Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 06, 2012 10:23 am

Re: Daj si duška

Mačja mama je napisal/-a:POZOR, NUJNO!!!
Tole sem prejela na elektronski naslov in delim. Ni mi znan izvor, vendar vseeno:

Te dni se na raznih parkirnih prostorih in bencinskih servisih brezplačno delijo obeski za avtomobilske ključe ali drugi manjši dodatki za vozilo.
Ne jemljite teh stvari! V njih je vgrajen manjši čip, s katerim kriminalci sledijo vašemu gibanju do hiše in na tak način ugotovijo, kdaj ste doma. Ko ste odsotni pa vam vlomijo.
To naj bi bili romunski kriminalci, ki so iznašli nov način vlamljanja.
Obvestite svoje prijatelje.

No, pa še Snopes: http://www.snopes.com/crime/warnings/keyring.asp

Očitno stara fora, ki jo je treba vsake toliko časa prevest in reciklirat, ker je spam takoooo zabavna stvar...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 07, 2012 2:19 pm

Dons je spet en dan, ko ne morem verjet kok je folk zahojen... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 07, 2012 2:39 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:No, pa še Snopes: http://www.snopes.com/crime/warnings/keyring.asp

Očitno stara fora, ki jo je treba vsake toliko časa prevest in reciklirat, ker je spam takoooo zabavna stvar...

ehehe, tisti del je dober, ko so tistemu proizvajalcu olja ukradli reklamno kampanjo :lol:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 07, 2012 5:37 pm

dragi duško, takole se bova zmenila:
-ARSO naj neha grozit s snežnimi zameti, ker jaz moram ta vikend delat, da bom lahko naslednjega fraj
-mačka naj neha tulit na ure, vsaj nekaj dni ne bo šla ven in basta
-za mačko naj se vse dobro konča,saj veš, kaj mislim :angel:
- mala mačjad naj se malo bolj nežno mlati med sabo, da ne bom v posvojitev dajala krvavih in
preluknjanih mačkov :rolleyes:
- velika mačjad naj neha skladat štunfe in gate iz predalov ter jih nosit v skledo z vodo
-muciferka naj neha odpirat predale, ker se potem izvajajo kriminalna dejanja iz prejšnje alineje

Ker je za večino zgornjih alinej malo možnosti, da bi besede meso postale, naj me vsaj neha zebst in naj
me pes ponoči pri obračanju sem in tja ne trešči spet s šapo po faci,ker to zna fajn zabolet, da o
šoku sredi ne spanja ne govorim.
Eto toliko :angel: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 07, 2012 8:10 pm

Naj se javi tisti, ki misli da v šoli ni lačnih. :threaten:
Kot član komisije za nadzor kvalitete šolske prehrane (ja, tudi to smo rabili, da smo končno zamenjali delilce hrane) imam "čast" poslušati: "parim dijakom malico plačuje dijaški dom"; "po malici pridejo fantje in sprašujejo če je kaj ostalo" in še danes pika na i:" zjutraj je prišla dijakinja prvega letnika in me prosila, če ji lahko dam sendvič, ker od lakote ne more slediti pouku" :( :negative: : Delilka jim da kolikor lahko skrije pod odpis, seveda pa to še zdaleč ni dovolj, sploh ker daja poštene obroke malice in zato ni veliko "lufta". Tudi prof. pomagajo kolikor pač lahko. Ni lačnih ne. :fool: Če bi bilo to lansko leto, bi vedela da so ti dijaki iz tujine prišli k sorodnikom, da bi dobili izobrazbo, ki velja po celi EU. Takim so potem pomagali najti delo, da imajo za preživetje, njihove ocene so temu primerne. Sedaj vem, da to niso več samo tujci. :(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So dec 08, 2012 12:44 am

:(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 8:01 am

kam smo prišli, otroci v šolah so lačni :dash: :( .

duško, nehaj s to "zimsko idilo", ne morem nikamor, pa posvojitelji tudi ne bodo
mogli do mene, pa zmenjeni smo že :devil:
Grem dedca v luft vržt, lopata ga čaka 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 10:26 am

Ja, res, ful hvala za sneg :fool: pa za drsalnico včeraj zvečer, v tistih petdesetih metrih od avta do doma sem ene petkrat skorajda plosknila :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 10:42 am

Ti si vsaj samo skoraj, jaz sem se danes zjutraj po trebuhu pripeljala do prehoda za pešce. S polnim cekarjem iz štacune. No, potem ni bil več poln. V splošno zabavo pred semaforjem stoječe kolone :blush: Kot v risanki.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 11:16 am

avena :lol: :lol: :truce: sam da si cela,cekar gor ali dol :kiss:
mi je ratalo priti do Kranja in nazaj :yahoo: , zaenkrat ne sneži, ampak piha pa k pr norcih
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 11:19 am

Danes ne Duškam, temveč Srečkam. Po tok grozljivi avtocesti kot včeraj zvečer še nikoli nisem vozila oz. bolje rečeno jadrala. Od Vrhnike dalje je bilo res nepredstavljivo. Kamione je kar počez obračalo, ko so reveži obtičali, ostale nas je pa kljub polžji hitrosti nosilo levo-desno. :girlsad:
Sem fejst hvaležna, da sva z Nežico varno prispeli domov. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So dec 08, 2012 11:21 am

Zakaj kupim mačjo posteljico, ne da bi preverila mere le-te... :truce: :dash: zdaj pa mora maček viseti ven iz nje :fool: :cat:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 11:31 am

Zato, ker če kupiš zadosti veliko posteljico, jo maček ignorira in gre spat v neko mini neudobno kartonasto škatlo, iz katere itak na pol ven visi...
Govorim iz lastnih izkušenj, verjemi mi.... :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 08, 2012 11:48 am

No pa imamo presrečnega psa. Pina je zunaj tako vesela, da ne ve ali bi se metala po trepalnicah ali po riti, na koncu se prostovolno zakoplje v sneg. :lol: Edini problemček je kam in kako lulat. :rolleyes: Pa igra se lahko samo na shojenih poteh, drugje je previsok sneg. Moram slikati kako je bela od snega, pa jo čisto nič ne moti. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 09, 2012 7:50 am

tale sneg je čist odveč. so včeraj naši ometarji iz ceste letel. hvala bogu ni nobenmu nič. da ne govorim da se bomo res na vas preselil enkrat, kjer še niso slišal da se občinske ceste mora plužit. bom danes vidla, če jim je ratal.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 1:12 pm

Pr nas na vikendu je pa ponavadi lepš splužen kot v Lj. Mi gre pa malo na jetra tale pingponganje zdele kdo je kriv za zastoje...sm včer gledala pr dnevniku kako je en tovornjakar rekel, da ga ni noben opozoril. Mislm resno? Že dva dni prej so opozarjal na sneg pa snežne zamete itd. pa res dvomim da nima radia v tovornjaku, pa najbrž tud pameten telefon itd.
Se mi zdi pa, da smo/so ljudje postal precej arogantni kar se narave tiče in rinejo povsod v vsakem vremenu (tud uni turisti k grejo na Triglav v šlapah me pogrejejo) pol se pa žalijo ko se jim kaj zgodi. Vem, da je veliko ljudi pač moralo prit domov/v službo ampak sem pa prepričana, da enim pa ni blo treba nujno nikamor pa so kr rinl.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 3:02 pm

V tem mrazu je na obisk prišla muha. Muha! :O In zdaj ne vem a je šla nazaj ven, a se nekje notr skriva.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 3:07 pm

A je hišna? Če je hišna, je notr doma!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Po dec 10, 2012 3:21 pm

Hišna muha? :O :mocking:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 10, 2012 3:26 pm

Ne vem, kakšna je bila prej, ampak zdaj je sigurno hišna. :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov