uro, dokler ni muha končno odpadla in se strmoglavila nekam v globino. :fool:

P.S. Na helidromu od urgence imajo božični lajtšov, vsake tolk prižgejo rdeče luči, danes so pa vključili tudi zelene. Vesoljci, zdaj lahko pridete :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 7:01 pm

pa lih ti sprašuješ v MH, če bodo muhe prodajali, ko ti pa ena zastonj prileti, pa nočeš ponucat. :fool: luda kuča no
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 7:19 pm

Saj sem rekla, da mu je le eno uro trajala na daljavo, no - če bi bila notri, bi čez tri minute rabili novo :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 7:27 pm

tele mačke :rolleyes: ....prostoživečko, ki sicer spi v kurilnici, me je skloftal in spraskal do krvi, ker
sem gospoda pod pajsko nesla nazaj not, ko se je tresel zunaj :devil: . Ne bi bil notri, pa ne bi bil
zunaj - stal bi med vhodnimi vrati ali pa če mu jaz vsake dve minuti odpiram, da bi letal ven in not :fool: .
Babe so pametnejše, jim na misel ne pride ven hodit 8) (še Tara zadnja dva dni manj tuli, tudi
mraz je za nekaj dober :angel: )

Jaz se pa kar ne morem pogret, se grem kar skuhat v vročo bano. Če tale mati naravi misli telovadit s
takim mrazom, naj bi nas pa naredila kosmate ko medvede :devil: . Ne morem si oblečt še več cunj, kot jih itak že imam na seb, se bom sam prekucnila :rolleyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 8:25 pm

Duško, bodi na moji strani tale 2 dni prosim, :angel: , pa naj mam malo miru zraven še :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 8:18 am

A je lohk vsaj v nedeljo mal lepše vreme no, jaz bi res rada šla v Ikeo k sm si že en kup prčkarij zamislila...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To dec 11, 2012 10:02 am

A je Ikea ob nedeljah odprta? :O
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 10:05 am

Ja jaz sem preverila prov po poslovalnici in piše, da je Ikea Villesse odprta vsak dan od 10h do 20h.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To dec 11, 2012 10:23 am

Aha v Italiji imajo očitno čisto drug delovni čas. Meni je Graz bistveno bližji, pa imajo žal ob nedeljah zaprto.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 11:49 am

A bi kdo meni razložu kakšna ku***va bolniška je to, da k je človk na bolniški dela 12 ur na dan namesto 8?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 12:27 pm

Larina je napisal/-a:Aha v Italiji imajo očitno čisto drug delovni čas. Meni je Graz bistveno bližji, pa imajo žal ob nedeljah zaprto.

Ja očitno res vsak čisto po svoje določa. Meni je iz Lj dosti vseeno v katero smer grem, je pa po moje najbližje Celovec, potem ta Villesse, Graz pa nazadnje (pa še vinjeto je treba plačat) tako, da v Grazu nisem bila že lep čas. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 1:15 pm

Mačja mama je napisal/-a:A bi kdo meni razložu kakšna ku***va bolniška je to, da k je človk na bolniški dela 12 ur na dan namesto 8?

nikakršna, pa vendar zelo znana in čedalje pogostejša. Tako delajo s"konji", ki dobro vlečejo in se zato na njih nalaga več in več, dokler ne omagajo pod bremenom.
Podpis: še ena "kobila" :dash:
A greva pit al protestirat? :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 1:34 pm

slavica je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:A bi kdo meni razložu kakšna ku***va bolniška je to, da k je človk na bolniški dela 12 ur na dan namesto 8?

nikakršna, pa vendar zelo znana in čedalje pogostejša. Tako delajo s"konji", ki dobro vlečejo in se zato na njih nalaga več in več, dokler ne omagajo pod bremenom.
Podpis: še ena "kobila" :dash:
A greva pit al protestirat? :devil:

Ja poznam to, sam se ne dam več...če sm na bolniški kvečjemu mejle pogledam. Če sm pa na dopustu pa pač če se mi da pogledam, če ne pa pač ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 11, 2012 1:47 pm

Slavica: bi šla pit, pa ne smem, ker sem zarad ene take stvari na bolniški (ne, ni tista nedolžna gripca) ki ji alkohol zelo zelo škodi... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr dec 12, 2012 5:43 pm

Pejta protestirat. Pitje škodi :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 13, 2012 9:03 am

Duško a bi se midva lohk zmenla, da jaz ne bi bla taka vremenska hišca? Pa dejva tud mal pesti držat. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če dec 13, 2012 4:02 pm

lohk. Samo z duškoti se menit je jajc :girlyes:
:bye:

Jaz pa razmišljam, da se politično aktiviram, pa iščem pravo stranko. Ne vem zakaj, ampak tko se mi zdi, da me nekaj zelo k desus vleče. Se čutim tam blizu... Slika Slika Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov